Et kui ma sinu optimismiga "venemaa kukub kohe kokku" nõus ei ole, siis järelikult jääb üle ainult see variant ?
Ei ma ei arva, et sanktsioonid tuleks tühistada, mõju need annavad. Tegelikult tuleks neid karmistada ja susserdajaid ja kõrvale hoidjaid karmimalt karistada.
Näiteks ma ei mõista, miks EU ei lasknud Leedul Kaliningradi raudteed kinni panna. Üks asi mis venkudele valusalt vastu kotte annaks. Mis blokaad ? Sõitku laeva või lennukiga üle läänemere, mingit probleemi ju pole. Miks peaks sõdiva riigi inimesi või kaupu üle oma territooriumi lubama ?
Aga ma ei jaga optimismi, et mingi sanktsiooniga saaks venemaa põhja lasta. Nii suure territooruimiga ja maavarade rikast riiki mitte. Hiina ja India ikka ostavad müüvad vahetavad nendega. Kolmandik maailma rahvastikust.
Milliste kõrgtehnoloogiliste pinkidega Põhja-Korea või Iraan oma relvastust toodavad ? Venelaste suurim probleem on, et need meeletud summad, mida nad oma armee moderiseerimisele pannud on on suuremas osas (meie õnneks) vasakule läinud.