tahaks saada
Kinkimisest...
Pole ju midagi selle vastu, et algajast militaarhuvilist aidata, kindlasti leiduks terve kilekotitäis asju, mida vaja pole, ning mida saaks isegi lausa tasuta loovutada. Päris ahnepäits ka pole ja võin kotitäie asju loovutada, et need jalus poleks, kuid selleks on vähemalt postikulugi vaja maksta, või ise kohale tulema...
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Last ta nüüd olla.
Küsija suu peale on kombeks mitte äsada.
Ja vana tarkus on ka see, et kes küsib - sellele antakse.
Ma üldse ei imestaks kui seda ka siin foorumis juhtusks.
Vat siis tuleksid alles huvitavad kommentaarid.
Hummer - pea püsti!
Hoia silmad, kõrvad lahti, loe raamatud ja ole kohal!
Hindan Sinu optimismi, siirust ja julgust!
Jõudu Sulle!
Küsija suu peale on kombeks mitte äsada.
Ja vana tarkus on ka see, et kes küsib - sellele antakse.
Ma üldse ei imestaks kui seda ka siin foorumis juhtusks.
Vat siis tuleksid alles huvitavad kommentaarid.
Hummer - pea püsti!
Hoia silmad, kõrvad lahti, loe raamatud ja ole kohal!
Hindan Sinu optimismi, siirust ja julgust!
Jõudu Sulle!
-
- Uudistaja
- Kontakt:
Minul oleks sulle selline ettepanek:
proovi järgnevad 10 postitust korralikus eesti keeles (kasutades kirjavahemärke, suurtähti, sõnade vahesid jne.)kirja panna.
Kui see peaks sul õnnestuma, siis minu poolt tasuta II MS-teemaline kingitus koos tasuta postitusega
P.S.
Võid kasutada vanemate, sõprade, õpikute jne abi.
proovi järgnevad 10 postitust korralikus eesti keeles (kasutades kirjavahemärke, suurtähti, sõnade vahesid jne.)kirja panna.
Kui see peaks sul õnnestuma, siis minu poolt tasuta II MS-teemaline kingitus koos tasuta postitusega

P.S.
Võid kasutada vanemate, sõprade, õpikute jne abi.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
Õige ettepanek...
100% päri sellega, mida kirjutas Raudrist. Kui järgnevad postitused hakkavad natukegi eesti keelt meenutama, siis järgneb ka minu poolt väike kingitus uuele foorumlasele.
....
Mida vähem kasutad kõikvõimalikku slängi- a'la "oky", "tänx" ja muud jura, seda kiirem hakkab eesti keel ilmet võtma.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 4 külalist