Viktoriin
Re: Viktoriin
Kuna akf! eeru on kolm päeva foorumist eemal olnud ja viktoriin seisab niisama tühja, siis elavdamiseks lihtne küsimus:
Saaremaa Hävituspataljon sõdis 1941. aasta suvel ka mandril. Ühe lahingu ajal oli seal juhus, et vastase tule all sattus üks noormees hüsteeriasse ning ei rahunenud kuidagi. Tema kaaslased, kinnitamata andmetel laskur-vägistaja P. Tamm ning sidemees-süütaja V. Kask, võtsid kasutusele ühe, no ütleks et üsna Saaremaale omase meetme. Mõjus! Millest jutt?
Saaremaa Hävituspataljon sõdis 1941. aasta suvel ka mandril. Ühe lahingu ajal oli seal juhus, et vastase tule all sattus üks noormees hüsteeriasse ning ei rahunenud kuidagi. Tema kaaslased, kinnitamata andmetel laskur-vägistaja P. Tamm ning sidemees-süütaja V. Kask, võtsid kasutusele ühe, no ütleks et üsna Saaremaale omase meetme. Mõjus! Millest jutt?
Tõmbasivad kiilu alt läbi?
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
See juhtus köik maismaal ikka ning lahing samal ajal käis edasi. Noormees körvaldati ravi ajaks lahingust ja tehti midagi..
-
- Liige
- Kontakt:
Järsku anti aeruga?
See ei ole öige vastus ja ma ei usu, et neil aerud sügaval maismaal kaasas olid. Asjaga on seotud üks Saaremaa mitteametlik "kaubamärk".
Anti "kadakat"?
Ega küsimust ei tahagi esitada, aga proovige tund"kadakaga" veeta, siis saate aru, et see pole huumor kui ta palja naha vastas on. Jah, inimesed, nahk jms. on erinevad ja kadakavihast oleme ka kuulnud, proovige "toorest" kadakat saunas
Mina proovisin ja 35a hiljem on meeles
Ega küsimust ei tahagi esitada, aga proovige tund"kadakaga" veeta, siis saate aru, et see pole huumor kui ta palja naha vastas on. Jah, inimesed, nahk jms. on erinevad ja kadakavihast oleme ka kuulnud, proovige "toorest" kadakat saunas

Mina proovisin ja 35a hiljem on meeles

Viimati muutis Alexy, 18 Nov, 2023 23:16, muudetud 1 kord kokku.
Koostöös Churchilliga:
Inimene komistab aegajalt tõe otsa aga ajab ennast jälle püsti ning rühib edasi lolluse lipu all.
Inimene komistab aegajalt tõe otsa aga ajab ennast jälle püsti ning rühib edasi lolluse lipu all.
No ma loen öigeks! Nagu tuntud ajalooteadlane Vassili Riis kirjutas, otsiti lähim kadakapöösas ja seoti noormees neljaks tunniks selle külge kinni

Miks just kadakas, kas seal mandrimaal töesti teisi puid ja pöösaid ei olnud- ma arvan, see oli mingi saarlaste värk. Nad teavad asju, mida teised ei tea. Noormehest oli peale sellist kohtlemist jälle asja saanud.
Akf! Alexyl ei ole tingimata kohustust uut küsimust esitada, kuna tegelikult on järg akf! eeru käes.
Kadaka püksipanek olla saarlaste iidne lastekasvatusmeetod, "Siin me oleme" ju kõik mäletavad.

Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
-
- Liige
- Kontakt:
Laiendaks küsimust
Kadakavihaga vihtlemisel on veel üks lahe kõrvaltoime, millest ainult mehed aru saavad. Anatoomilistel põhjustel (aga ei ole 16+ teema
Arvake ära.
Kadakavihaga vihtlemisel on veel üks lahe kõrvaltoime, millest ainult mehed aru saavad. Anatoomilistel põhjustel (aga ei ole 16+ teema

Arvake ära.
Okkad jäävad karvadesse kinni.Madis Reivik kirjutas: ↑19 Nov, 2023 13:07 Laiendaks küsimust
Arvake ära.
Kristo 53980192
-
- Liige
- Kontakt:
Pigem selline "ootamatu" ja võiks teha murelikuks, kui ei tea mis ja kuidas 

Mulle tundub, et kadakad on ämblikute lemmikud.
Et siis keegi nagu sibaks püksis?
Et siis keegi nagu sibaks püksis?
-
- Liige
- Kontakt:
Kadakavihaga saab kuidagimoodi silikoontissi katki teha ?
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Ma ei tea. Ma olen elus ikka sadu kordi kadakavihaga vihelnud. Ei ole kunagi täheldanud mingeid soospetsiifilisi kõrvalmõjusid. Nahk kripeldab pärast natuke rohkem, kui kasevihaga viheldes ja see on ka kõik. Muidugi on kadakal oma aromaatsed õlid, mis võivad teoreetiliselt lahjematele kodanikele mingit mõju avaldada, kuid see ei ole soospetsiifiline.Madis Reivik kirjutas: ↑19 Nov, 2023 13:07 Laiendaks küsimust
Arvake ära.
Eelmise küsimuse kontekstis pakun, et kuna kadakaga vohmimine teeb naha hellaks, siis see võtab ära tahtmise liigselt rabeleda ja hüsteeritseda. Ehk siis väliselt rahustab inimese maja.
-
- Liige
- Kontakt:
Väga lihtne, läbitöötatud õlu omandab huvitava rohelise värvi
Kuna naistel pole sihtimisega vaja tegeleda, siis nemad seda ei näe või noh kus krt mina tean tegelikult, pole kunagi luuranud, ega ma sakslane pole

Kuna naistel pole sihtimisega vaja tegeleda, siis nemad seda ei näe või noh kus krt mina tean tegelikult, pole kunagi luuranud, ega ma sakslane pole

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline