militaar.net foorumist

Reeglid, arvamused, ettepanekud
Vasta
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda II osa

Postitus Postitas Kriku »

Stopwar kirjutas: 13 Sept, 2023 15:30siin selle teema pealkiri ongi juhuslikult vene-ukraina sõda, siis miks ei võiks kõik selle sõjaga seoses olevad postitused siin olla?
Sõjasündmused kaovad siis muu jutu vahele ära.

Aga mis selles "pendeldamises" halba on või kuidas see ebamugav on, kui uute postituste vaadet kasutada foorumi avalehena?
laikar
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas laikar »

Kui liigub kuhugi mujale, siis ongi silma alt ära ja unustatud. Aga maitse asi. Üle 3 teema praegu püsivalt ei loe lihtsalt. Kahed kaotused ja U/V sõda
Stopwar
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Stopwar »

Ma ei räägi praegu endast, aga oletame, et tuleb inimene töölt koju, avabki selle peateema siin või on see juba järjehoidjana salvestatud, laseb pilgu päeva jooksul juurde kirjutatud postitustest üle ning näeb korraga ära kõik- nii auklikud allveelaevad kui polkovnik muski. Aga praeguse variandi puhul hakkab ta siis otsima kõikidest kõrvalteemadest, et mis päeval juhtunud on. Täiesti mõttetu- liigne ajakulu igale poole klikkida ja võib olla jääb see koht klikkimata, kuhu midagi huvitavat veel tõstetud. Need, kes siin nagunii püsikunded on ja päev otsa miskit kirjutavad, on jah omadega järje peal, aga niisama külastajad, keda siin ilmselt piisavalt, on kehvemas olukorras kui pidevalt ei jälgi.
Kasutaja avatar
Targutis
Liige
Kontakt:

Re: militaar.net foorumist

Postitus Postitas Targutis »

liitun eelkõnelejatega. Arusaamatuks jääb patoloogiline entusiasm iga peeretuse kohta oma teema kohe ruttu teha... "muidu läheb sassi!"
üle 3-4 teema polegi mõtet jägida... "muidu läheb sassi!"
ElrikThunderson
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ElrikThunderson »

35622 teemaga foorumis kurta, et ei jaksa rohkem kui ühes teemas endale huvitavat lugemiseks iseseisvalt üles leida...

Aga lendasid ka need "peeretused" Ukraina sõja teemast hoopis sobivamasse teemasse eest ära. Lendavad ka edaspidi. Pole tänu väärt.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Stopwar kirjutas: 13 Sept, 2023 19:48Ma ei räägi praegu endast, aga oletame, et tuleb inimene töölt koju, avabki selle peateema siin või on see juba järjehoidjana salvestatud
Sel inimesel soovitatakse lahkesti salvestada järjehoidjana uute postituste vaade search.php?search_id=newposts , kus kuvatakse kenasti teemade kaupa uusi postitusi, ja lugeda sealt neid vahepeal uuendatud teemasid, mis talle huvi pakuvad.
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Ma pole teinud statistikat, kuid tundub, et kaks korda aastas - kevadeti ja sügiseti - tekitavad suht uued liitujad regulaarselt arutelu sellest, kuidas peaks nende arvates foorumit ümber korraldama.
Hirmutav on see, kui tahetakse saada kõike, kiiresti ja ühest kohast! :shock: (selleks sobib Prisma rohkem :idea: )
No ei saada aru, et lõimede "spetsialiseerumine" aitab hoida fookust ja sellega kvaliteeti!

Selline täpsustatud jaotus peaks aitama ka vähendada korduspostituste hulka, mis vahel on lausa kohutav - alles hiljuti oli ühes lõimes kaks eri inimese posti ühe ja sama lingiga järjest, kuigi ajavahega 1,5 tundi! "Essa-essa"-tuhinas ei suudeta süveneda sellesse, mis ennem kirjas? :scratch:

(Äkki oleks pidanud postitama "Nutu ja hala" alla? )
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
meees
Liige
Kontakt:

Afganistan

Postitus Postitas meees »

HAT kirjutas: 07 Nov, 2023 0:25 see abielu.jpg M50 ja T9 vahel / T= tüdruk, mitte N/
on ( tõlgib ise )
Это закон шариата.
Это узаконенная педофилия.
Это "вменяемые люди" по мнению министра Лаврова

https://t.me/Netvru/25632
OT
Mis mõte in selliseid seosetuid pilte mõtet toppida postituste juurde? Need võtavad vähehaaval ruumi serveris ja löövad foorumi pildi kirjuks.
Ma saan aru kui ma oleks 9 aastane siis see oleks kift!!! Aga.... :wall:
Kasutaja avatar
Chupacabra
Liige
Kontakt:

Re: Afganistan

Postitus Postitas Chupacabra »

Tõenäoliselt on selle pildi eesmärk näha foorumi külastajate arvu.
KaruMaru
Uudistaja
Kontakt:

Postitus Postitas KaruMaru »

Chupacabra kirjutas: 07 Nov, 2023 19:18 Tõenäoliselt on selle pildi eesmärk näha foorumi külastajate arvu.
Ma tegin lehel 10x refresh ja number suurenes 10 võrra :lol:
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Ma pole teinud statistikat, kuid tundub, et kaks korda aastas - kevadeti ja sügiseti - tekitavad suht uued liitujad regulaarselt arutelu sellest, kuidas peaks nende arvates foorumit ümber korraldama.
Uued kasutajad võiks järgmise sügiseni siin staazi ja feimi koguda, selmet asuda kohe jalgu trampima ja lõpliku tõde nõudma.
Lihtne.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

meees kirjutas: 07 Nov, 2023 18:12 OT
Mis mõte in selliseid seosetuid pilte mõtet toppida postituste juurde? Need võtavad vähehaaval ruumi serveris ja löövad foorumi pildi kirjuks.
Olen mina ja on ka teised sellele tähelepanu pööranud ja palunud sellisel viisil postitusi mitte teha. Kuna aga antud pildiraamatu-foorumlane
ei lase end häirida ning suhtleb jätkuvalt piltkirjas edasi, siis ainsaks lahenduseks näib olevat selle kasutaja postituste peitmine
oma kuvast.

Soovitan soojalt ka teistele, kes lollakaid pilte taluda ei viitsi.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Asjaga tegeletakse.
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas davidsoniharald »

vaoinas kirjutas: 08 Nov, 2023 10:46
meees kirjutas: 07 Nov, 2023 18:12 OT
Olen mina ja on ka teised sellele tähelepanu pööranud ja palunud sellisel viisil postitusi mitte teha. Kuna aga antud pildiraamatu-foorumlane
ei lase end häirida ning suhtleb jätkuvalt piltkirjas edasi, siis ainsaks lahenduseks näib olevat selle kasutaja postituste peitmine
oma kuvast.

Soovitan soojalt ka teistele, kes lollakaid pilte taluda ei viitsi.
Mulju seda hüüumärki postituse kõrval ja küll siis moded jagavad hirmu ja armu vastavalt vajadusele.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

davidsoniharald kirjutas: 08 Nov, 2023 11:07
Mulju seda hüüumärki postituse kõrval ja küll siis moded jagavad hirmu ja armu vastavalt vajadusele.

Asi selles, et need piltkirjas esitatud postitused ei riku tegelikusti ju ühtegi foorumi reeglit.

See lapsik stiil lihtsalt paljudele ei istu, aga maitseküsimusi moded reeglina ei reguleeri.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline