REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

...ja kõik muu sisejulgeolekusse puutuv
Vasta
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Re: Rahulolu uuring

Postitus Postitas Kapten Trumm »

isonts kirjutas: 06 Nov, 2023 15:13 Mina ei tea, kes konkreetselt koondati. Mina tean seda, et KV ei ole inimesi, kes seal lihtsalt niisama jalga kõlgutavad.
Meil on usuvabadus. Mõni tegevväelane usub, et jumal on ka olemas. Kuigi kaplanid lahti ka lasti.
See Kremli jutt on täelik pullis..tt. Kas kindral kuulutas kelelgi Kremli käsilaseks ja vabastas sellepärast teenistsuest? Ärge mõelge välja asju mida pole olemas olnud.
Jumala uskumist ja ebateadusliku jampsi uskumist ei saa mõlemat päris usuvabaduse alla panna. Ka ei ole kaplanite kadumisega mingit seost väidetava võitleva ateismi KV-s juurutamisega. Seal struktuuris, kus mina vahetevahel teenin, on kaplan täiesti olemas, lihtsalt on reservväelane. Suurematel õppustel on hommikupalvus ka soovijatele läbi viidud.

Kreml kulutas vaksivastasuse levitamiseks läänes pandeemia ajal arvestatavalt auru, mistõttu see vaktsiinivastasus on selgelt Kremli haisuga tegevus. Kuidas täna suhtuksid kaadrikaitseväelasesse, kes usuks tõsimeeli Kremli "ajaloolist tõde" Ukraina kohta (ja seda avalikult väljendaks? Ma ei näe siin kvalitatiivset vahet eriti.....
Viimati muutis Kapten Trumm, 07 Nov, 2023 9:56, muudetud 1 kord kokku.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Kapten Trumm kirjutas: 07 Nov, 2023 9:51No minu arvamus meie kohtusüsteemist kukkus nüüd kaks astet allapoole, tõsiselt - teenistusnõuetele mittevastavuse korral koondamine?
Kontrolli enne kohtuotsusest üle, kas see ikka nii oli.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

KVJ ise väitis ülalpool.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Kapten Trumm kirjutas: 07 Nov, 2023 9:57KVJ ise väitis ülalpool.
KVJ ei ole jurist, igaks juhuks tasub alati üle kontrollida. Mul pole praegu aega.
isonts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isonts »

Kapten Trumm kirjutas: 07 Nov, 2023 9:54
isonts kirjutas: 06 Nov, 2023 15:13 Mina ei tea, kes konkreetselt koondati. Mina tean seda, et KV ei ole inimesi, kes seal lihtsalt niisama jalga kõlgutavad.
Meil on usuvabadus. Mõni tegevväelane usub, et jumal on ka olemas. Kuigi kaplanid lahti ka lasti.
See Kremli jutt on täelik pullis..tt. Kas kindral kuulutas kelelgi Kremli käsilaseks ja vabastas sellepärast teenistsuest? Ärge mõelge välja asju mida pole olemas olnud.
Jumala uskumist ja ebateadusliku jampsi uskumist ei saa mõlemat päris usuvabaduse alla panna. Ka ei ole kaplanite kadumisega mingit seost väidetava võitleva ateismi KV-s juurutamisega. Seal struktuuris, kus mina vahetevahel teenin, on kaplan täiesti olemas, lihtsalt on reservväelane. Suurematel õppustel on hommikupalvus ka soovijatele läbi viidud.

Kreml kulutas vaksivastasuse levitamiseks läänes pandeemia ajal arvestatavalt auru, mistõttu see vaktsiinivastasus on selgelt Kremli haisuga tegevus. Kuidas täna suhtuksid kaadrikaitseväelasesse, kes usuks tõsimeeli Kremli "ajaloolist tõde" Ukraina kohta (ja seda avalikult väljendaks? Ma ei näe siin kvalitatiivset vahet eriti.....
EV võid sanktsioone kartmata uskuda nii jumalat, kui ka lapikut maailma. Selle eest kedagi vangi ei panda ja ametikohalt ei vabastata.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Rahulolu uuring

isonts kirjutas: 07 Nov, 2023 10:53EV võid sanktsioone kartmata uskuda nii jumalat, kui ka lapikut maailma. Selle eest kedagi vangi ei panda ja ametikohalt ei vabastata.
Jah, vaktsineerimine ei olegi usuvabaduse küsimus.
isonts
Liige
Kontakt:

Tegelikult vahetab härra kindral palgaraha nüüd sõdiva võimekusega tegelevate inimeste tasustamiseks. Palju kokkuhoid on nüüd palgafondis? 15M? Kui palju nüüd siis tegeväelaste palk tõuseb? 30EUR kuus?
Martin Herem kirjutas: 06 Nov, 2023 18:47 Me vist teenime Isontsiga erinevates kaitsevägedes. Ja minu arvates siiski võiks vähem lahmida.
Palgatõus 30 EURi?
Ainuüksi selle aasta jaanuaris tõusis palk 150 EURi.
Aasta keskel olenevalt ametikohast, mõnel üldse mitte aga mõnel 300 EURi.
Aastast 2021 on tegevväelaste keskmine palk tõusnud 1786 EURilt 2238 EURini. Ja üsna suure tõnäosusega tõuseb sel aastal keskmine veel.

Lahmin muidugi. Nõustun. Ma tegelikult isegi ei mäleta 30 EUR palgatõusu, küll aga mitu korda suuremaid ka varasemast ajast. Aga siis ei pidanud sellepärast pärast KVJ kedagi lahtilaskma.
Kes siis järgmise palgatõusu eel pillid kotti paneb? Kalev? Viru? Mõni Scoutsi rühm?
Martin Herem kirjutas: 06 Nov, 2023 18:47 Palun vabandust aga mis selle jutu mõte on? Või milles on süüdistus?
Oli vaktsineerimise nõue vale? Ei olnud?
Kuidas saab nõuda ja ... mitte nõuda (mitte vabastada nõuetele mittevastavuse pärast).
Pole vaja vaktsineerimisnõude pärast koondatuid siduda rühmaülemate või kompanii ülematega. See on selline poliitiline retoorika. Kui nõudeid ei täida, siis ei kvalifitseeru kuidagi rühma või kompanii ülemaks.

Kui kooli lõpetas siis kõlbas? Kas täna kõlbaks?
aga leian, et tegeväelaste vabastamine antud olukorras oli eriliselt loll ja KV jaoks väga kallis otsus ja samale järeldusel on jõudnud ka kohus.
Härra kindrali egotripp? Teen nii, sest ma saan?
Martin Herem kirjutas: 06 Nov, 2023 18:47 No suur tänu. Olen siis eriliselt loll. Aga järeleaitamisena: kaks jõustunud kohtuotsust ütlevad, et vabastamine tulnuks teha koondamise alusel, mitte nõuetele mittevastavuse. Seega mitte vaktsineerimise nõue, ega isegi mitte vabastamine pole kohtu arvates vale, vaid vabastamise alus.
Nimetada seda Heremi egotripiks ... no jumala pärast aga sel juhul te küll kuskil laua taga pole istunud.
Kes oli siis see loll, kes tuli ideele tegeväelased lahti lasta? Kelle pärast maksumaksja raha kohtus põletatakse? Kas oli see KV peaarst, KVJ ise või anti teile käsk riigisekretäri või peaministri büroost.
See mõte oli rumal ja lisaks ei suutnud te seda ka juriidiliselt korrektselt ära vormistada.
Lahti laskmine on ka varem teil untsu läinud? Kas see on ka põhjus, miks te personali osakondadest distantseerusite ja nad Kaitseressuride alla kihutasite?
Tegelikult nimetati nende teenistusest vabastamist lolliks ühes EE artiklis. Ma jagan seda arvamust. Seal küll kasutati sõna rumal, aga mõte jääb samaks:
"Nelja eriväelase juhtum. Kas vaktsineerimisest keeldumise tõttu võib inimese lahti lasta?
Sel nelikul on kamba peale kokku kastitäis Eesti ja NATO medaleid. Aga nad said kaitseväest kinga, sest keeldusid end vaktsineerimast koroonaviiruse vastu.
Paul Keres: “Rumal jonnakus on ärritav. Eesti kaitsevägi oli nõus loobuma väljaõppinud tippspetsialistidest üksnes seetõttu, et nad ei soovinud end vaktsineerida. Võin kihla vedada, et Ukraina kaitseväelastest ei ole paljud vaktsineeritud, kuid see ei ole neil takistanud kangelaslikult ja tulemuslikult kaitsta oma kodumaad.“
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Paul Keres: “Rumal jonnakus on ärritav. Eesti kaitsevägi oli nõus loobuma väljaõppinud tippspetsialistidest üksnes seetõttu, et nad ei soovinud end vaktsineerida. Võin kihla vedada, et Ukraina kaitseväelastest ei ole paljud vaktsineeritud, kuid see ei ole neil takistanud kangelaslikult ja tulemuslikult kaitsta oma kodumaad.“
Ühe poole advokaadi kallutatud retoorika, mis ei tõenda midagi. Esiteks "tippspetsialistid" on liialdus ja teiseks meie pole Ukraina ja siin ei käi sõda.
Meil täna vabastatakse teenistusest ka neid, kes ei tee KVKT-1 190 punktile ära või kes arstlikku komisjoni ei läbi, sõjas taolist luksust aga poleks (ka meil).
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

isonts kirjutas: 07 Nov, 2023 11:35Paul Keres: “Rumal jonnakus on ärritav. Eesti kaitsevägi oli nõus loobuma väljaõppinud tippspetsialistidest üksnes seetõttu, et nad ei soovinud end vaktsineerida. Võin kihla vedada, et Ukraina kaitseväelastest ei ole paljud vaktsineeritud, kuid see ei ole neil takistanud kangelaslikult ja tulemuslikult kaitsta oma kodumaad.“
Advokaadid võiks tsiteerimata jätta.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Mulle jääb endiselt segaseks, et mis suur rahulolematus see siis täna ikkagi on, mida on vaja nii kohutavalt välja tuua?
Et midagi saab paremini jne on arusaadav, taolisi organisatsioone ei eksisteeri, kus pole midagi valesti.

Kui keegi räägib "kaotatud oma ala tippudest", siis võiks viidata ka mõnele nimele, oleks võimalik veenduda taoliste üldiste õhku visatud kahtluste paika pidavuses. Kasvõi nende vaktsiinivastaste puhul, kellest osad ju hakasid avalikult sõna võtma ja kes seeläbi on nagunii teada.

Seda ma olen aga oma igapäevatöös pikkade aastate jooksul kogenud, et rumalavõitu, laisad ja lohakad isendid harva räägivad oma probleemidest (veelvähem töötavad nendest üle saamiseks), enamasti on süüdi "organisatsioonikultuur" ja "juhatus".
isonts
Liige
Kontakt:

Kapten Trumm kirjutas: 07 Nov, 2023 11:39
Ühe poole advokaadi kallutatud retoorika, mis ei tõenda midagi. Esiteks "tippspetsialistid" on liialdus ja teiseks meie pole Ukraina ja siin ei käi sõda.
Meil täna vabastatakse teenistusest ka neid, kes ei tee KVKT-1 190 punktile ära või kes arstlikku komisjoni ei läbi, sõjas taolist luksust aga poleks (ka meil).
Vale. Antud härra advokaat just tõendas midagi. KV esindab täpselt samasugune advokaadi büroo ilmselt. Paraku said nee vastu kotte, kuna KVJ ei suutnud isegi vormistada seda koondamist korrektselt.
Topelt rumalus
KV eriväelaste tippspetsilistideks nimetamine on pigem tagasihoidlikus.
Arstlik komisjon ja KVKT 190 p. ei oma selle looga mingit seost. Kui ma alustan teenistust siis ma tean, millistele tingimustele ma pean vastama.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Jah, seda tõendaski, et ametist vabastamine polnud korrektselt vormistatud. Kõik muu on lihtsalt jutt.
isonts
Liige
Kontakt:

Üsna veider oleks, kui advokaat hakkaks kohut veenma, et tegelikult on koondamiste peamine põhjus, et KVJ on Hr Ligi sugulane, kui saab viidata juba sellele, et mingi kuupäev või seadusepügala number on paberi peal vale. Kiire võit ja papp taskus.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Jah, selle rikkumise tõendaski ära. Jutt otsuse sisulisest rumalusest aga on lihtsalt jutt. Talle makstakse sellise jutu eest. Seda siin tiražeerida pole mõtet.
isonts
Liige
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Kriku kirjutas: 07 Nov, 2023 13:14 Jah, selle rikkumise tõendaski ära. Jutt otsuse sisulisest rumalusest aga on lihtsalt jutt. Talle makstakse sellise jutu eest. Seda siin tiražeerida pole mõtet.
See ei ole esimene kord, kui midagi sellist juhtub. Mind ennast ja teisigi kaadrikaitseväelasi taheti vabastada teenistuses valel alusel. Ma ise nägin, kuidas personalioskaonna spetsialistil ja juristil suunargad tagurpidi vajusid, kui näitasin, et juba allkirjastatud käskirjal on viide dokumendile, mis ei võimaldanud tegelikult teenistusest vabastada. Ma võin eksida , aga teenistusest vabastamise algatas peastaabi ülem.
Vaatasin oma märkmikust järele. Kindral Herem oli siis juba KVJ.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist