9/11=JFK ????????????

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Kasutaja avatar
okaloka
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas okaloka »

lisaks sellele, et lennukikütus hästi põleb, olid tornide teraskonstruktsioonid ka puuduliku tuleisolatsiooniga, mida on muuhulgas ka peale eelmist autopommi seal filmitud ja sellest nämmutatud. käisid seal ka remonttööd, mille käigus isolatsiooni uuendati, aga need olid pooleli - no tornid suured ka ju, ja töödega alustati altpoolt ülespoole (minu mäletamist mööda). Kes siis seda lennukit oodata oskas. Üldiselt olid teraskontstruktsioonid üle lastud miskise tulekindla vahtmaterjaliga, aga puudulikult ja see oli kohati amortiseerunud. Mis edasi sai - kõik telekast näinud.

minu jaoks üsna ammendavalt võttis asja kokku discovery pealt läbi käinud dokkar. küsimusi ja teooriad tekib sääraste asjade puhul niikuinii. nagu natsidel olid ufod, maiad pärit marsilt, püramiidid ehitasid tulnukad jne jne.

ma olen kindel, et kui meil näiteks viru keskus pauguga mööda taevast lendaks (ptui ptui), siis juba kahe päeva pärast ketraks osa rahvast tulnukate versiooni, osa süüdistaks vabamüürlasi, mõni mees vene luuret jne. Isegi kui tegemist oleks näiteks gaasiplahvatusega.
Pauk või paar peab ikka olema - kasvõi selleks et 50 aastat hiljem avada debatt teemal "okupatsioon".
soadf
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas soadf »

Ma olen kindel ,et see oli usa korraldatud oli vaja lihtsalt ettekäänet söja pidamiseks.Nagu Iraagi massihävitus relvad ,mis siiamaani leidmata.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

No Iraagi massihävitusrelvade teooria kohta on ka selgitus, et need veeti suure ja võimsa idanaabri toel mingi loodusõnnetuse abistamise käigus Süüriasse.

Mis varasemat ajalugu (tuumaplaanid Iraagil olid ja keemiarelva on ka kasutatud rohkem kui kord) arvestades isegi usutavam kui teooria, et kõik välja mõeldi.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist