Sõja eest välismaale.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Re: Sõja eest välismaale.
Kopteriga ta rääkis "Saaremaale" - eks ta vahest plaanib sealt kaatriga Rootsi minna. Või mingi suure jahiga.
Aga whatever - taoline etteaste on NÕRK. Me ei tea keegi, kes meist kuipalju püksi laseb, kui H-hetk saabub, aga selle võimalusest enda kohta avalikult kuulutada pole mehe vääriline tegu.
Aga whatever - taoline etteaste on NÕRK. Me ei tea keegi, kes meist kuipalju püksi laseb, kui H-hetk saabub, aga selle võimalusest enda kohta avalikult kuulutada pole mehe vääriline tegu.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Või siis just on ! Selleks on rohkem julgust vaja kui siin kõvatada rindele minekuga.
See on teistsugune niinimetatud julgus, avalikult siristada inimeste arvamusele, kellel on mingeid muid väärtusi ka peale isikliku heaolu. Seda osa lausa naudivad.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Ühiskonnas on liigselt püksilaskureid, kes ei häbene avalikult seda püksilasku teha siis, kui paukudeni on veel tükk maad
Nagu mingi auasi oleks, et "ma tõmban siis Hispaaniasse".
Kui taoline konflikt eskaleerub tuumakonfliktiks, annab Hispaanias olemine suht vähe edumaad selle ees, mis siis järgneb. Võibolla paljud "Hispaaniasse tõmbajad" seda ei oskagi aimata?

Nagu mingi auasi oleks, et "ma tõmban siis Hispaaniasse".

Kui taoline konflikt eskaleerub tuumakonfliktiks, annab Hispaanias olemine suht vähe edumaad selle ees, mis siis järgneb. Võibolla paljud "Hispaaniasse tõmbajad" seda ei oskagi aimata?
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Minna või jääda selles on küsimus ! Eriti kui ma kuulen kus kohast riik plaanib järgmiseks kärpida või mis makse veel juurde keerata siis saan ka mina vabaneda oma vandest demokraatlikult valitud valitsuse ees.
Või vähemalt lapsed ja naise peaks kuidagi minema saama.
Või vähemalt lapsed ja naise peaks kuidagi minema saama.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Tallinna kandis kutsutakse mehi, kes esimese ebameelduvuse peale jalga lasevad, kusikuteks.
Tule ütle näkku 

-
- Liige
- Kontakt:
Tegelikult see teema on üldse liiga polariseeriv, sellisest diskussioonist ei tule mingit kasu ja on pigem ühiskonda lõhestav (mis te arvate kelle huvides see on?).
Reaalsus on see, et enne kui see hetk käes on, ei tea keegi kuidas psühholoogia vastu peab ja mis otsused on vaja kiirelt teha. Suures pildis võiks meedia ja ühiskond üldse seda tooni maha tõmmata ja rahulikumalt nendele asjadele otsa vaadata. Viimane aeg on ühiskonnas seda äravust päris palju tunda ja sellistel teemadel spekuleerimine ei ole kuidagi produktiivne.
Reaalsus on see, et enne kui see hetk käes on, ei tea keegi kuidas psühholoogia vastu peab ja mis otsused on vaja kiirelt teha. Suures pildis võiks meedia ja ühiskond üldse seda tooni maha tõmmata ja rahulikumalt nendele asjadele otsa vaadata. Viimane aeg on ühiskonnas seda äravust päris palju tunda ja sellistel teemadel spekuleerimine ei ole kuidagi produktiivne.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Ma olen taolise hispaania-pagemise teemaga natuke varem kokku puutunud, kahjuks oma suguseltsis.
Et "kõva argument" on taolistel püksilaskuritel enamast "ma ei hakka mingi KaKa eest sõdima".
No tule taevas appi. Mina küll ei ela ega pinguta siin KaKa nimel, vaid oma eluviisi, oma pere ja oma olemise nimel.
Selleks kõigeks pole Eesti sugugi halb koht.
Ka olen kindel selles, et need "põgenejad" pole selle Eesti jaoks valmis ka 2 nädalat aega igal aasta leidma. Ainult iseenda heaolule. Mida rohkem selliseid põgeneb, seda kvaliteetsem saab kohalejääjate seltskond. Nüüd aga lähen nädalavahetuse väsimust välja magama, hispaania püksilaskurid ja muud kusikud puhaku jalga
Et "kõva argument" on taolistel püksilaskuritel enamast "ma ei hakka mingi KaKa eest sõdima".
No tule taevas appi. Mina küll ei ela ega pinguta siin KaKa nimel, vaid oma eluviisi, oma pere ja oma olemise nimel.
Ka olen kindel selles, et need "põgenejad" pole selle Eesti jaoks valmis ka 2 nädalat aega igal aasta leidma. Ainult iseenda heaolule. Mida rohkem selliseid põgeneb, seda kvaliteetsem saab kohalejääjate seltskond. Nüüd aga lähen nädalavahetuse väsimust välja magama, hispaania püksilaskurid ja muud kusikud puhaku jalga

-
- Liige
- Kontakt:
A mille eest ta siis sõdima peaks ? Niipalju ta aru saab, et seesama kaka tema elamisvõimalusi suuresti määrab ja no keda siis lõpuks ahvatleb, et saaks veel rohkem mingeid makse maksta ja lauslollusi nagu banaani kõverus või "porgand on nüüd puuvili" teemalisi debiilsusi arutada ? Kui tal on siin sitt elada aga pole veel olnud nii sitt, et läheb mujale siis võimalus selle sita olemise nimel ära surra ei ahvatle küll mitte kedagi. Kogu selle asja nimi oli vist Maslow püramiid. Muidugi igaühel on nö erinev valulävi aga kui meenutada näiteks alkoralliga lätlastele viidud miljardeid siis ei ole küll midagi imestada selle suhtumise peale. Lisaks tuleb kellegile meelde veel see idaveoteema ja ... no ei ole neid põgenejaid sellise eeskuju peale küll mitte milleski süüdistada.Kapten Trumm kirjutas: ↑19 Veebr, 2024 15:23 Et "kõva argument" on taolistel püksilaskuritel enamast "ma ei hakka mingi KaKa eest sõdima".
Ka olen kindel selles, et need "põgenejad" pole selle Eesti jaoks valmis ka 2 nädalat aega igal aasta leidma. Ainult iseenda heaolule. Mida rohkem selliseid põgeneb, seda kvaliteetsem saab kohalejääjate seltskond. Nüüd aga lähen nädalavahetuse väsimust välja magama, hispaania püksilaskurid ja muud kusikud puhaku jalga![]()
-
- Liige
- Kontakt:
Lihtsal inimesel on ainult üks soov:
Et oleks veel lihtsam !!!
Ja öeldakse et loll on see kes vabandust ei leia aga ma jään eriarvamusele, lollid on parimad vabanduste otsijad.
Ja Maslowi püramiid on reaalses elus mitteeksisteeriv konstruktsioon.
Kui elu eesmärk on odav viin ja ülejäänud on pohh, siis kuuendik planeedist on selleks kohandatud.
Et oleks veel lihtsam !!!
Ja öeldakse et loll on see kes vabandust ei leia aga ma jään eriarvamusele, lollid on parimad vabanduste otsijad.
Ja Maslowi püramiid on reaalses elus mitteeksisteeriv konstruktsioon.
Kui elu eesmärk on odav viin ja ülejäänud on pohh, siis kuuendik planeedist on selleks kohandatud.
-
- Liige
- Kontakt:
Põhjuse leiab alati, vahet pole on selleks siis Kaja Kallas, vale kujuga banaan, liiga kallis viin vms. Üheski riigis ei ole elu kunagi nii ideaalne et ei saaks tahtmise korral ratsionaliseerida miks oma naha kaitsmine on tähtsam.
Aga kes meid seal välismaal ootab?
Kas kodus peremees või võõrsil sulane?
Kas kodus peremees või võõrsil sulane?
-
- Liige
- Kontakt:
No mine ja sõdi siis selle nimel ... https://www.err.ee/1609257573/riigikant ... ovatsiooni
Eesti iseseisvuse ning eesti rahvuse ja keele püsima jäämise nimel sõditi varem ja sõditakse kardetavasti ka edaspidi, mitte mõne poliitiku nimel. Loll jutt suhu tagasi.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist