Tulnukas

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
Juhan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Juhan »

3xit kirjutas::lol: :lol: Ma arvan,et sinusugune 50-70kg poiss ei julgeks õelda midagi mingi u.90-100kg lihamäele!Ta on juba psüholoogiliselt sinust üle.Ole kiire tahad,aga see selleks.Mõni on mõne peale päris kade vist :) .
Kurat tabasid naelapea pihta...olen jah kade :oops:
Meie reliikvia on vabadus!
Meie reliikvia on au!
3xit
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas 3xit »

Ma ei vitsi siin seda teemat arutledagi las arvab igaüks seda mida tahab. :wink:
Steiner
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Steiner »

http://www.youtube.com/watch?v=1hwPtWf2 ... ed&search=

Otsene resultaat siis Tulnukale - väiksed nagad on inspiratiooni saand...normaalne :P
Magnum
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Magnum »

Vihje eelmistele - kui tahate jousaali, poksi, kaklemise jms teemal vestelda, siis minge http://www.fitness.ee. Seal andke uksteisele noua, kuidas soojendust teha, oma loogijoudu suurendada jne.
Kasutaja avatar
Juhan
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Juhan »

Magnum kirjutas:Vihje eelmistele - kui tahate jousaali, poksi, kaklemise jms teemal vestelda, siis minge http://www.fitness.ee. Seal andke uksteisele noua, kuidas soojendust teha, oma loogijoudu suurendada jne.
See leht on muideks kohati päris hea huumoriallikas.
http://www.fitness.ee/lehed/huvitav/fit ... rek_liiva/

Ei see lähivõitluse teema on nagu ta on. Eks igaühel ole oma arvamus asjast, ei ole mõtet seda teemat sopaga loopida. Küll aga võime uue teema teha.
Meie reliikvia on vabadus!
Meie reliikvia on au!
Magnum
Liige
Kontakt:

Ei see lähivõitluse teema on nagu ta on. Eks igaühel ole oma arvamus asjast, ei ole mõtet seda teemat sopaga loopida. Küll aga võime uue teema teha.
Miks sa siis loobid sopaga?

Naiteks
Sa võib küll mingite biitseptsi seeriate vahele lüüa paar korda poksikotti, kuid üldiselt tõmbab jõusaal lihased kinni ja teeb aeglaseks. Lisaks sellele väsivad käed pärast kümmetkonda lööki väga ära.
Millele see vaide toetub? Sobrad raakisid? Voitluskunstiga harjutajatel on joutrenn tahtis komponent. Peale selle tehakse veel erialaseid harjutusi.

Voi on sinu meelest nt. Mike Tysonile emapiimaga musklis keha antud :?:

Toesti huvitav, ise vaidad, et tegeled poksiga ja fitness.ee portaalgi pole sulle vooras, kust siis sellised motted?
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Põhimõtteliselt on asi nii, et jõusaalis käimisest on vähe kasu, jõusaalis peab ka midagi tegema.Ega kui ma lähen jõusaali nt raamatut lugema, siis lihasmass ei kasva.
Magnum
Liige
Kontakt:

Põhimõtteliselt on asi nii, et jõusaalis käimisest on vähe kasu, jõusaalis peab ka midagi tegema.Ega kui ma lähen jõusaali nt raamatut lugema, siis lihasmass ei kasva.
Elementaarne ju. Kui inimene laheb toole, aga tool tegeleb hoopis muude asjadega, siis on loogiline, et puuduvad tootulemused. Ja kui ulemuse manitsustest ja peapesust hoolimata looderdamisega jatkata, siis on tulemuseks see, et antakse lihtsalt jalaga per*e ja tuleb otsida uus tookoht. :)
uusmario
Liige

Postitus Postitas uusmario »

Mulle isiklikult on jäänud mulje, et paljud lihtsalt käivad jõusaalis, seal midagi tegemata, et saaks pärast kiidelda, et tema käib jõusaalis
Kasutaja avatar
Sollmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sollmann »

'Tulnukast' ka vahepeal.
Täiuslikust rullnokkade kujutamisest, peale meelis-laode kohustuslikku tundmist, jäi puudu veel 2 üsna olulist elementi:
* tavaväljend igapäevasest keelekasutusest 'Kuuled vää?'
* kapuuts - element, mis aastaringselt kuulub rullnokkade rahvariiete täiskomplekti juurde :)
TÕDEONAJATÜTAR
Kasutaja avatar
Soobel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Soobel »

Märkimistvääriv kohaliku alamrassi kultuur, mida ei maksaks unustada.
MUrelikuks teeb mind see, et ameerika getodest levib peale meile pampersitvarjavate kottpükste ja aastaringse silmini-suusamütsi kultuur, mis võib rullnokakultuuri välja süüa.
Sellises olukorras olen ma rullnokakultuuri poolt, kuna see ei jäta peale mustade juttide asfaldil ja mõnede pudelikildude muid jälgi, aga geto alamrassi kultuuri aerosoolvärviga soditud kirjasarnaseid plätserdusi on varsti kõik seinad täis, kuhu sa ka ei vaata.

Vanatehnikafoorumis vahepeal nagu hüüti järele 60-date tuunitud sõjaaegsetele opelitele ja 80-date tuunitud zigullidele, mis on halastamatult vanatehtnikast välja põlatud kui mitte-originaalid ja seega pole neid enam inimestele näidata. Ehk keegi seepeale ostis oma kogusse mõne eheda rullnokabemmi, et siis paarikümne aasta pärast näidata seda autot ja ka tulnuka videot tutvustamaks, et mis sorti kaader selliste bemmidega sõitis.
Vaid Siil mu kõrval lebas siin. Ta suri ammu.
[img]http://www.soobel.planet.ee/TGMB.gif[/img]
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist