Pz 38 (t) Ausf. G

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Pz 38 (t) Ausf. G

Postitus Postitas Panzergrenadier »

Tere rahvas. Ärge nüüd mind nüüd päris hulluks pidama hakake, kuid sain veel ühe valmis. :wink:
Ega ma neid nii kiiresti tavaliselt valmis tee, kuid eelmisel aastal alustatud mudelid saavad nüüd valmis ja mis veel imelikum, kõik üpris samal ajal. Riiulil jääb ruumi väheks. :?

1:35 Tristar'i mudel

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt

Selle mudeli teeb eriliseks see, et mul oli temaga algul üks probleem. Kõvasti paindunud osa.
Pilt

Sellepärast selle teki talle peale panin. Kõige vahvam on asja juures see, et niipea kui ma olin pannud ühte välismaa foorumisse pildi sellest kahjustatud osast, võttis minuga ühendust Tristar'i boss C.K. Pat ja pakkus mulle kohe asendusosa. Käskis edaspidigi teada anda, kui probleeme tekib. Selles ei pruugi midagi erilist olla, kuid kui maalmatuntud firma ülemus minuga ISE ühendust võtab, siis tõstab see minu silmis kõvasti Tristar'i mainet. :wink: Ma ei võtnud pakkumist vastu, sest see oligi hea võimalus proovida presendi tegemist ja kas tõesti on mõtet ühte osa saatma hakata, kui sain selle ilusasti ära varjatud. Igal juhul 5+ Tristar!

Siim
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Väga ilus töö.

Kas järgmise mudeli puhul oleks palju palutud kui sa riputaks üles värvimisprotsessist pildid - ehk siis sarja mismoodi kiht kihilt see kõik mudelile saab ja millised osad sa eraldi värvid ja mida enne kokku kleebid. Ma enda mudeliga täitsa hädas, sest ei tea kuhu maani enne värvimist ära kleepida saab ja kas pärast värviga kaetud väikeddetailid jälle omale kohale sobituvad.

Täna lähen Kullosse!
hol-tim 123
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas hol-tim 123 »

:shock: ilus :shock:
Surmaingel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Surmaingel »

No kurask, om ikki kunstükk!
Krt, mulle ei helista isegi Fossiil, küsimaks kuidas mul läheb!
A muidu on ilus!!!!

ja vaadates seda enda Maquette toodangut..peaks ka helistama?!
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tänud tänud! :wink:

Surmaingel, ega tegelikult mida vanem/halvem mudel, seda rohkem tuleks hinnata seda tööd, mida selle kalla tehakse ja kõike seda vaeva ja higi mis sinna kulub. Tristar'i Pz 38 ei olnud midagi rasket, aga ma ei kujuta ettegi, milline Maquette'i toodangu kvaliteet võib olla. Igatahes jõudu sulle ja äkki paned netti paar pilti ka? :wink:

Luciano, ei ole probleemi. Nüüd varsti hakkan Flakpanzerit värvima ja eks siis püüan värvimisprotsessist võimalikult palju samm-sammult pilte teha.

Siim
Luciano
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luciano »

Jään põnevusega ootama.

Sain siis ka viimaks värvid täna kätte. Esimene kiht peal ka. Homme ma kohe kindlasti tööd ei tee :D
Ainus ebameeldiv oli see, et kollane põhitoon osutus purgis ca 50% ulatuses kuivanuks. Segasin nigu sõge, et enam-vähem normaalne konsistents saada.

Kullos on tõesti väga meeldivad ja abivalmis inimesed.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Oijaa, ilus asjake tõepoolest - jälgisin kogu protsessi juba tüki maad varem - planetarmori foorumis :wink: , aga no lõpptulemus - see on veelgi parem!
Nii et minu poolt järjekordsed õnnitlused!

Surmainglile - no helistasin eile õhtul, muidu oli ju kena juttu rääkida, ainult et pärastpoole tahtsid sa miskipärast mulle Jämejalga kohta broneerima hakata... :shock: :wink:

Urmas.
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

Ilus töö, pole midagi öelda, see alus annab väga palju juurde. Planetarmorist sai teist kah juba varem piilutud ;)
Aga see tükkide asendamine on tegelikult parematel firmadel väga levinud, mulle saatis näiteks eduard uue i-16 ninaosa. Mitte et vana oleks katki olnud , vaid lihtsalt oli tiba vale kujuga ja eduard kuulutas pidulikult recalli välja :)

Muide millest sa aluse tegid, savi, kips või penoplast ? Selle tegemisest oleks ka huvitav reportaazi saada.

Surmainglile ja fossiilile- teid näib vaevavat ühesugune haigus , mille nimi on monotoonne rahutus enne expot , kahjuks mitteravitav, tekib tavaliselt kevadeti peale suurema gripilaine taandumist :lol:
Hansmees
Uudistaja
Kontakt:

To: PANZERGRENADIER

Postitus Postitas Hansmees »

Ehk teeksid rahva rõõmuks oma kolletsioonist ühe panoraamfoto. Sa konstrueerid neid sellise detailsusega, et patt oleks mitte näidata.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Tänud jällegi.

Ma ei teadnudki, et eestlased ka planetarmorit jälgivad, väga hea.

Alus on kipsist. Valasin sellise sileda aluse ja siis PVA'ga sätitasin kipsitükikesi ka peale. Värvisin täielikult aerograafiga.
Kasutaja avatar
Panzergrenadier
Liige
Kontakt:

Ehk teeksid rahva rõõmuks oma kolletsioonist ühe panoraamfoto. Sa konstrueerid neid sellise detailsusega, et patt oleks mitte näidata.
Eks ikka saab.
Ei tea nüüd kas see eriti panoraamfotona kvalifitseerub, aga siin ta on:

Pilt

Wikingile...ei ole leidnud veel õiget pildiraami, hakkab juba ennast ka närvi ajama. :wink:

Siim
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline