MIs eelis ? Ma olen kuulnud kuidas öeldakse, et parem üks kord sünnitada kui eluaeg habet ajada.Madis Reivik kirjutas: ↑04 Mär, 2024 19:50 Ärge kurat virisege, meil meestel niigi hea elu. Meil naiste ees selline eelis et selle nimel võib igasugu jama taluda
Leppige sellega et naistega ongi keeruline.
Aga ööelu nõuniku paber on muidugi suunatud idiootide pihta, aga need seda niikuinii ei loe ja aitab ainult nuut ja dzentelmeni rusikas. Nii et vist tõesti raisatud raha...
Nutt ja hala
-
- Liige
- Kontakt:
Re: Nutt ja hala
-
- Liige
- Kontakt:
No aga mõtle, mida mees peab tegema et lapsed tuleks.
Ja mida naine peab tegema.
Ja ma ei räägi sünnitamisest.
Vaid sellest mis varem toimub
Ja mida naine peab tegema.
Ja ma ei räägi sünnitamisest.
Vaid sellest mis varem toimub

https://youtube.com/shorts/ce_rZDTTKng?feature=sharedKriku kirjutas: ↑04 Mär, 2024 12:59 Siin kipuvad ülekaalu saavutama teemakohatud tunded.
Muidugi ei ole mitte mingisugune vabandus vägistamisele, et keegi kannab miniseelikut. Muidugi on igas kuriteos süüdi ikka kurjategija.
Muidugi oleneb kuriteo ohvriks langemise tõenäosus paljudel juhtudel ohvri käitumisest ja valikutest. See ei mõjuta mitte kuidagi eelmises lõigus öeldut.
Palun nüüd teema juurde tagasi.
Siin on Ben Shapiro hästi kokku võtnud
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Jah, olen selle läbi lugenud.Smith on siis antud teemaga sügavuti kursis, et võtab väita, et voldikust pole mittemingisugust abi?
"We have 50 million Muslims in Europe. There are signs that Allah will grant Islam victory in Europe—without swords, without guns, without conquest—will turn it into a Muslim continent within a few decades." Muammar Gaddafi
Voldikust polegi kasu, sest praegu jaga seda kuidas tahes, jõuab see ainult väheste inimesteni, nii et kui on vaja varjuma hakata, pole paljud seda voldikut iial näinud, neist, kes on näinud, paljud ei mäleta, mis seal kirjas oli, jne. Lihtsalt massiivselt voldikuid toota pole mõtet, kui teistmoodi ei oska inimesteni jõuda, siis tuleb tellida teenus asjatundjatelt. Varjendite puhul on eelkõige oluline, et need oleksid märgistatud äratuntavalt, samuti juhataks nendeni korralik ja linnaruumis silmahakkav viidasüsteem.AndresTy kirjutas: ↑04 Mär, 2024 11:13 Järgmine spetsialist, Walter2, kes võtab väita, et varjumiskohtade voldikust pole midagi kasu. Ja üldse on sellelaadne tegevus - informeerida inimesi kõigil võimalikel viisidel ohtudest (sh ka voldik) - mõttetu. Aga see, mis meetod on täiesti teostatav ja efektiivne, et lahendada mõnda probleemi praegu ja kohe ja võimalikult kiiresti - ehk Walter2 annab tarka nõu?
Ja enne kõike seda on vaja, et need varjumiskohad oleksid olemas. Hetkel on Tallinnas 21 varjumiskohta, mis tähendab, et mul kas on see voldik või mitte, aga sel hetkel, kui mul on vaja näiteks õhurünnaku eest end varjata, ei jää mulle ükski neist piisavalt lähedale.
Siin mõned räägivad korgijoogist ja teised voldikutest.
Voldikutest. Kusagil oli võimalus kirjutada projekt, saada pappi ja nii tekkisid voldikud. See on umbes sama, kui sul on ekskavaator - kui mingist fondist on saada raha, siis kirjutad projekti, kuivendad sood. Ja kui järgmine projekt siis soostad - ajad kraavid kinni.
Korgijook ei tohiks vaidlusi tekitada.
Tea kuidas nüüd, aga meie hallil ajal... Saadad neiu koju 10 km, ütleb siis et kuhu sa öösel lähed. Teeb aseme. Näpid teda siit ja sealt aga ikka Ei. Jääd lõpuks tuttu. Hommikul kõrval padjale pandud suur sibul. Mida mõelda või kuidas käituda järgmine kord, järgmise neiuga?
Voldikutest. Kusagil oli võimalus kirjutada projekt, saada pappi ja nii tekkisid voldikud. See on umbes sama, kui sul on ekskavaator - kui mingist fondist on saada raha, siis kirjutad projekti, kuivendad sood. Ja kui järgmine projekt siis soostad - ajad kraavid kinni.
Korgijook ei tohiks vaidlusi tekitada.
Tea kuidas nüüd, aga meie hallil ajal... Saadad neiu koju 10 km, ütleb siis et kuhu sa öösel lähed. Teeb aseme. Näpid teda siit ja sealt aga ikka Ei. Jääd lõpuks tuttu. Hommikul kõrval padjale pandud suur sibul. Mida mõelda või kuidas käituda järgmine kord, järgmise neiuga?
Too teema ei anna rohkem villa.
Olnud ise kunagi ametnik ja sõdinud tänaste ametnikega - küsiks. Kas ametnikel on vastutus? Pikk puhkus on, pensionipadjad on. Aga vastutus, kui oma otsusega pihustad põrmuks kellegi elu või tuleviku?
Olnud ise kunagi ametnik ja sõdinud tänaste ametnikega - küsiks. Kas ametnikel on vastutus? Pikk puhkus on, pensionipadjad on. Aga vastutus, kui oma otsusega pihustad põrmuks kellegi elu või tuleviku?
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Olles androgoogikat (täiskasvanute pedagoogikat) natuke õppinud (mul on instruktoritunnistus ka nii aastast 2008 juba), siis ainus kriitilisel hetkel toimiv asjade selgeks tegemise viis on harjutamine/drill. Minu pensionieas ema oskas nõuka GP-5 gaasimaski veatult pähe panna ka 50 aastat peale selle selgeks õpetamist. Seal põhjusel õpetataksegi sõjalisi oskusi enamasti drillimeetodil - pulsikaotuseni kui soovite, sest tegevus peab olema selge täieliku automaatsuseni.aksel90 kirjutas: ↑04 Mär, 2024 22:08 Voldikust polegi kasu, sest praegu jaga seda kuidas tahes, jõuab see ainult väheste inimesteni, nii et kui on vaja varjuma hakata, pole paljud seda voldikut iial näinud, neist, kes on näinud, paljud ei mäleta, mis seal kirjas oli, jne. Lihtsalt massiivselt voldikuid toota pole mõtet, kui teistmoodi ei oska inimesteni jõuda, siis tuleb tellida teenus asjatundjatelt. Varjendite puhul on eelkõige oluline, et need oleksid märgistatud äratuntavalt, samuti juhataks nendeni korralik ja linnaruumis silmahakkav viidasüsteem.Ja enne kõike seda on vaja, et need varjumiskohad oleksid olemas. Hetkel on Tallinnas 21 varjumiskohta, mis tähendab, et mul kas on see voldik või mitte, aga sel hetkel, kui mul on vaja näiteks õhurünnaku eest end varjata, ei jää mulle ükski neist piisavalt lähedale.
Selleks, et indiviid oskaks sireeni käivitumisel midagi arukat ette võtta, tuleb seda korduvalt läbi harjutada. Igasugu voldikud, kõnekoosolekute pidamine jne on fafaa. Drilli sisus peab olema ka varjumise koha kiire hindamine (mis sobib ja mis mitte). Mina täna oskaksin - ju siis veel 80ndatel õpetati ja drilliti piisavalt (GP-5 oskan ka unepealt pähe panna). "Sähvatus paremal, sähvatus vasakul" asju olen ka tegema pidanud. Tänapäeval tuleb vist karjuda "miinipildujatuli", tegevus on rohkem selge.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
https://annestiil.delfi.ee/artikkel/120 ... est-seista
Kuulasin antud inimese soovitusi hommikul ERR-ist, pani kohe imestama, et selline hardcore kapitalist ajab taolist sotsiaaldemokraatlikku juttu.
Nomaeitea - palgatõusust rääkima minnes tuleks minuarust esimese asjana selgeks mõelda see, mida on sul tööandjale pakkuda (mis lisandväärtust näiteks), miks peab sulle palgatõusu andma. Noh näiteks, oman B-kati lube, aga olev valmis minema BE kati kursustele (tööandja maksab) ja peale seda viima kliendi juurde minnes ka tema kauba ära (milleks firma seni tellib ekstra kaubikut). Või mis arengu olen valmis kõrgema palga tiivustuse abiga ette võtma.
See aeg peaks nagu läbi olema, et töötajal on õigustatud ootus iga aasta küsida 20% palgatõusu siniste silmade eest.
Kuulasin antud inimese soovitusi hommikul ERR-ist, pani kohe imestama, et selline hardcore kapitalist ajab taolist sotsiaaldemokraatlikku juttu.
Nomaeitea - palgatõusust rääkima minnes tuleks minuarust esimese asjana selgeks mõelda see, mida on sul tööandjale pakkuda (mis lisandväärtust näiteks), miks peab sulle palgatõusu andma. Noh näiteks, oman B-kati lube, aga olev valmis minema BE kati kursustele (tööandja maksab) ja peale seda viima kliendi juurde minnes ka tema kauba ära (milleks firma seni tellib ekstra kaubikut). Või mis arengu olen valmis kõrgema palga tiivustuse abiga ette võtma.
See aeg peaks nagu läbi olema, et töötajal on õigustatud ootus iga aasta küsida 20% palgatõusu siniste silmade eest.

/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Lähtudes sotsiaalministeeriumi leheküljel toodud selgitusest, et "Palgalõhet põhjustavad eelkõige soostereotüübid, naiste ja meeste erinevad haridus- ja ametivalikud, naiste suurem hoolduskoormus ning ebavõrdsust mitte märkav palga- ja personalipoliitika", siis on õpetus, kuidas rohkem palka küsida, väga väikse mõjuga palgalõhe vähendamisel.
Valdav osa palgalõhest ei tule sellest, et naised saaksid sama töö eest vähem palka kui mehed, vaid (2021. aasta andmetel) "ligikaudu 24% kogu soolise palgalõhe põhjustest on seotud naiste töötamisega madalalt tasustatud sektorites", "naised teevad keskmiselt rohkem tunde tasustamata kodutöid, nagu laste eest hoolitsemine või majapidamistööd", st et "naised teevad ka vähem tunde tasustatud tööd ning nende tööhõive määr väiksem. Need tegurid toovad aga kaasa peaaegu 40% erinevuse meeste ja naiste vahelises sissetulekus (2018. aastal)"
https://www.europarl.europa.eu/topics/e ... a-pohjused
Teisisõnu - õiget probleemi ei saa lahendada valede tööriistadega, sest need lihtsalt ei lahenda probleemi.
Valdav osa palgalõhest ei tule sellest, et naised saaksid sama töö eest vähem palka kui mehed, vaid (2021. aasta andmetel) "ligikaudu 24% kogu soolise palgalõhe põhjustest on seotud naiste töötamisega madalalt tasustatud sektorites", "naised teevad keskmiselt rohkem tunde tasustamata kodutöid, nagu laste eest hoolitsemine või majapidamistööd", st et "naised teevad ka vähem tunde tasustatud tööd ning nende tööhõive määr väiksem. Need tegurid toovad aga kaasa peaaegu 40% erinevuse meeste ja naiste vahelises sissetulekus (2018. aastal)"
https://www.europarl.europa.eu/topics/e ... a-pohjused
Teisisõnu - õiget probleemi ei saa lahendada valede tööriistadega, sest need lihtsalt ei lahenda probleemi.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Feministide arust tuleb lihtsalt naistele pappi juurde pritsida, sest nad on naised (erikohtlemise taotlemine).
Selle üle, et enamik naisi töötabki madalalt makstavatel kohtadel poemüüjast lasteaiakasvatajani, keegi oma ajusid ei vaeva.
Peamine, et saaks mingit õiguste kiunu üles tõsta ja meedias särada.
Palgatõusu küsimisel tuleb vestlus pöörata kohe mingi soolise võrdõiguslikkuse BS peale ja küsida tööandjalt, et kas te diskrimineerite naisi? Iga euroopalikult mõtlev tööandja tõmbab seepeale saba jalgevahele ja maksab rohkem kui kõigile teistele.
Kui keegi tahab mind nüüd "päheõpitud stereotüüpides" sildistada, siis teatan alandlikult, et minu (naissoost off koors) abikaasa teenib minust rohkem ja sellest pole meie 21 aasta pikkuse ühise elu jooksul kordagi probleemi olnud.
Selle üle, et enamik naisi töötabki madalalt makstavatel kohtadel poemüüjast lasteaiakasvatajani, keegi oma ajusid ei vaeva.
Peamine, et saaks mingit õiguste kiunu üles tõsta ja meedias särada.
Palgatõusu küsimisel tuleb vestlus pöörata kohe mingi soolise võrdõiguslikkuse BS peale ja küsida tööandjalt, et kas te diskrimineerite naisi? Iga euroopalikult mõtlev tööandja tõmbab seepeale saba jalgevahele ja maksab rohkem kui kõigile teistele.
Kui keegi tahab mind nüüd "päheõpitud stereotüüpides" sildistada, siis teatan alandlikult, et minu (naissoost off koors) abikaasa teenib minust rohkem ja sellest pole meie 21 aasta pikkuse ühise elu jooksul kordagi probleemi olnud.
Assistendi palkamisel asutuse juht palgasoovi kuuldes tegi suured silmad - meil ei saa peainsener ka sellist palka nagu teie soovite. Kepi siis peainseneri, oli kiire vastus.
- Kapten Trumm
- Liige
- Kontakt:
Seda noored tööotsijad oskavad - küsida kõvasti tegelikku töösooritust ületavat palka/tingimusi. Eriti ohtlik "uus trend" pidi olema selline "tiimikaupa" tööle kandideerimine - et ma toon terve müügiosakonna kaasa näiteks. Häda sellele, kes sellele liimile läheb - kui suusad risti lähevad, siis on tühi maa ka järgi ja võid ise töö ära teha.
Küsisin oma pensionärist ema käest kes on eluaeg pedagoogina töötanud; ema, kas summa summarum sai elu jooksul palka rohkem 5. kati kõrgepalgaline ehitajast isa (rahu tema põrmule) või said sina?" Vastus: summa summarum sain mina poole rohkem"!
Kindel, aga madalam töötasu 50 aasta jooksul on see võti. Minu raamatupidajast provva saab minust poole rohkem palka ja niimoodi juba 30 aastat.
Mina olen töötanud, õppinud, siis oma äri ajanud, siis töötanud ja koondatud ja nüüd töötan jälle palgalisena ja iseendale veel lisaks, aga naine teenib ikka rohkem ja kui paneme veel pensioni ka otsa, sest temal on kindel plaan 100-ni välja visata siis ma arvan et olen elu jooksul vast kolmandiku naise eluaja jooksul teenitud rahast saanud...
Naised va ussid mu meelest virisevad täitsa asjata
Kindel, aga madalam töötasu 50 aasta jooksul on see võti. Minu raamatupidajast provva saab minust poole rohkem palka ja niimoodi juba 30 aastat.
Mina olen töötanud, õppinud, siis oma äri ajanud, siis töötanud ja koondatud ja nüüd töötan jälle palgalisena ja iseendale veel lisaks, aga naine teenib ikka rohkem ja kui paneme veel pensioni ka otsa, sest temal on kindel plaan 100-ni välja visata siis ma arvan et olen elu jooksul vast kolmandiku naise eluaja jooksul teenitud rahast saanud...
Naised va ussid mu meelest virisevad täitsa asjata

Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline