Viktoriin
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Viktoriin
Mängu alguses täidetud ruutude osakaal ?
Jah.
Küsimisjärg vaba.
Küsimisjärg vaba.
Samal ajal, kui USA oli Natsi-Saksamaaga ametlikult juba sõjas, kandis Saksamaal veel üle aasta üks kaunis suuremõõtmeline ja tuntud objekt nime "Ameerika". Millega oli tegu?
Ameerika mäed?
Ei läinud täppi seekord
Objekt oli suur rohkem pikkuselt ja tippnatsidele teada-tuntud. Sellepärast ongi eriti imelik, et nime rutem ära ei muudetud.

Objekt oli suur rohkem pikkuselt ja tippnatsidele teada-tuntud. Sellepärast ongi eriti imelik, et nime rutem ära ei muudetud.
Küsitava objekti pikkust ma ei oska hetkel ise tegelikult öeldagi. Ja see võis ajas muutuda ka- midagi võeti ehk vahelt ära või pandi juurde
See on täiesti võimalik.

Limusiin?
Mul endal ka on piinlik midagi pakkuda. Pullmanvagun? Jään ootele, kuni laekub õige.
Osa sellest objektist on kõlanud, nüüd on ainult vormistamise küsimus 

Hitleri isiklik rong Führersonderzug?
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Jah, rong on õige

Adolf Hitleri Führersonderzug ehk Juhi Erirong kandis nime "Amerika" kuni aastani 1943:
https://et.wikipedia.org/wiki/F%C3%BChrersonderzug
Akf! Smith saab küsida või järje vabaks anda.
Peaks ehk mingi 24 tunnise aja kehtestama, kus järg vaba?
Ma küsin, et punnseisust üle saada. Mida tähendab: om iks?
on ikka.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bretschneider ja 1 külaline