tahaks saada
tahaks saada
tahaks saada teise mailma sõja sõja varustus kui kellelkil on mulle tasuta annda tääke,märke,linde,kiivreid.jne
-
- Liige
- Kontakt:
Re: tahaks saada
vaevalt et keegi hakkab sulle andma teise ms aegseid kiivreid ja tääkehummer11 kirjutas:tahaks saada teise mailma sõja sõja varustus kui kellelkil on mulle tasuta annda tääke,märke,linde,kiivreid.jne
noh
noh ei midagi siis

Re: tahaks saada
hummer11 kirjutas:tahaks saada teise mailma sõja sõja varustus kui kellelkil on mulle tasuta annda tääke,märke,linde,kiivreid.jne
II ms aegseid linde võiks vist juba tõesti tasuta saada. Võimalik, et nad maksaksid sulle isegi peale.
Muude asjade suhtes olen pessimistlikum.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
tänx
tänks nõu annde eest
???
Ma ei saa aru, kas tegu on lolli naljaga? Suure sõja aegsed linnud ilmselt kõik juba ammu surnud...
-
- Liige
- Kontakt:
-
- Liige
- Kontakt:
Samas on ju alati võimalus et tegemist on lihtsalt kas väga noore või siis halvemal juhul lihtsalt kirjaoskamatu militaarhuvilisega. Lootus sureb viimasena, seega olegem viisakad ja abivalmis
.
Ja nüüd vastus küsimusele: tasuta tääke ja kiivreid pakkuda pole. Ii ms aegseid linde ei leia Eestis vist isegi enam Valli Baarist, on teised lõplikult lõunasse lennanud.

Ja nüüd vastus küsimusele: tasuta tääke ja kiivreid pakkuda pole. Ii ms aegseid linde ei leia Eestis vist isegi enam Valli Baarist, on teised lõplikult lõunasse lennanud.
seda jah
olen jah noor mulle on huvi pakkund sõjad ja relvad isegi ma mängin sõda kuuli püssidega need plastikus
Suvel kingiti ära siin foorumis üks merest leitud TT püstol! Vahest saab tasuta ka midagi.
http://www.militaar.net/viewtopic.php?t=5898&start=0
http://www.militaar.net/viewtopic.php?t=5898&start=0
tänx
suurpomm tänx aitamas kui kellelgil veel ifi on siis kirjuage vaatan kas saan

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist