Väga hea, et ütlesid selle meile teadmiseks.
Varitsus on vaja teostada kibe kähku ja varitsuse asukohast on vaja tõmmata uttu otsekohe - ja mitte suure kambaga. Vaenlasel on droonid ja lahingukopterid.
Väga hea, et ütlesid selle meile teadmiseks.
Lihtsalt huvi pärast, kuidas see magamatuse asi välja nägi? Kas pidevalt olukord peal, paari - 3h unepausid ja tagasi postile?Millega pingutati üle - väliõppus
Kui sa reservis oldud ajaga ei ole suutnud endale midagi kaitsmisväärset luua ei ole teiste üle vingumiseks põhjust. Püüa rohkem.camouflage kirjutas: ↑09 Okt, 2023 13:31 Ma muidu ei vingukski, aga selline tunne, et kõik teised ümberringi on kuidagi Kaitseväest ära viilinud (kaasa arvatud pea kõik meie kaitseministrid), kes käis ülikoolis, kellel jalad valutasid jne. Ma käisin ka ülikoolis, maksan makse, käin kordusõppustel ja nüüd kui sõjaks läheb, siis peaksin kogu seda šlangide kampa ka veel kaitsma (kellest pooled jooksevad rõõmsalt maratone ja teevad ironmani, aga millegipärast sõjaväe jaoks olid liiga haiged...)
Kadett selle peale vist eriti ei mõelnud, et kui sina varitsuses oma kraami kokku kohmitsed selmet kiirelt uttu tõmmata, siis vastane näeb lisaks sellele, millest teda tulistati ka seda, kes teda tulistas.ShatApp kirjutas: ↑09 Okt, 2023 8:33 Nüüd asi mis häiris ennast kõige rohkem - osade kadettide õpetamisviis. Õppisime varitsust ja kadett õpetab selliselt, et kui installaza lasu ära teed, siis pead tühja kesta kaasa võtma ning ka nöörid kokku kerima. Äkki läheb hiljem vaja...nagu kellel seda aega on peale varitsuses paugu tegemist? Ning installaza ära vedamine - milleks? Kadett põhjendas - vastane saab muidu teada, millega sa teda lasid. Vastane teab nagunii mis relvad meil olemas on. Kas kadettidel oma peaga ei lubata mõelda või õpetatakse kõike by the book tegema?
Umbes sellist paukumist ma ootasingiInxs kirjutas: ↑09 Okt, 2023 14:49Kui sa reservis oldud ajaga ei ole suutnud endale midagi kaitsmisväärset luua ei ole teiste üle vingumiseks põhjust. Püüa rohkem.camouflage kirjutas: ↑09 Okt, 2023 13:31 Ma muidu ei vingukski, aga selline tunne, et kõik teised ümberringi on kuidagi Kaitseväest ära viilinud (kaasa arvatud pea kõik meie kaitseministrid), kes käis ülikoolis, kellel jalad valutasid jne. Ma käisin ka ülikoolis, maksan makse, käin kordusõppustel ja nüüd kui sõjaks läheb, siis peaksin kogu seda šlangide kampa ka veel kaitsma (kellest pooled jooksevad rõõmsalt maratone ja teevad ironmani, aga millegipärast sõjaväe jaoks olid liiga haiged...)
Endal Ussisõnadel poste ja patrulle polnud. Ise arvasin, et see oli taotuslik, kuna päevad olid intensiivsed ja täis tunde, siis öösel lastakse magada, et järgmistel päevadel ka pea võtaks ja suudaks seda suurt kogust infot vastu võtta.camouflage kirjutas: ↑09 Okt, 2023 14:52 kogu aeg oligi rotatsioon ehk magamist tuli kogu väliõppuse peale, mis oli pea kolm päeva u 3 tundi. Oleks 3 tunni kaupa magada saanud, poleks veel väga vigagi olnud. Ma saan aru, et selles on süüdi see, et osad rühmad olid alamehitatud ehk ei tekkinudki seda olukorda, kus üks jagu oleks reservis puhanud, aga no ega nüüd kohale tulnud kutsealused ka selles süüdi ei olnud. Otse tsiviilist tulles on selline magamatus väsitav ning ega ta inimeste omavahelistele suhetele ka liiga hästi ei mõju...
camouflage räägib tegelikult väga õiget juttu. Milleks taolistele isikutele siin riigis privileegid, kes mingeid kohustusi riigi ees ei oma? Hea näide on relvaload, milliseid jagatakse riigi poolt mittekodanikele. Taolised privileegid peaksid olema peaasjalikult saadaval ajateenistuse läbinud, sõjaaja ametikohta omavatele isikutele kes suvatsevad regulaarselt ka õppekogunemistel käia, mitte mingisugustele suvalistele vorstidele.
Just, maailmas on niipalju ebõiglustsg01 kirjutas: ↑09 Okt, 2023 15:32camouflage räägib tegelikult väga õiget juttu. Milleks taolistele isikutele siin riigis privileegid, kes mingeid kohustusi riigi ees ei oma? Hea näide on relvaload, milliseid jagatakse riigi poolt mittekodanikele. Taolised privileegid peaksid olema peaasjalikult saadaval ajateenistuse läbinud, sõjaaja ametikohta omavatele isikutele kes suvatsevad regulaarselt ka õppekogunemistel käia, mitte mingisugustele suvalistele vorstidele.
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 2 külalist