Sõjasündmused kaovad siis muu jutu vahele ära.
Aga mis selles "pendeldamises" halba on või kuidas see ebamugav on, kui uute postituste vaadet kasutada foorumi avalehena?
Sõjasündmused kaovad siis muu jutu vahele ära.
Sel inimesel soovitatakse lahkesti salvestada järjehoidjana uute postituste vaade search.php?search_id=newposts , kus kuvatakse kenasti teemade kaupa uusi postitusi, ja lugeda sealt neid vahepeal uuendatud teemasid, mis talle huvi pakuvad.
OTHAT kirjutas: ↑07 Nov, 2023 0:25 see abielu.jpg M50 ja T9 vahel / T= tüdruk, mitte N/
on ( tõlgib ise )
Это закон шариата.
Это узаконенная педофилия.
Это "вменяемые люди" по мнению министра Лаврова
https://t.me/Netvru/25632
Ma tegin lehel 10x refresh ja number suurenes 10 võrraChupacabra kirjutas: ↑07 Nov, 2023 19:18 Tõenäoliselt on selle pildi eesmärk näha foorumi külastajate arvu.
Uued kasutajad võiks järgmise sügiseni siin staazi ja feimi koguda, selmet asuda kohe jalgu trampima ja lõpliku tõde nõudma.Ma pole teinud statistikat, kuid tundub, et kaks korda aastas - kevadeti ja sügiseti - tekitavad suht uued liitujad regulaarselt arutelu sellest, kuidas peaks nende arvates foorumit ümber korraldama.
Olen mina ja on ka teised sellele tähelepanu pööranud ja palunud sellisel viisil postitusi mitte teha. Kuna aga antud pildiraamatu-foorumlane
Mulju seda hüüumärki postituse kõrval ja küll siis moded jagavad hirmu ja armu vastavalt vajadusele.vaoinas kirjutas: ↑08 Nov, 2023 10:46Olen mina ja on ka teised sellele tähelepanu pööranud ja palunud sellisel viisil postitusi mitte teha. Kuna aga antud pildiraamatu-foorumlane
ei lase end häirida ning suhtleb jätkuvalt piltkirjas edasi, siis ainsaks lahenduseks näib olevat selle kasutaja postituste peitmine
oma kuvast.
Soovitan soojalt ka teistele, kes lollakaid pilte taluda ei viitsi.
davidsoniharald kirjutas: ↑08 Nov, 2023 11:07
Mulju seda hüüumärki postituse kõrval ja küll siis moded jagavad hirmu ja armu vastavalt vajadusele.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline