Vene MOBILISATSIOON

Kõik käimasolevast sõjast
Vasta
an2
Liige
Kontakt:

Re: Vene MOBILISATSIOON

Postitus Postitas an2 »

maksipoiss kirjutas: 04 Veebr, 2024 9:52
an2 kirjutas: 03 Veebr, 2024 19:41 Motorola pidas ennast ka merejalaväelaseks ja riietus vastavalt.
Pigem nägi välja nagu märulimiilits.
Kloun.
Moto.jpg
Moto.jpg (237.69 KiB) Vaadatud 9237 korda
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

orkid värbavad Aafrika riikidest ja mujalt omale kahuriliha.
There are numerous reports of the Russian army recruiting people from Ethiopia, Nepal and Somali. They are promised good money and told they would stay away from the frontlines, Michał Bruszewski writes for Defence24. pl

“The company paid me $200 and I was happy. But then they took $50 saying it was for the accommodation. So I have $150. I received a payment only for a month of work, and then my visa was to expire" - a Somalian recruit from the Russian army told Ukrainians after being taken prisoner of war. “I joined the army because I was going to get the money. It was promised that I would serve in Russia. I was supposed to get a Russian passport in a month. I probably signed the contract for a year, but it was in Russian, so I didn’t understand anything,” he adds.

Nepalese soldiers who fight on Russia's side in the war, share similar stories. "In the contract there was to be that I was supposed to help, not go to war,” another soldier from Nepal, now a PoW in Ukraine, says.
https://twitter.com/Gerashchenko_en/sta ... 9693674931
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
KategorieC
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas KategorieC »

an2 kirjutas: 03 Veebr, 2024 19:41 Motorola pidas ennast ka merejalaväelaseks ja riietus vastavalt.
No mõneti õigusega kuna väidetavalt teenis ta paar aastat merejalaväes sidemehena (sealt ka hüüdnimi).
Urams
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Urams »

Baabade armee rünnak Luugas on natuke vilja kandnud,mehi on
hakatud puhkusele laskma ja infot meeste saatuse kohta on
rohkem ilmunud.Baabad lubasid 23 veebruariks komisarjaadi
ohved ära kastreerida kui mehed välja ei ilmu,11 mehest 8 on kodus 2 kastis ja 1 hospidalis,ennem ei olnud nende kohta mingit
infot.Baabade seas on ka haavatu ,1 silmad sinised ja nina viltu,
võidu peol läks midagi viltu,oodatakse järgmisi aga trofeesi enam
ei tooda ,varastada pole enam midagi.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

orkid väidetavalt Nepaalist ca 15 000 värvanud Ukraina sõdima...
Russia has recruited about 15,000 Nepalis for war with Ukraine

Relatives of Nepalese who are fighting in Ukraine on the Russian side demand that Moscow return their relatives. The Russian Defense Ministry offered them up to 2,000 dollars a month for contracted services.
https://twitter.com/nexta_tv/status/1756673250006905162
EA, EU, EH
Kasutaja avatar
Siki
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Siki »

Nepaalid on enamasti suvalised tolgused ostetud paberitega. Olen nendega kokku puutunud eraturvafirmades ja vähesed nendest, kes enda sõnul olid kümneid aastaid armees teeninud ja kusagil lahingmissioonidel käinud, oskasid relva käes hoida. Üks 23-aastane väitis mulle naglalt, et tal on juba tehtud 6 missiooni Iraagis ja Süürias. Samal päeval kukkus mul relvaõli pudeli küljest plastikust toru maha, klemm nägi seda paari minuti pärast, pidas seda relva osaks ja üritas kusagile sihiku juurde toppida. Relvadrillide kontrolli kukkus ta samuti kolinal läbi.

Aga kahurilihaks inimkilbina peale saata nad ehk tõesti kõlbavad..
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Nepaali enda esindajad räägivad 200+ inimesest.
15 000 puhul peaks neid vange või hukkunuid juba hulgim olema, kuid siiani ainult mõni üksik.

Tundub samasugune jutt, nagu kümned tuhanded ladina-ameeriklased, süürlased ja aafriklased, keda massides näha pole, kuid propagandas peaks illustreerima "maailma rahvaste toetust" Venemaa tegevusele! :twisted:

Isiklik arvamus.
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
kaugeltuuriv
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kaugeltuuriv »

Riigiduumas pidavat uus seaduseelnõu läbima lugemist,kus mobilisatsiooni iga tahetakse reakoosseisule tõsta 60 eluaastani ja vanemohvede teenistusse tagasikutsumise iga 70 elueani.Ma kratsisin kukalt,kuramus,nad hakkavad ju lausa pensionäre sõtta tassima.Ma ise 56,tuleb sedasi välja,et minu endistel teenistuskaaslastel on suur võimalus oma elu ilusasti Ukraina põldudel väetisena lõpetada.
sada
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas sada »

kaugeltuuriv kirjutas: 15 Veebr, 2024 14:10 Riigiduumas pidavat uus seaduseelnõu läbima lugemist,kus mobilisatsiooni iga tahetakse reakoosseisule tõsta 60 eluaastani ja vanemohvede teenistusse tagasikutsumise iga 70 elueani.Ma kratsisin kukalt,kuramus,nad hakkavad ju lausa pensionäre sõtta tassima.Ma ise 56,tuleb sedasi välja,et minu endistel teenistuskaaslastel on suur võimalus oma elu ilusasti Ukraina põldudel väetisena lõpetada.
Kui vangide rindele saatmisega saadi rindele liha ja vanglaid tühjemaks, siis pensionäride ja pensionieelikutega on lugu mõnes mõttes sarnane - rindele sihtmärke juurde ja kodus pensionikulusi väiksemaks. Win-win.
Urams
Liige
Kontakt:

Minul ka aastaid 56 ei kujuta ette ,et joosta kuskil ringi automaat käes.Käisin küll nõuka armees kaks aastat aga automaati puhastada ja lasta ei oska.Minu pataljoni 300 mardisanti oskavad
ainult laulda u soldata võhadnoi.
Getorix
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Getorix »

Ukraina poolel sõdib samuti palju 50+ mehi. Teisalt ma arvan, et ohvitseride puudus on suur. Kui pole oma tervist pudelisse või rasva uputanud, jaksab ka 60ne ühtteist. Täisvarustuses 50km matkale neid vaevalt saadetaks.
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Urams kirjutas: 15 Veebr, 2024 15:25 Minul ka aastaid 56 ei kujuta ette ,et joosta kuskil ringi automaat käes.Käisin küll nõuka armees kaks aastat aga automaati puhastada ja lasta ei oska.Minu pataljoni 300 mardisanti oskavad
ainult laulda u soldata võhadnoi.
Kui selline mure, siis oleks aeg hakata ennast liigutama ja füüsist parandama! 8)
Konflikti korral läheb võhma ja sitkust vaja ka neil, kes tagalasse jäävad toimetama.

Ma ise küll 60+ ja arvelt kustutatud, kuid arvan, et hea tahtmisega siban veel ka maratoni ära (kuigi mitte kiiresti)... :mrgreen:
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Urams
Liige
Kontakt:

Paar aastat tagasi lõigati vähk välja ja 10 keemiat takka otsa ,lihtsalt ei ole võimalik enam rabeleda.Kopaga kaevikut visata ja veokaga kärutada ei ole probleemi ,Soome laeva peale mina ei jookse.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

orkid plaanivad 2024 mobiliseerida ca 400 000 tegelast. IMHO-peale valimisi tehakse ära.
The Kremlin is going to mobilize 400,000 people in 2024, — FT
❗️ The publication also writes that during the year, the Russian Federation produced 4 million artillery shells and several hundred tanks.
https://twitter.com/Maks_NAFO_FELLA/sta ... 7399243066
EA, EU, EH
navigator
Liige
Kontakt:

Vene-Ukraina sõda II osa

Postitus Postitas navigator »

Ulfhednar kirjutas: 18 Veebr, 2024 22:16 Kui vaja, leitakse ka see 2milli.
T62 võib tulla massides, leod on loetud.
-Mismõttes kui on vaja ? On ju vaja. Oleks leitud, oleks ti8lad juba võitnud. Peati8lal on veel meeles siiski eelmine 300000 mobilisatsioon ja uut pole siiani juletud teha.
- Võib tulla, aga miskipärast ei tule. Ukrainas lastakse neid rohkem puruks kui peale tuleb. T62 vastu saab edukalt ka fpv drooniga, ei ole kallist javelini vaja.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Luderi ja 2 külalist