Stark Logistics ja AS Metaprint Venemaa äri
Re: Stark Logistics ja AS Metaprint Venemaa äri
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Praegune skandaal on nagu nohu suutsime sotside reformi seadustatud venerahapesu kannatada , suutsime kilekoti Mihhail kannatada , Rollotajast rahandusminister oli ka okei ja siis nüüd on ilge hädaOhYeah kirjutas: ↑18 Sept, 2023 11:45Äkki akf gooligan (ja miks mitte ka teised andunud Reformierakonna kummardajad) annavad omalt poolt *moraalse ja eetilise* hinnangu peaministri ja tema abikaasa tegevusele? Koguaeg loen, et on JOKK siin ja JOKK seal aga mitte ei saa aru, mida arvatakse mündi teisest poolest.

See siiski astus lõpuks tagasi.
Jah, Helme ajas ka täielikku jura selle asemel, et põhiasjale keskenduda: https://www.err.ee/1609104002/kallas-ke ... sitamisestLemet kirjutas: ↑18 Sept, 2023 16:07 Nad peaks hakkama standupile pileteid müüma...
https://youtu.be/1lbqFHPdabU?si=h-Wcf25isZUFntk5
Üldiselt on ta Kaja Kallase ideaalvastane. Sel tasemel opositsiooniga on ükskõik mis jama palju lihtsam korraldada.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Üle ühe päeva möödas, kellegil ei ole mitte midagi öelda?OhYeah kirjutas: ↑18 Sept, 2023 11:45Äkki akf gooligan (ja miks mitte ka teised andunud Reformierakonna kummardajad) annavad omalt poolt *moraalse ja eetilise* hinnangu peaministri ja tema abikaasa tegevusele? Koguaeg loen, et on JOKK siin ja JOKK seal aga mitte ei saa aru, mida arvatakse mündi teisest poolest.
Vastus - parlamendikomisjon.
See on üks kõige tugevama uurimisõigusega institutsioone demokraatlikes riikides. Pole oluline, kes rahvalt mandaadi saanutest seda juhib. Vt näiteks USAs hetkel toimuvat.
Seepärast ka Kallas kardab nii palju täieõigusliku uurimiskomisjoni loomist.
Ilmselt nad selle pangaväljavõtte lõpuks ka saavad.
UK-s ma olen pidanud pangale näiteks tõestama £50k naela päritolu samamoodi - küsiti küll ainult 3 aasta väljavõtet või päritolu seletust, aga panga poolt väideti, et keelduda on mõttetu - kui ma pangale ei esita, siis peavad nad võimudele teatama võimalikust rahapesust. Siin on üldse asjad rangemad - mäletatavasti ei kõlvanud Wise asutaja ja juht enam firma juhatusse, kuna tegi ka paar makse optimeerivat "viga" oma isiklikus aruandluses mitu aastat tagasi. Bolti juhtidel oli ka probleeme JOKK skeemiga, mida nad siin üritasid rakendada.
Sageli viidatakse ka Sunaki naise null-koma-midagi osalusele - see võib olla, aga see uuriti põhjalikult läbi, nad esitasid kõik (parlamendi-)uurijate küsitud dokumendid ja leiti, et kõik on korras. UK-s peavad teatud kõrgema taseme ametnikud ja parlamendiliikmed uuendama huvide deklaratsiooni ettevõtlushuvide osa maksimaalselt kahenädalase viitega ning see sisaldab ka lähikondlaste huvisid.
Kui tulla tagasi Eesti juurde, siis hetkel on ka opositsiooni huvides, kui Kallas parlamendikomisjonides keerutab ja oma meessoost suuvoodril aega laseb raisata - teema püsib kauem üleval ja Kallas peab käima iga nädal oma segast juttu ajamas ja inforaasukesi tilgutamas.
Kui näiteks 12 aastat tagasi oli kellelgi näiteks 150 000 eurot, siis kui ta suutis teenida aastas 10% intressi ja selle taasinvesteeris, on tal perioodi lõpuks 495 547 eurot ja 35 senti. Kaja Kalda puhul ma ei näe põhjust kummaski eelduses kahelda. Seetõttu sulgen siin tema poolt laenatud 350 000 päritolu arutelu uute teemakohaste asjaolude ilmnemiseni.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kaja Kallas (2002–2006 Kaja Leiger) töö- ja hariduselu ülevaade huvilistele
https://www.youtube.com/watch?v=bdX9rStKaMk
Kood: Vali kõik
......1995 – ......1999 Tartu Ülikool, õigusteaduskond, BA
......1996 - ......1997 Teater Vanemuine, teatrijuhi nõunik
......1997 - ......1999 Advokaadibüroo Tark & Co, jurist (reg.kood 10223698)
......1999 - .......... Eesti Advokatuuri liige
......1999 - ......2002 Advokaadibüroo Tark & Co, advokaat ↑ ▲
24.04.2000 - 08.10.2001 RGHS VALDUSE AS nõukogu liige (reg.kood 10398601; Kustutatud 14.06.2006)
24.04.2000 - 08.10.2001 CARLI VALDUSE AS nõukogu liige (reg.kood 10350971; Kustutatud 31.05.2006)
...03.2001 - ...04.2001 Advokaadibüroo Courtois Lébel, Pariis, advokaat (FRA ärireg.kood 784659112)
......2002 - .......... Vandeadvokaat
......2002 - ......2006 Advokaadibüroo Tark & Co, vandeadvokaat ↑ ▲
...10.2003 - ...10.2003 Advokaadibüroo Hannes Snellman, Helsingi, advokaat (Business ID 9209363-7)
......2003 - ......2007 AS LHV-Seesam Varahaldus, nõukogu liige (reg.kood 10572453)
14.10.2004 - 03.11.2004 LHV VARAHALDUS AS nõukogu liige ↑ ▲
03.11.2004 - 27.04.2007 LHV VARAHALDUS AS nõukogu liige ↑ ▲
11.05.2004 - 24.09.2010 PAKRI TUULEPARK OÜ nõukogu liige (reg.kood 10786409; Kustutatud 21.04.2014)
07.07.2005 - 24.09.2010 VIRU-NIGULA TUULEPARK OÜ nõukogu liige (reg.kood 11083689; Kustutatud 08.04.2014)
......2004 - ......2006 Advokaadibüroo Tark & Co, partner, vandeadvokaat ↑ ▲
......2006 - ......2008 Advokaadibüroo Luiga Mody Hääl Borenius partner (reg.kood 10432539; Kustutatud 01.10.2015)
......2007 – .......... Estonian Business School, MBA
16.10.2007 - 24.09.2010 TOOMA TUULEPARK OÜ nõukogu liige (reg.kood 11092962; Kustutatud 29.03.2016)
19.12.2007 - 23.05.2012 LEIGER KONSULTATSIOONID OÜ juhatuse liige (reg.kood 11455531; Kustutatud 29.03.2016)
25.02.2008 - 19.06.2008 NELJA ENERGIA OÜ juhatuse liige (reg.kood 11200305; Kustutatud 26.04.2012)
18.03.2008 - 27.06.2008 HIIUMAA OFFSHORE TUULEPARK OÜ juhatuse liige (reg.kood 11328689)
19.03.2008 - 26.06.2008 HANILA TUULEPARGID OÜ (endine OÜ Roheline Ring Tuulepargid) juhatuse liige (reg.kood 11423086; Kustutatud 6.05.2019)
17.04.2008 - 19.03.2009 PERFERA OÜ juhatuse liige (n.ö. "perefirma"; finantskonsultatsioonid) (reg.kood 10858178)
11.06.2008 - 24.09.2010 VV TUULEPARGID OÜ nõukogu liige (reg.kood 11427730; Kustutatud 06.05.2019)
16.07.2008 - 24.09.2010 HIIUMAA OFFSHORE TUULEPARK OÜ nõukogu liige ↑ ▲
16.07.2008 - 24.09.2010 HANILA TUULEPARGID OÜ nõukogu liige ↑ ▲
14.11.2008 - 24.09.2010 PAKRI TUULEPARGID OÜ (end. OÜ Paldiski Tuulepark) nõukogu liige (reg.kood 10892229; Kustutatud 06.05.2019)
......2008 - ......2010 OÜ Tooma Tuulepark, nõukogu liige
......2008 - ......2011 Advokaadibüroo Luiga Mody Hääl Borenius, konkurentsiõiguse osakonna juht, partner ↑ ▲
......2009 – ......2010 Estonian Business School, EMBA
04.02.2009 - 24.09.2010 ASERIARU TUULEPARK OÜ nõukogu liige (reg.kood 11094487; Kustutatud 06.05.2019)
17.02.2009 - 06.12.2010 SUNLY INNOVATION OÜ (endine OÜ 4E Tehnoinvest) nõukogu liige (reg.kood 11592334)
26.10.2009 - 26.11.2010 EESTI TUULEENERGIA ASSOTSIATSIOON MTÜ juhatuse liige (reg.kood 80157833)
27.08.2010 - 27.08.2010 EG BIOFOND OÜ nõukogu liige (reg.kood 11504910)
......2010 - ......2014 EBS Juhtimiskoolituskeskus, õppejõud
26.03.2011 - ......2014 XII Riigikogu liige, majanduskomisjoni juht; juristina tegevuse lõpetamine
05.12.2013 - .......... EESTI REFORMIERAKOND juhatuse liige
......2014 - ......2018 Euroopa Parlament, saadik
......2018 – .......... Reformierakonna juht
......2019 - ......2021 XIII Riigikogu liige, fraktsiooni juht
......2021 - .......... Peaminister
3 teemavälist lehekülge kärbitud.
---
Erki Koort:
---
Kriku kirjutas: ↑19 Sept, 2023 7:42Jah, Helme ajas ka täielikku jura selle asemel, et põhiasjale keskenduda: https://www.err.ee/1609104002/kallas-ke ... sitamisest
Üldiselt on ta Kaja Kallase ideaalvastane. Sel tasemel opositsiooniga on ükskõik mis jama palju lihtsam korraldada.
Erki Koort:
https://arvamus.postimees.ee/7858365/er ... ja-kallaseKaja Kallase võib sellest kriisist päästa ainult EKRE. Selliselt vinti üle keerates on kerge tulema kaastunne, sest enamik ei soovi samastuda ebaviisakuse ja asjassepuutumatute küsimustega. Vinti keeratakse peale, lootuses, et peaminister sipleb. No ei siple, kui asi selliselt ära suretada.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Et korruptsioonikomisjoni ja eriti selle esimehe viimase aja põhiküsimuseks on tõusnud raha päritolu, siis akf Fuchsi tabeli põhjal numbreid kokku lüües võib tähendada, et ainuüksi neli aastat Europarlamenti tähendab summat tiba üle miljoni, millest ka maksud ja kulud maha võttes piisaks IMHO 350 000 euro laenamiseks.
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Aitab nüüd sellest.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Peaminister spetsiaalse uurimiskomisjoni loomise võimaluse kohta:
https://www.delfi.ee/artikkel/120233282 ... sude-kohtaOlen käinud erinevates komisjonides, te tahate lihtsalt EKREIKE omakohut teha. Olen vastuseid andnud ajakirjanduses, olen olnud kättesaadav. Kõik riigikogu liikmed saavad selle põhjal otsustada, kas on omakohtu organit vaja tekitada. Neid tööriistu minu kiusamiseks on päris palju käes.

Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
No Kriku pane ikka kogu oluline ja asja puudutav osa kah:
12.35 Tanel Kiik uurib Kaja Kallaselt Vene vedude skandaali osas uurimiskomisjoni moodustamise takistamise kohta. "See Venemaa suunaline äritegevuse skandaal ei ole kuskile kadunud," juhatas Kiik sisse.
Küsimus on, miks koalitsioon ja ministrid takistavad riigikogu uurimiskomisjoni loomist, milles selgitataks välja peaministri abikaasa Vene vedude skandaali asjaolud.
Kallas: Riigikogu saab otsustada, mis komisjon on ja mis on selle pädevus. Põhiseaduskomisjon on minu teada otsuse teinud selle komisjoni osas ja suurde saali saatnud. Jätkake oma tööd, see on riigikogu enda korraldus.
12:38 Kiik: ma ei küsinud teie seisukohta komisjoni loomise osas. Argumente on komisjoni loomise vastu kuuldud vähe. Selle komisjoni loomine on ka teie enda huvides, et asjad selgeks teha. Uurimiskomisjon oleks võimalus see temaatika läbi töötada.
Kallas: olen käinud erinevates komisjonides, te tahate lihtsalt EKREIKE omakohut teha. Olen vastuseid andnud ajakirjanduses, olen olnud kättesaadav. Kõik riigikogu liikmed saavad selle põhjal otsustada, kas on omakohtu organit vaja tekitada. Neid tööriistu minu kiusamiseks on päris palju käes.
12.42 Mart Helme: Te ei ole korrektselt dokumente edastanud. Endiselt on küsimused vastuseta - kust on pärit teie säästud? Kust on pärit see raha, mis maksti teile dividendidena? Kes on abikaasa äripartnerite äripartnerid Venemaal? Missuguste oligarhide ja Vene jõuametitega on nad äri teinud? Kooskõlastage oma koalitsioonipartneritega, et nad ei takistaks uurimiskomisjoni loomist.
Kallas: kui ma olen riigikogu usaldust petnud, saab riigikogu teha mulle umbusaldusavalduse. Võite küsida igasugu küsimusi, aga mul ei ole teile tõendeid teie narratiivi kinnitamiseks. Olen kõike deklareerinud, maksud maksnud.
13:53 Rene Kokk (EKRE) küsib idavedude skandaali kohta, viidates Vilja Kiisleri intervjuule, kus Kiisler küsis Kallaselt suhtumise kohta NATO-s. Kokk palus nimetada NATO ja euroliidu liitlased, kelle moraalsed standardid on madalamad kui Eestil, nagu Kallas ise intervjuus Kiislerile ütles.
Kallas ei nimetanud konkreetseid riike, vaid rääkis üldiselt, et läänel on teine moraalne taju teemal.
Infotunni lõpus räägiti veel idavedude skandaalist, moraalist, laenulepingutest.
Ajakirjanik on "hea" lõppsõna teinud... ja hoopis kirjutamata jätud, et Kallas ütles, et ta ei hakka siin mitte kellelegi ühtegi riiki nimetama, sest temal on selle vereäri asjus laiapõhjaline riigipeade toetus Euroopa riigipeade seas ja ta saab pidevalt, veel tänagi tuli mitu, toetussõnumeid. Euroopas nähtavat seda vereäri hoopis teist moodi. Et kõik on kursis, et see on opositsiooni kätetöö, et siin ei ole mitte midagi erilist. Ja loomulikult see mantra ühe Eesti ettevõtte aitamisest. Nüüd vähemalt ei tulnud enam edasist mantrat, et ettevõtte kokkupakkimisel, vaid nüüd käis jutt selle ettevõtte Eestis ja Veres asuvate tehaste vaheliste vedude teostamisest. Sammuke edasi! Asjaks seegi ju!
12.35 Tanel Kiik uurib Kaja Kallaselt Vene vedude skandaali osas uurimiskomisjoni moodustamise takistamise kohta. "See Venemaa suunaline äritegevuse skandaal ei ole kuskile kadunud," juhatas Kiik sisse.
Küsimus on, miks koalitsioon ja ministrid takistavad riigikogu uurimiskomisjoni loomist, milles selgitataks välja peaministri abikaasa Vene vedude skandaali asjaolud.
Kallas: Riigikogu saab otsustada, mis komisjon on ja mis on selle pädevus. Põhiseaduskomisjon on minu teada otsuse teinud selle komisjoni osas ja suurde saali saatnud. Jätkake oma tööd, see on riigikogu enda korraldus.
12:38 Kiik: ma ei küsinud teie seisukohta komisjoni loomise osas. Argumente on komisjoni loomise vastu kuuldud vähe. Selle komisjoni loomine on ka teie enda huvides, et asjad selgeks teha. Uurimiskomisjon oleks võimalus see temaatika läbi töötada.
Kallas: olen käinud erinevates komisjonides, te tahate lihtsalt EKREIKE omakohut teha. Olen vastuseid andnud ajakirjanduses, olen olnud kättesaadav. Kõik riigikogu liikmed saavad selle põhjal otsustada, kas on omakohtu organit vaja tekitada. Neid tööriistu minu kiusamiseks on päris palju käes.
12.42 Mart Helme: Te ei ole korrektselt dokumente edastanud. Endiselt on küsimused vastuseta - kust on pärit teie säästud? Kust on pärit see raha, mis maksti teile dividendidena? Kes on abikaasa äripartnerite äripartnerid Venemaal? Missuguste oligarhide ja Vene jõuametitega on nad äri teinud? Kooskõlastage oma koalitsioonipartneritega, et nad ei takistaks uurimiskomisjoni loomist.
Kallas: kui ma olen riigikogu usaldust petnud, saab riigikogu teha mulle umbusaldusavalduse. Võite küsida igasugu küsimusi, aga mul ei ole teile tõendeid teie narratiivi kinnitamiseks. Olen kõike deklareerinud, maksud maksnud.
13:53 Rene Kokk (EKRE) küsib idavedude skandaali kohta, viidates Vilja Kiisleri intervjuule, kus Kiisler küsis Kallaselt suhtumise kohta NATO-s. Kokk palus nimetada NATO ja euroliidu liitlased, kelle moraalsed standardid on madalamad kui Eestil, nagu Kallas ise intervjuus Kiislerile ütles.
Kallas ei nimetanud konkreetseid riike, vaid rääkis üldiselt, et läänel on teine moraalne taju teemal.
Infotunni lõpus räägiti veel idavedude skandaalist, moraalist, laenulepingutest.
Ajakirjanik on "hea" lõppsõna teinud... ja hoopis kirjutamata jätud, et Kallas ütles, et ta ei hakka siin mitte kellelegi ühtegi riiki nimetama, sest temal on selle vereäri asjus laiapõhjaline riigipeade toetus Euroopa riigipeade seas ja ta saab pidevalt, veel tänagi tuli mitu, toetussõnumeid. Euroopas nähtavat seda vereäri hoopis teist moodi. Et kõik on kursis, et see on opositsiooni kätetöö, et siin ei ole mitte midagi erilist. Ja loomulikult see mantra ühe Eesti ettevõtte aitamisest. Nüüd vähemalt ei tulnud enam edasist mantrat, et ettevõtte kokkupakkimisel, vaid nüüd käis jutt selle ettevõtte Eestis ja Veres asuvate tehaste vaheliste vedude teostamisest. Sammuke edasi! Asjaks seegi ju!
Viimati muutis Peeter, 20 Sept, 2023 13:41, muudetud 1 kord kokku.
Kui paned viited ja tsitaadi siis ei ole ilus seda enda veendumuste järgi redigeerida või vormista see nii, et oleks võimalik eristada mis osas Kaja jutt otsa saab ja sinu looming jätkub.
Ma juba imestasin, et miks keegi enam rohkem midagi peale ei kirjuta:
https://epl.delfi.ee/artikkel/120234987 ... i-abikaasa
Kas siit foorumist ka keegi nõudekirja on saanud?
https://epl.delfi.ee/artikkel/120234987 ... i-abikaasa
Kas siit foorumist ka keegi nõudekirja on saanud?
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 7 külalist