Viktoriin
Re: Viktoriin
2022 aastal leidis aset üks õnnetu vahejuhtum, mille tulemusena muudeti briti armee ohvitseride vormi. Muudatus ei ole nii akuutne, et toimuks päevapealt, kuid viiakse läbi aja jooksul. Küsimus: milline muudatus tehti vormide juures.
Te ei usu mind juba siis, kui ma räägin maistest asjadest, kuidas te usuksite siis, kui ma teile räägiksin taevaseid asju?" Joh. 3,12
ERII asemel CRIII
Kas akf!croman40 täpsustaks, mis siis vormi juures muutus. Nende kahe koodi puhul võib arvata, et suund on õige, aga õigeks ei oska lugeda.
Te ei usu mind juba siis, kui ma räägin maistest asjadest, kuidas te usuksite siis, kui ma teile räägiksin taevaseid asju?" Joh. 3,12
Kuningliku sümboolika muutus õlakutel, embleemidel ja märkidel. Nt. baretimärk, mida kannavad ka tavasõdurid: 

Croman40. Vastus õige. Olgu öeldud veel, et auastmetunnustel muutuvad kroonid vaid siis kui kuningas annab uue auastme. Seni kantakse kuninganna poolt antud auastmetunnust.
Ja kas me teised saime targemaks, mis õnnetus ja mis juhtus? Point ?
Lühike seletus oleks selline, et kuninganna Elizabeth II lahkus aastal 2022 taevastele radadele ja sellega seoses tuleb sümboolikat muuta. EIIR või ERII nimelt tähendas Elizabeth II Regina (Kuninganna ladina keeles), uus kuningas Charles III on sama süsteemi järgi CIIIR ehk Charles III Rex (Kuningas).
Tarbetu isiklikuks minev dialoog eemaldatud.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Keegi tahab küsida, siis vabalt
Kolmanda USA presidendi Thomas Jeffersoni valitsemisajal võttis USA esimest korda ette sõjalisi aktsioone kodumaast kaugel. Kellega nad siis sõdisid?
Too peaks siis olema need Triipoli rannad merejalaväelaste hümnis, ehk siis berberi piraatidega käis vast sõdimine.
Wikipediast huvitav fakt selle kohta:
Ameerklaste ja rootslaste ühine operatsioon aga ei lahendanud olukorda. Lapsena ma lugesin "Korsaaride hulka kadunud" hulk kordi läbi ja see lõppeb Alžiiri pommitamisega brittide poolt 1824. Werner Legere oli üldse hea kirjanik, Saksa DV-s mõneti erandlik nähtus. Ideoloogia jättis kõrvale ja kirjutas suurepäraseid ajaloolisi seiklusromaane samal ajal, kui valdavad nn. soliidsed teemad olid isatapp ja Hitler. Vabandan teemast väljuva muljetuse eest.
https://en.wikipedia.org/wiki/Barbary_piratesfrom 1795, the annual tribute paid to the Regency of Algiers amounted to 20% of United States federal government's annual expenditures.
Ameerklaste ja rootslaste ühine operatsioon aga ei lahendanud olukorda. Lapsena ma lugesin "Korsaaride hulka kadunud" hulk kordi läbi ja see lõppeb Alžiiri pommitamisega brittide poolt 1824. Werner Legere oli üldse hea kirjanik, Saksa DV-s mõneti erandlik nähtus. Ideoloogia jättis kõrvale ja kirjutas suurepäraseid ajaloolisi seiklusromaane samal ajal, kui valdavad nn. soliidsed teemad olid isatapp ja Hitler. Vabandan teemast väljuva muljetuse eest.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Tahaks panna ühe kiusliku küsimuse, kui osutub liiga pähkliks siis annan ära. Käisin hiljuti Kures asuvas lahingulaev Yamatole pühendatud muuseumis ning ostsin sealt raamatu, mis puudutab toidukultuuri Jaapani mereväes. Ajaloolane, kes selle raamatu kirjutas on vägagi arusaadavalt väga südamega asjas sees ning seetõttu läheb ta tihti teemast välja ning selgitab asju väga värvikalt. Näiteks väljend - "After Field Mountain", mida olevat kasutanud sõjaeelsed ohvitserid siis kui käisid restoranis söömas ning klapp lõbustanud geishaga olnud eriti hea. Väljend ise tuleb jaapanikeelsest vanasõnast mida võiks läänemaailmale tõlkida Louis XV väljendiga "Pärast meid tulgu või veeuputus!", kuid selleks et naiste ees ennast huvitavamaks teha kasutasid tolleaegsed merekarud inglise keelt.
Nüüd aga küsimus, tolles raamatus toob autor ka välja kokanduse näpunäiteid ja fraase mida veel keisririigi aegsed allohvitserid olid talle 50-60ndatel õpetanud. Mida tähendas tolleaegses mereväe kokandusslängis "Sool on odav."
Nüüd aga küsimus, tolles raamatus toob autor ka välja kokanduse näpunäiteid ja fraase mida veel keisririigi aegsed allohvitserid olid talle 50-60ndatel õpetanud. Mida tähendas tolleaegses mereväe kokandusslängis "Sool on odav."
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline