MTÜ Slava Ukraini
-
- Liige
- Kontakt:
Re: MTÜ Slava Ukraini
Küllap oodatakse kuni õues on +30. Või siis loob ajakirjandus eelfooni avaldamiseks, kuna audit ei näita "soovitud tulemust".
Aga ilmselt ei muuda audit mitte midagi, kui seal kirjas et "kõik on korras", siis läheb kisa lahti et audit on "kokku pandud".
Nokk kinni, saba kinni.
P.S. Googeldasin auditit, loomulikult ei leidnud. Aga suureks üllatuseks avastasin et MTÜ tegutseb ka praegu aktiivselt ja teeb taktikalise meditsiini koolitusi. Huvitav kes praegu MTÜd juhib, selleks on mingeid terasnärve tarvis ...
Aga ilmselt ei muuda audit mitte midagi, kui seal kirjas et "kõik on korras", siis läheb kisa lahti et audit on "kokku pandud".
Nokk kinni, saba kinni.
P.S. Googeldasin auditit, loomulikult ei leidnud. Aga suureks üllatuseks avastasin et MTÜ tegutseb ka praegu aktiivselt ja teeb taktikalise meditsiini koolitusi. Huvitav kes praegu MTÜd juhib, selleks on mingeid terasnärve tarvis ...
Mis jura sa ajad ? Ega ajakirjandus auditit ei tee, et saab kontrollida millal seda avaldatakse.Madis Reivik kirjutas: ↑12 Juun, 2023 17:01 Või siis loob ajakirjandus eelfooni avaldamiseks, kuna audit ei näita "soovitud tulemust".
Keegi ei keela SU-l seda presenteerida. Kõik jookseks tormi. ETV, Delfi, Postimee jne. Küll saab SU aga pugeda selle avaldamata jätmisel selle taha, et kuni uurimine käib siis uurijad ei luba. Ja uurimine käib meil kaua kaua.
On siit teemast läbi käinud ja teemaga tuttavatele ei tohiks küll midagi suure üllatusena tulla.P.S. Googeldasin auditit, loomulikult ei leidnud. Aga suureks üllatuseks avastasin et MTÜ tegutseb ka praegu aktiivselt ja teeb taktikalise meditsiini koolitusi. Huvitav kes praegu MTÜd juhib, selleks on mingeid terasnärve tarvis ...
17.05.2023
https://www.err.ee/1608980582/priske-sl ... b-tegevust
Juhatuses jätkab tööd üks liige, kelleks on Marika Priske.
Kaks lõiku.
Olgu. Te mainisite isegi auditit või revisjoni. Selleks sõlmiti umbes kuu aega tagasi leping BDO Eestiga. Kas täna on töömahust ülevaade olemas? Kui kaua revisjon kestab?
Noh, mul on, ütleme, õigustatud ootus saada vähemalt esialgsed tulemused kuu lõpuks.
Mis see tähendab, esialgsed tulemused? Kas siis juba saame teada midagi selle kohta, kes tegi midagi hästi, kes tegi midagi halvasti?
Tahaks loota. Nad said kogu materjali. See pole ilmselt mingi saladus, et BDO Eesti sai kõige kiiremat aega pakkuda võrreldes teistega seetõttu, et nad olid otsustanud kaasata allpartneri.
Me tegelikult ei tea, mis on töömaht või mis seal täpselt välja tulla võib, mistõttu ma olen ka natuke ettevaatlik öeldes, et see on lõppraport. Võib-olla tekib seal veel mingeid kohti, mille osas me tahame, et peaks edasi töötama.
-
- Liige
- Kontakt:
Navigator äkki tõmbad oksad koomale ? Ei saa nagu eeldada et mölised mida sülg suhu toob ja loodad et mode teeb teksti viisakaks ?
Aga kui ma filtreerin plärtsumise välja siis.. kas sinu arvates korraldab Marika Priske med-väljaõppe andmist Ukrainas ?
Aga kui ma filtreerin plärtsumise välja siis.. kas sinu arvates korraldab Marika Priske med-väljaõppe andmist Ukrainas ?
Mölised siin sina, nagu tekstist hästi näha on.Madis Reivik kirjutas: ↑12 Juun, 2023 21:26 Navigator äkki tõmbad oksad koomale ? Ei saa nagu eeldada et mölised mida sülg suhu toob ja loodad et mode teeb teksti viisakaks ?
... kas sinu arvates korraldas JML med-väljaõppe andmist Ukrainas ? Isiklikult. Või telliti selleks firma ? Teksti lugeda ei viitsi, möliseda aga küll.
Küll aga ma loomulikult olen võtnud üle tegelemise kõigi Slava kohustustega, sest kes teine seda siis teeks. Mille üle ma ise olen päris õnnelik, on see, et eelmisel reedel kinnitasime lõplikult lepingu Pulse'iga summas natuke üle 130 000. Pulse on selle Ukraina partneri lühendnimi. Meie ambitsioon on anda aasta lõpuks esmaabikoolitus rohkem kui 8000 Ukraina sõjaväelasele. Ma usun, et see selgelt päästab Ukrainas inimeste elusid, kui kaasvõitlejad suudavad esmaabi andmisega toime tulla.
Krt. lõpuks tuli ära. Enda eest rääkides, siis minu kannatus oleks "katkenud" umbes 10+ lehekülge tagasi.... äkki tõmbad oksad koomale?...
Aga, ärge laske ennast, minu lobast, eksitada - tulge ikka "eetrisse" ja tulge kindlasti mõlemad või umbes nii

(Igaks juhuks, SEPKA - Ukrainat ei tea, aga sarnast uut BMW mudelit tellitakse, oodatakse kuni aasta, poolteist, Sõltub vist kliendi võimalikest eri soovidest, tarne regioonist, millestki sõltub veel.)
-
- Liige
- Kontakt:
Puhake veidi selle teemaga. Uue info ilmnemiseni ajutiselt lukku.
Revisjon olevat valmis, peagi avalikustatakse:
Seniks tõmbame hinge, toetan Elrikut.
http://www.delfi.ee/artikkel/120202232/ ... on-lahtineViimase kuu jooksul on levinud uudised, et revisjon on peagi valmimas. Mõne nädala eest käis tärminina läbi juunikuu algus. Tohver selgitas täna Delfile, et oli vaja teha veel erinevaid täpsustusi, kuid nüüd on materjal põhimõtteliselt koos ja ta ise saab sellega tutvuda täna-homme.
Üldkoosolek toimub neljapäeva pärastlõunal. „Revisjoni eesmärk oli vaadata üle dokumentatsioon – mis reaalselt olemas, kuidas on olemasolev tõestatud, õiguslikud aktid,“ loetles ta. Tohver lisas, et plaanis oli ka teine etapp ehk rohkem rahalist poolt uurida, aga kuna nüüd tegelevad uurimisega ka ametlikud õigusorganid, jääb see ilmselt nende pärusmaaks.
Millal siis ikkagi revisjoni tulemusi avalikkusega jagatakse, kas neljapäeval? Tohver sõnas, et pigem reedel või uue nädala alguses. Ta arvas, et hetkeseisuga pole see enam nii ajakriitiline. „Neljapäeval otsustame,“ märkis ta ja ütles, et enne seda ta sisu ei kommenteeri.
Seniks tõmbame hinge, toetan Elrikut.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
https://www.err.ee/1609007960/slava-ukr ... ikustamiseRaha väärkasutamise kahtluste alla langenud MTÜ Slava Ukraini üldkogu arutab ühingu tegevuse kohta koostatud auditit neljapäeval ning teeb siis ka otsuse, kas, millal ja kuidas selle kohta avalikkusele infot antakse.
"Me teeme täna koosoleku ära ja anname homme selle kohta infot. Seda otsustamegi täna koosolekul, kas ja kuidas me seda jagame. Ma usun, et jagame, aga see on üldkogu otsus," ütles Slava Ukraini nõukogu esimees Kristo Tohver neljapäeval ERR-ile.
Ta rõhutas, et tema soov on audit avalikustada, aga see on MTÜ üldkogu pädevuses.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Vaatasin revisjonist vaid ühte lehte 1000 KANGELAST LUMES PROJEKTI KOKKUVÕTE
ja siis läksin ebay.de ning uurisin hindu "military thermal underwear". Selle põhjal tundub endale, et Ants Punning'ul on õigus - asi on sügavalt mäda.
Seal on lisaks veel välivorm, aga ikkagi ei tule see komplekt pea 500eur kokku.
See et hinnapakkumised tekitati takkajärgi, on juba köömes.
ja siis läksin ebay.de ning uurisin hindu "military thermal underwear". Selle põhjal tundub endale, et Ants Punning'ul on õigus - asi on sügavalt mäda.
Seal on lisaks veel välivorm, aga ikkagi ei tule see komplekt pea 500eur kokku.
See et hinnapakkumised tekitati takkajärgi, on juba köömes.
Viimati muutis gaal, 16 Juun, 2023 10:42, muudetud 1 kord kokku.
-
- Liige
- Kontakt:
Toimub madallend kõrkjate vahel. Kõik on nii nõme kui olla saab 
1) avalikustamine toimub rannailmaga enne nv. Jajah, võttis väga kaua aega see raport..
2) delfi suskab "voogu" 15 minutit enne avaldamist vana artikli kus JML süüdistatakse. Noh, et fooni luua.
3) raportis on ilusti kirjas et
EI UURITUD KAS
...tehingupartnerite tausta(omanikud,seotud isikud,töötajad) ega teostanud SU poolt sõlmitud lepingute õiguslikkuanalüüsi; kas tehingupartneritega lepinguid sõlmides on välistatud huvidekonfliktid ning on/ei ole kahjustatud SU huve;
... kogu tarneahelat–lõppkasutajale üleandmis-vastuvõtmisdokumentatsiooni olemasolul,ei kontrollinud me eraldi vaheetappide üleandmis-vastuvõtmisdokumentatsiooni.
... tehingute tõhusust–BDOPA ei hinnanud, kas sõlmitud tehingud on toimunud turutingimustel
Ühesõnaga, avalikkust huvitavaid probleeme ei uuritud üldse
Puuduvaid dokumente oli 3500 euri ulatuses, mis on tehingute kogumahtu arvestades samas tühine summa, sellises proportsioonis "jama" esineb ka 20 raamatupidajaga suurettevõtetes.
Ja kas nüüd tuleb siis 2 ja 3 ja neljas etapp auditil ??
Ajakirjandus, audiitor ja MTÜ juhatus, you all suck (tsitaat Cartmanilt).
Eks nüüd hakkab mingeid "vanade sõprade" meenutusi tulema, kui pahasti ikka kõik on. Sest audit ei näidanud ju ühtegi rikkumist.

1) avalikustamine toimub rannailmaga enne nv. Jajah, võttis väga kaua aega see raport..
2) delfi suskab "voogu" 15 minutit enne avaldamist vana artikli kus JML süüdistatakse. Noh, et fooni luua.
3) raportis on ilusti kirjas et
EI UURITUD KAS
...tehingupartnerite tausta(omanikud,seotud isikud,töötajad) ega teostanud SU poolt sõlmitud lepingute õiguslikkuanalüüsi; kas tehingupartneritega lepinguid sõlmides on välistatud huvidekonfliktid ning on/ei ole kahjustatud SU huve;
... kogu tarneahelat–lõppkasutajale üleandmis-vastuvõtmisdokumentatsiooni olemasolul,ei kontrollinud me eraldi vaheetappide üleandmis-vastuvõtmisdokumentatsiooni.
... tehingute tõhusust–BDOPA ei hinnanud, kas sõlmitud tehingud on toimunud turutingimustel
Ühesõnaga, avalikkust huvitavaid probleeme ei uuritud üldse
Puuduvaid dokumente oli 3500 euri ulatuses, mis on tehingute kogumahtu arvestades samas tühine summa, sellises proportsioonis "jama" esineb ka 20 raamatupidajaga suurettevõtetes.
Ja kas nüüd tuleb siis 2 ja 3 ja neljas etapp auditil ??
Ajakirjandus, audiitor ja MTÜ juhatus, you all suck (tsitaat Cartmanilt).
Eks nüüd hakkab mingeid "vanade sõprade" meenutusi tulema, kui pahasti ikka kõik on. Sest audit ei näidanud ju ühtegi rikkumist.
Audit andis just täpselt sellise tulemuse nagu vaja ja/või eeldatav oli, st audit ei andnud vastuseid olulistele küsimustele, sest just need olulised küsimused ei ole selle auditeerimise pädevusalas. Täpselt see, mis ma millalgi varem kirjutasin. On lihtsalt tuvastatud, et raha on esitatud arvete alusel kantud Ukrainasse täpselt nii, nagu vaja.
Ma varem kirjutasin, et kui auditeerimise tulemuseks on seisukoht, et:
"Auditeerimiseks esitatud ettevõtte raamatupidamist on korraldatud vastavalt heale tavale antud sektoris, esitatud ja vaadeldud dokumendid on kooskõlas nõuete ja seadustega. Dokumentide komplektsuse ja sisu osas audiitor vastutust ei võta", siis pelgalt selline audiitori kokkuvõte ei ütle mitte midagi raha kõrvaldamise küsimuse kohta ja ka usaldust ei taasta.
P.S. Veel sellest Vaskivi autoostust: siin keegi seletas kuidas sellist autot tuleb aasta otsa ette tellida jne. Ma ühe korra siin foorumis autoteemas juba olen kirjeldanud olukorda, kus siin meie Eestimaakesel, kaugeltnurga vaestemeestel Euroopa poolt vaadates, oli 7-se bemmi tellimine aasta-ette-ooper. Ja et üleüldse ainult aastas 12 tuleb Eestisse jne, nii, et kiirustage seltsimehed, kiirustage. Samal ajal meie Belgia partner lihtsalt võttis tuimalt VIN-ide nimekirja koos spetsifikatsiooni ja lisavarustuse loeteluga iga VIN-i suhtes ja ütles: palun väga, 50 tk kohe saadaval platsis, vali välja, kanna raha üle ja tuuakse kohe minu platsi ära, saad kohe kätte.
Kuni ei tea kustkohast ja mismoodi see auto ostetud on, senikaua pole mõtet seletada, et ta pidi aasta aega tellimise võimalust ootama.
Kui just praegu hetkel lüüa sisse mobile.de otsingusse ostmiseks sisse X6 alates 2023 ja mitte rohkem kui 5000 km, siis paugust tuleb 86 pakkumist. Neid neuwageneid on juba terve rida... Kui võtta aastaks 2022 ja 20 000 km, siis on valikuks juba 200 tk. Nii, et pole mõtet rääkida, et aasta aega tuleb oodata.
Ma varem kirjutasin, et kui auditeerimise tulemuseks on seisukoht, et:
"Auditeerimiseks esitatud ettevõtte raamatupidamist on korraldatud vastavalt heale tavale antud sektoris, esitatud ja vaadeldud dokumendid on kooskõlas nõuete ja seadustega. Dokumentide komplektsuse ja sisu osas audiitor vastutust ei võta", siis pelgalt selline audiitori kokkuvõte ei ütle mitte midagi raha kõrvaldamise küsimuse kohta ja ka usaldust ei taasta.
P.S. Veel sellest Vaskivi autoostust: siin keegi seletas kuidas sellist autot tuleb aasta otsa ette tellida jne. Ma ühe korra siin foorumis autoteemas juba olen kirjeldanud olukorda, kus siin meie Eestimaakesel, kaugeltnurga vaestemeestel Euroopa poolt vaadates, oli 7-se bemmi tellimine aasta-ette-ooper. Ja et üleüldse ainult aastas 12 tuleb Eestisse jne, nii, et kiirustage seltsimehed, kiirustage. Samal ajal meie Belgia partner lihtsalt võttis tuimalt VIN-ide nimekirja koos spetsifikatsiooni ja lisavarustuse loeteluga iga VIN-i suhtes ja ütles: palun väga, 50 tk kohe saadaval platsis, vali välja, kanna raha üle ja tuuakse kohe minu platsi ära, saad kohe kätte.
Kuni ei tea kustkohast ja mismoodi see auto ostetud on, senikaua pole mõtet seletada, et ta pidi aasta aega tellimise võimalust ootama.
Kui just praegu hetkel lüüa sisse mobile.de otsingusse ostmiseks sisse X6 alates 2023 ja mitte rohkem kui 5000 km, siis paugust tuleb 86 pakkumist. Neid neuwageneid on juba terve rida... Kui võtta aastaks 2022 ja 20 000 km, siis on valikuks juba 200 tk. Nii, et pole mõtet rääkida, et aasta aega tuleb oodata.
-
- Liige
- Kontakt:
Vaskivi autoost oleks teema uurivale ajakirjandusele - ei ole just väga palju tarvis uurida, äkki saab isegi VINi alusel mingeid järeldusi teha.
Teha ilma infota järeldus mis eeldab kõige halvemat, on täpselt sama jabur kui pimesi uskuda juttu et kõik on OK.
Teha ilma infota järeldus mis eeldab kõige halvemat, on täpselt sama jabur kui pimesi uskuda juttu et kõik on OK.
No aga tee ära. See ju nii lihtne. Helistad Vaskivile, küsid VIN-i toksid interneedusesse ja olemas ! Pärast võid meiega siin oma uurivat ajakirjandust jagada.Madis Reivik kirjutas: ↑16 Juun, 2023 14:27 Vaskivi autoost oleks teema uurivale ajakirjandusele - ei ole just väga palju tarvis uurida, äkki saab isegi VINi alusel mingeid järeldusi teha.
Audit oli suuresti nagu arvata oli. Kõik paberid on olemas, järelikult on kõik korras.
Kaks tsitaati sealt :
Priske : Revisjoni tulemused näitavad, et annetajate raha eest soetatud kaubad on jõudnud abivajajateni
"Teiseks, kuna abi jagati eraisikutele rinde lähedal, siis ei ole üleandmis-vastuvõtmisakte ehk me tegelikult näeme küll piltidest ja videotest, et asju on üle antud. Meil on teatud dokumentatsioon transpordi kaudu, kui palju on kohale jõudnud, aga kõike 22 000 pakki me ei saagi teada. Usutavasti, loodetavasti need on siiski kohale jõudnud, kuid pigem on probleem selles, et me ei näe, kui palju teenis kasumit IC Construction nende pakkide kokkupanemisel," sõnas Tohver.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist