Alustame uut peatükki. «Mis juhtus aastal 1918?» Sosistan vaikselt omaette, et siis tapeti tsaaripere. Valjemini ei julge, sest Hitleri asjus kukkusin ju läbi. Naine mu kõrvalt on julgem ja kordab mu sõnu natuke valjemalt. «Jah! Vene tsaar Nikolai II,» tunnistab Lucas vastuse õigeks. Minul on tunne, nagu oleks võit ka mulle sülle kukkunud.
Lucas räägib, et tsaaripere ei tapetudki tervenisti ära. Kaks last olevat pääsenud ja neist ühel on tänaseks pojapoeg, keda Venemaa kaitseb. «Selle maa viimane puhta DNAga inimene, viimane Püha Graal!» räägib Lucas.
Järgneb uus äraarvamismäng: kes see on? Pärast põgusat vaikust annab Lucas vihje: «Kes on Putini parem käsi?» Veel veidi vaikust, kuni üks kaugemal istuv naine pakub: «Medvedev! Ta on ikka kohe seda nägu.» Vastus osutub õigeks.
Just seepärast olevatki Venemaast paaria tehtud. «Tõepoolest, Venemaa viib läbi erioperatsiooni ehk soovib vabastada Ukrainat jumalalastele, kes on koduta praegu. Ehk siis juutidele. Tahetakse panna juudid sinna. Selle kokkuleppe kaudu, et kui Venemaa suudab seda teha, siis lubatakse neil taastada oma vanad tsaaririigi alad,» avab Lucas tulevikuperspektiive.
Venemaa taastamisprotsessi eesmärgiks olevat luua uuesti vabade inimeste maa. Süsteemil olevat aga ka vastaspool: kõik need, kes toetavad Ukrainat. «Eestisse on ka selleks NATO väed sisse toodud, et NATO saaks siit Venemaale kallale minna. Siis on üsna tõenäoline kolmas maailmasõda, kõige verisem, ja saadakse Venemaast jagu.» Lucas rahustab, et see ajaliin ei lähe siiski käiku, vaid tuleb positiivsem ajaliin.
https://www.postimees.ee/7879564/uhhuu- ... uute-hoida
End hinge teejuhiks ja terapeudiks nimetav Katrin Lucas (neiupõlvenimega Kracht) on õppinud õigusteadust ja olnud varem tuntud kui tantraprintsess Jaya Shivani, kes sattus omal ajal skandaali seksi pärast oma toonase abikaasa, tantraguru Urmas Silmaniga Bali pühas templis.
Tundub, et perekonnanimi Kracht on diagnoos