Stark Logistics ja AS Metaprint Venemaa äri
Re: Stark Logistics ja AS Metaprint Venemaa äri
Üks vanasõna on, et "eks aeg annab arutust". Seda võib laiendada ka sõnadeks "eks aeg annab harutust". Praegu käib suur sõda "kelle oma on, või kellele allub riik". Soovitan nüüd kuulata üle kõik need viis nädalavahetuse jutusaadet, just peministri afäärist lõigud. Igaühes on mingeid uusi vaatenurgakesi ja killukesi. Aga ega midagi paremaks ei lähe, ikka hullemaks see pilt läheb. Pilt ütleb järjest ühesemalt, et KK näol tegemist on teadliku ja süsteemse tegevusega. Erinaljakas (hoolsuskohustuse asjus) on kuulda R2 saate konstruktsiooni, et ju Kapo ei rääkinud peaministriga lihtsalt põhjusel, et Kapo eeldas, et peaminister on niigi kursis nende vereäridega. Et mis sa ikka enam siis räägid, sest ka saatejuht ise arvab, et "no ma ka ei suuda uskuda, et peaminister midagi ei teadnud".
Põhimõtteliselt legaliseerib reformierakond kogu selle protsessiga idakaubandust. Kasvõi üle Eesti Vabariigi rahvusvahelise maine. Ja see toimub ajal, mil Eesti Vabariigi Riigikogu on kuulutanud venemaa terroristlikuks riigiks.
Põhimõtteliselt legaliseerib reformierakond kogu selle protsessiga idakaubandust. Kasvõi üle Eesti Vabariigi rahvusvahelise maine. Ja see toimub ajal, mil Eesti Vabariigi Riigikogu on kuulutanud venemaa terroristlikuks riigiks.
Tahaks öelda, et kõige suurem probleem ongi see, et nad ei pea midagi legaliseerima, see pole kunagi illegaalne olnud...
Kui asjaga poleks tegelenud peaministriga seotud ettevõte, siis poleks asi suurekella otsa läinud ja kõik oleks business as usual.
Estma OÜ oleks meeleldi Stark Logisticsi asemele venemaale asju vedanud (https://arileht.delfi.ee/artikkel/12022 ... -husteeria)
Kapo ilmselt ei võta uuesti teemaks midagi, millest eelneval vestlusel räägiti. Enne igat järgmist vestlust ei täida sa ka seda ankeeti 100%. Lisad ainult uusi asjaolusi või episoode.
Kui viimane vestlus oli KK enne uue valitsuse moodustamist siis eelmine enne seda oli siis eelmise valitsuse moodustamise ajal. Siis ei olnud veel nn Venemaa eriopertsioon(24.02.22) alanud. Aga tundub loogiline, et KK abikaasa venemaa suunaline äri pidi mingid tulukesed põlema panema. See teema võis läbi käia ka hoopis varem. Parlamendi saadikuna.
Ma ei usu ka, et KK laenuandmine fiktiivne oli. Ta ei ole nii rumal. Ta korra varem on juba maininud, et ta ei hoia sulas raha kodus ja laenuandmine toimus ülekandena. Seda saab KAPO igalajahetkel kontrollida kas oli reaalne raha liigutamine. Kas nad sekkuks, kui ei näe rahaliikumist?
KAPO keerutamine peale eilset kuulamist on muidugi veider. Milleks seda vaja on? Kui küsitakse lihtne küsimus kas rääkisite või ei rääkinud siis on ka lihtne vastus . EI või JAA. Öelge siis EI ja ongi see küsimus peaministri kohta laualt maas. Hetkel tundub, et nagu jäetakse KK ikkagi tule alla ka selle koha pealt.
KK tagasi ei astu. Moraalist ta enam üldse ei räägi. Täna on ta oma vabandustega jõudnud sisuliselt juriidikasse. Mida ma valesti tegin? Kõik ongi ilmselt JOKK. Tagasiastumise korral ta ennast enam kaitsta ei saa jne.
Taustal kaevab ajakirjandus aina rohkem Metaprindi tagahoovist luukeresi välja. Ilmselt ikkagi nähakse rohkem KK seotust selle firmaga või pigem seda, et venemaal tegutsev firma polegi nagu eesti firma. Isegi kui ta väidab, et ei tea, mida ta abikaasa teeb siis maailma korrektsem mees on ilmselt nii palju taibukas, et teab mida ise teeb ja millega ta äripartnerid tegelevad. Ja kõik mis teenitakse jääb lõpuks leibkonna kontole ehk KK vorsti leivale ostis abikaasa venemaalt teenitud tulu eest
Kui viimane vestlus oli KK enne uue valitsuse moodustamist siis eelmine enne seda oli siis eelmise valitsuse moodustamise ajal. Siis ei olnud veel nn Venemaa eriopertsioon(24.02.22) alanud. Aga tundub loogiline, et KK abikaasa venemaa suunaline äri pidi mingid tulukesed põlema panema. See teema võis läbi käia ka hoopis varem. Parlamendi saadikuna.
Ma ei usu ka, et KK laenuandmine fiktiivne oli. Ta ei ole nii rumal. Ta korra varem on juba maininud, et ta ei hoia sulas raha kodus ja laenuandmine toimus ülekandena. Seda saab KAPO igalajahetkel kontrollida kas oli reaalne raha liigutamine. Kas nad sekkuks, kui ei näe rahaliikumist?
KAPO keerutamine peale eilset kuulamist on muidugi veider. Milleks seda vaja on? Kui küsitakse lihtne küsimus kas rääkisite või ei rääkinud siis on ka lihtne vastus . EI või JAA. Öelge siis EI ja ongi see küsimus peaministri kohta laualt maas. Hetkel tundub, et nagu jäetakse KK ikkagi tule alla ka selle koha pealt.
KK tagasi ei astu. Moraalist ta enam üldse ei räägi. Täna on ta oma vabandustega jõudnud sisuliselt juriidikasse. Mida ma valesti tegin? Kõik ongi ilmselt JOKK. Tagasiastumise korral ta ennast enam kaitsta ei saa jne.
Taustal kaevab ajakirjandus aina rohkem Metaprindi tagahoovist luukeresi välja. Ilmselt ikkagi nähakse rohkem KK seotust selle firmaga või pigem seda, et venemaal tegutsev firma polegi nagu eesti firma. Isegi kui ta väidab, et ei tea, mida ta abikaasa teeb siis maailma korrektsem mees on ilmselt nii palju taibukas, et teab mida ise teeb ja millega ta äripartnerid tegelevad. Ja kõik mis teenitakse jääb lõpuks leibkonna kontole ehk KK vorsti leivale ostis abikaasa venemaalt teenitud tulu eest
Lihtsalt ääremärkus, et Kallas moodustas uue valitsuse ka 2022 juulis, kui Venemaa täiemahuline sõda oli käimas.isonts kirjutas: ↑12 Sept, 2023 11:06
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
KK ja RE peavad praegu militaarselt väljendudes "viivituslahingut". Viivituse eesmärk on viita niikaua aega, kui tekib mingi uus skandaal (mulle tundub, et see saab olema seotud KE uue peasekretäri ja tema kontaktidega ida pool). Senikaua jooksutatakse avalikkust, lisades vähehaaval pisidetaile ja kuni seda jahvatatakse, aeg läheb. Täpselt see on viimased nädalad ka toimunud.Kas mulle ainult tundub või ongi demagoogia?
RE strateegia antud skandaalis on erilise kahtluseta selle skandaali üleelamine ja poliittehnoloogiline loogika, et valijast idioot on selle järgmisteks valimisteks unustanud. Sellel strateegial on 2 väiksemat alamstrateegiat või isegi operatsiooni - kui kannatab KK peaministriks jätta (see selgub eelkõige, mida leiab ajakirjandus ja mis toimub Riigikogus) või tuleb ta asendada. Näiteks Võrklaevaga.
See, et koalitsioon läheb laiali, tundub tänases seisus kõige ebatõenäolisem.
Ma ei tea, kuidas on teiste aksf-dega, aga mulle ei meeldi, kui mind valijana idioodiks peetakse. Kõige hullem on see, et KK jonnimise tõttu kannatab räigelt Eesti rahvusvaheline usaldusväärsus (eriti just EL tasandil).
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Väga hea ülevaatlik artikkel Urmas Koogilt err.ee's. Väljavõtteid ei jõua hektel teha, kuigi materjali seal on:
https://www.err.ee/1609097447/urmet-koo ... eaminister
https://www.err.ee/1609097447/urmet-koo ... eaminister
-
- Liige
- Kontakt:
Ajakirjandus on esimesest kaitseliinist läbi tunginud, aga vähemalt kaks on veel...
See viivituslahingu taktika võib täitsa töötada. Näiteks Slava Ukraini suure mürinaga kulgenud skandaal on kenasti meedias maha vaibunud.
Lehtme aga lahkus Riigikogust, ärgem unustagem.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Maha vaibunud on kogu üritus.
https://tv.postimees.ee/7808254/otse-po ... ini-eluiga
https://www.err.ee/1609052177/slava-ukr ... ta-jatkataVäga paljude inimeste usaldust on petetud ja mul ei ole täna häid lahendusi, kuidas seda usaldust taastada. See on pikk ja vaevaline protsess, et annetajaid tagasi võita. Seega ei oska ma ka täna öelda, kui pikk on Slava Ukraini eluiga.
Vihkad Eestit? Vali Reformierakond.
Värske urgitsemine ajakirjanikelt:
https://www.err.ee/1609097618/kallas-so ... ulastamist
Minu jaoks selles osas imelik, et laenulepingut sõlmides oli tal juba eelinfo olemas, et Venemaa ründab.
https://www.err.ee/1609097618/kallas-so ... ulastamist
Minu jaoks selles osas imelik, et laenulepingut sõlmides oli tal juba eelinfo olemas, et Venemaa ründab.
Keegi võiks lahti seletada, kuidas toimivad Novaria Consult taolised firmad, millel näiteks antud juhul 2023 II kvartalis puudub info riiklike maksude tasumise kohta, töötajate arve on teadmata ja maksustatava käibe kohta puudub info. Samas võtab eraisikult laenu, mille mõne aja pärast tagastab.
Kui käibemaksukohuslane ei ole ja ühtegi töötajat pole, siis ainus kohustus on kord aastas aastaaruanne esitada.
Kui nii võrrelda, siis ju pole RE midagi head loota. SU jaoks on annetused sama mis RE toetus/hääled.
Isegi kui teema pole enam aktuaalne meedias, siis see ei tähenda koheselt seda, et kõik läheb samamoodi edasi.
Niisama sisu tootmine , sisu tootmise pärast pigem paneks inimesed sellest teemast väsima ja ignoreerima.
Pigem hoida asja tulel, kui tõesti midagi uut ja lisavat on.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot], Georges ja 11 külalist