Ma sügavalt loodan, et sa eksid!Leo kirjutas: 6. Ära ennast katki nikasta minu eest mõtlemisega. Ma ei arva isegi umbjoobes, et mingid NATO üksused kunagi Eestit kaitsevad. Ei ole loll või lätlane. Madina korral saab NATOlt natuke luureandmeid vastase üksuste kohta ja hea õnnega ka tuletoetust laevadelt ja lennukitelt suuremate vastase üksuste hävitamiseks, kuid pigem mitte, sest siis keeratakse Moskvas gaasikraan kinni ja Euroopa on perses. Eesti saatus on puhtalt eestlaste teema. Maismaal peavad eestlased ise hakkama saama, sest USA langevarjureid siia sadama ei hakka. Ma olin nende hulgas, kes TL ja SN erialade kaadrile koondamise välja vilistas. Erialade arenguks on vajalik sajad väljaõpetatud võitlejad üle Eesti, siis saab rääkida näiteks Eesti snaiprikoolkonnast. Sisuliselt peaks iga operatiivstruktuuri TL ja SN olema topelt komplekteeritud, madinas on kaotused paratamatud ja siis peab olema reserve, sest nullist väljaõpetamine kestab iiga kaua. Niikaua, kui see on üksikute kaadrimeeste asi, on sel marginaalne tähtsus.
Meie häda seisneb meie võiksuses või õigemini vastase suuruses. Isegi skoor 1:10 mis tunduks armee tasemel ulmeline ei tagaks meile edu.
Mis snaiprindusse puutub siis see ei hoia rinnet. Sellel on ainult toetav tähtsus või tõesti sissindus aga sellest viimasest tasuks nagu katkust hoiduda.