Nursipalust, Keskpolügoonist jm KV harjutusväljadest

Vasta
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Re: Nursipalust, Keskpolügoonist jm KV harjutusväljadest

Postitus Postitas Fucs »

isonts kirjutas: 22 Mär, 2024 20:08
Fucs kirjutas: 22 Mär, 2024 19:41
isonts kirjutas: 22 Mär, 2024 19:24 https://www.kv.ee/hinnastatistika?graph ... 77&city2=0
Statsistikaks on parem vbl KV.ee
Milliseks statistikaks?
Mida sa võrdled või võrrelda tahad?
Mina ei taha midagi võrrelda. Ise panid 2021 aasta Tapa korteri ruutmeetri hinna lingid. Ma püüdsin sind edasi aidata suht reaalajas info edastamiseks.
Kui millegile üldse tähelepanu sellel lingil pöörata siis ehk müüki tulnud korterite arvu tõus Võrus .
Kuhu edasi aidata? Millega edasi aidata?
Ma ei saa enam midagi aru, millest sa jahud.
:lol:

Isonts: Tapa on pommiauk sest seal on keskpolügoon.
Annaks jumal, et 10 aastat hiljem poleks Võru linn samasugune pommiauk nagu Tapa
Fucs: Tapa ei ole pommiauk vaid on täiesti tavaline väikelinn. Kaitseväe kohalolek ja keskpolügooni olemasolu on aidanud kaasa, et Tapa poleks täna enam selline pommiauk nagu Vene vägede lahkumise järel. Pommiaugus ei kasvaks kinnisvarahinnad, eluasemeturg ja nõudlus. Pommiaugus ei oleks stabiilne elanike arv ja Eesti keskmisega võrreldes samasugune tavaline rändlus.

Isonts: Võrdle parem Võru linna ja Tapa linna kinnisvarahindu.

Fucs: Mida sa võrdled või võrrelda tahad?
Kuidas endisest "pommiaugust" tavaline väikelinn arenes, või maakonna keskuste kinnisvaratehinguid?

Isonts: Mina ei taha midagi võrrelda. Ise panid 2021 aasta Tapa korteri ruutmeetri hinna lingid. Ma püüdsin sind edasi aidata...

:wall:

Vasta parem konkreetsetele küsimustele mis ma esitasin
Mille poolest Tapa väikelinn täna suurem "pommiauk" on, kui teised samasugused?
Kuidas on seotud EKV keskpolügooni olemasolu seal "pommiauguks" olemises?
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

isonts kirjutas: 22 Mär, 2024 20:17
A4 kirjutas: 22 Mär, 2024 19:09 Kas leiad kuskilt fakte või uuringuid, mis kinnitaksid looduse- või elukeskkonna kahjustusi olemasolevate harjutusväljade ümber?
Kuidas ma saan tuua mingeid uuringuid või näiteid, kui teil pole isegi keskkonnamõjude hinnangut tehtud? :roll:
Ühegi olemasoleva harjutusvälja kohta pole uuringuid ega hinnanguid tehtud?
isonts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isonts »

Fucs kirjutas: 22 Mär, 2024 22:10
Ma hindan sinu põhjalikust terinevatesse teemadesse süveneda, aga kus kohast sa võtad selle tsitaadi?
Fucs kirjutas: 22 Mär, 2024 22:16
isonts kirjutas: 22 Mär, 2024 20:17
A4 kirjutas: 22 Mär, 2024 19:09 Kas leiad kuskilt fakte või uuringuid, mis kinnitaksid looduse- või elukeskkonna kahjustusi olemasolevate harjutusväljade ümber?
Kuidas ma saan tuua mingeid uuringuid või näiteid, kui teil pole isegi keskkonnamõjude hinnangut tehtud? :roll:
Ühegi olemasoleva harjutusvälja kohta pole uuringuid ega hinnanguid tehtud?
Härra ametnik omab ehk ise nii palju vaba aeg, et selliseid uuringuid välja otsida. Minul pole vaja midagi tõestada.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

isonts kirjutas: 22 Mär, 2024 22:47 Härra ametnik omab ehk ise nii palju vaba aeg, et selliseid uuringuid välja otsida. Minul pole vaja midagi tõestada.
Sellest olen ma juba ammu aru saanud, et sa tegeled lihtsalt urgitsemise ja plära tootmisega, mida sa mitte kuidagi tõestada ei suuda. Jahud ei tea mis lambijuttu kokku, mis peaks nagu kuidagi sinu väidete õigsust tõestama. Hüpled ühelt väljamõeldiselt teisele ja siis jälle järgmisele edasi. :evil:
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
isonts
Liige
Kontakt:

FB grupiga Nursipalu kaitseks on liitunud 5,6 tuhat inimest. Neil on midagi Nursipalu laienduse vastu. Väita, et see kedagi ei häiri on ilmselge liialdus. Neid häirib. Mina pole selle grupiga liitunud, aga mind ka häirib ja olen oma valikud ära teinud.
Exitus
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Exitus »

isonts kirjutas: 23 Mär, 2024 15:21 FB grupiga Nursipalu kaitseks on liitunud 5,6 tuhat inimest. Neil on midagi Nursipalu laienduse vastu. Väita, et see kedagi ei häiri on ilmselge liialdus. Neid häirib. Mina pole selle grupiga liitunud, aga mind ka häirib ja olen oma valikud ära teinud.
Ma liitusin veganite ja lamemaalaste grupiga ka. Mitte et ma sellesse usuks ja fännaks aga ma lihtsalt loen seda tsirkust mis seal käib. Samamoodi on Nursipalu grupis 5% ajakirjanike, 10% mässuõhutajaid. 10% lihtsalt neid kes popkorni järavad kui tsirkus linnas jne.
isonts
Liige
Kontakt:

Exitus kirjutas: 23 Mär, 2024 15:27
isonts kirjutas: 23 Mär, 2024 15:21 FB grupiga Nursipalu kaitseks on liitunud 5,6 tuhat inimest. Neil on midagi Nursipalu laienduse vastu. Väita, et see kedagi ei häiri on ilmselge liialdus. Neid häirib. Mina pole selle grupiga liitunud, aga mind ka häirib ja olen oma valikud ära teinud.
Ma liitusin veganite ja lamemaalaste grupiga ka. Mitte et ma sellesse usuks ja fännaks aga ma lihtsalt loen seda tsirkust mis seal käib. Samamoodi on Nursipalu grupis 5% ajakirjanike, 10% mässuõhutajaid. 10% lihtsalt neid kes popkorni järavad kui tsirkus linnas jne.
On sul selle teooria tõestuseks mõni uuringu viide anda? :lol: Tegeled lihtsalt urgitsemise ja plära tootmisega, mida sa mitte kuidagi tõestada ei suuda. Jahud ei tea mis lambijuttu kokku, mis peaks nagu kuidagi sinu väidete õigsust tõestama.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

isonts kirjutas: 23 Mär, 2024 15:21FB grupiga Nursipalu kaitseks on liitunud 5,6 tuhat inimest. Neil on midagi Nursipalu laienduse vastu. Väita, et see kedagi ei häiri on ilmselge liialdus. Neid häirib. Mina pole selle grupiga liitunud, aga mind ka häirib ja olen oma valikud ära teinud.
Esiteks oleks vaja teada, kui palju neist seal lähedal elab.
isonts
Liige
Kontakt:

Kriku kirjutas: 23 Mär, 2024 15:52
isonts kirjutas: 23 Mär, 2024 15:21FB grupiga Nursipalu kaitseks on liitunud 5,6 tuhat inimest. Neil on midagi Nursipalu laienduse vastu. Väita, et see kedagi ei häiri on ilmselge liialdus. Neid häirib. Mina pole selle grupiga liitunud, aga mind ka häirib ja olen oma valikud ära teinud.
Esiteks oleks vaja teada, kui palju neist seal lähedal elab.
Kindlasti on seal ka näpuotsatäis ajakirjanike ja mingi osa ka mässuõhutajaid ning Exitsuse laaadseid jälgijaid. Kui pooledki on reaalselt kohapeal elavaid inimesed on see omajagu inimesi. Ülejäänud pooled on kuidagi ehk seotud Võrumaaga. Sõndinud ja kasvanud seal, elanud ehk mingil perioodil nagu minagi. Mingi osa ka kaasatundjaid.
Häiringu kirjeldamisega põhimõtteliselt see Nursipalu teema siin ka algas.
isonts
Liige
Kontakt:

https://maaleht.delfi.ee/artikkel/12027 ... uttes-ules
Jutt jutuks, aga see video seal artiklis paneb inimestele ainult kaastundma.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Enamus sealsetest kirjutistest on paraku täielik sõnnik ja teemast mööda, mida sinna kogunenud igasugused uhhuud toodavad ja samasugused uhhuud takka kiidavad. No selline tolatsirkus, isegi kui seal on 5000 liiget, pole mitte kuidagi harjutusväljaku tegemise vastu mingi argument. Et jätame polügooni rajamise ära, sest kamp idioote kuskil feissarigrupis on selle vastu?
Viimati muutis AndresTy, 23 Mär, 2024 16:37, muudetud 1 kord kokku.
isonts
Liige
Kontakt:

AndresTy kirjutas: 23 Mär, 2024 16:28
Enamus sealsetest kirjutistest on paraku täielik sõnnik ja teemast mööda, mida sinna kogunenud igasugused uhhuud toodavad ja samasugused uhhuud takka kiidavad. No selline tolatsirkus, isegi kui seal on 5000 liiget, pole mitte kuidagi harjutusväljaku tegemise vastu mingi argument. Et jätame polügooni rajamise ära, sest kamp idioote on selle vastu?
On sul selle teooria tõestuseks mõni uuringu viide anda? Tegeled lihtsalt urgitsemise ja plära tootmisega, mida sa mitte kuidagi tõestada ei suuda. Jahud ei tea mis lambijuttu kokku, mis peaks nagu kuidagi sinu väidete õigsust tõestama
Kasutaja avatar
Fucs
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Fucs »

isonts kirjutas: 22 Mär, 2024 22:47
Fucs kirjutas: 22 Mär, 2024 22:10
Ma hindan sinu põhjalikust terinevatesse teemadesse süveneda, aga kus kohast sa võtad selle tsitaadi?
Aitäh, et hindad.
See pole tsitaat, see on teemaarenduse lühikokkuvõte ajajoonel.
Isonts.png
*
isonts kirjutas:Keskpolügoni ümber polnud enne mitte midagi ja ei ole ka täna mitte midagi märkimisväärset. Seega ei saanud keskpolügoni rajamine mitte midagi ka muuta. Pommiauk oli enne ja samsugune pommiauk on ta ka täna.
Keskpolügooni maaeraldise vahetus läheduses ehk kõrval (kuni 1km kaugusel polügooni piirist) on:

Hoonestatud/elanikega kinnistud:
Läsna küla: Nõmmoja-Saare; Uuetoa; Kase; Lehise; Esteri; Oja; Laane; Vanaoja; Marga; Kaasiku; Jaagu; Pikassaare; Metsaküla;
Mõndavere küla: Lapiku; Salu; Tiigi; Sepa; Hõbesilma; Tornimäe; Hirve; Pombri; Põllumuru; Koplimetsa; Sauniku; Põlluri;
Kolgu küla: Saksaare
Tapa linn: (kogu Tapa-Narva raudteest põhjapoolne jääv linnaosa)
Tõõrakõrve küla: Kasendiku; Kuriste; Hobuse; Jahimehe; Kopli; Alamaa; Luha; Põldmäe;
Pillapalu küla: Integraali;
Valgejõe küla: Sauepõllu; Vesa;
KOKKU 36 + Tapa raudteest põhjapoolne linnaosa

Soodla harjutusvälja ümber maaeraldise vahetus läheduses ehk kõrval (kuni 1km kaugusel polügooni piirist) on hoonestatud kinnistud:
Pillapalu küla: Haaviku; Pajutuule; Remmelga; Mäeotsa; Liivapõllu; Putka; Lillemetsa; Kuusemetsa; Pillapalu; Eversti; Hundipalu; Vainovo; Laagri; Saare; Lepiku; Liigmäe; Mustika; Maasika; Sooääre; Kaikvõhma; Kungla; Kulli; Tooma-Jüri;
Suru küla: Matti;
Sigula küla: Raiesmiku; Miku; Üleoja; Peebu; Sepa; Kodukaadi; Vahi; Vana-Tanuva; Kruusaaugu; Ämmapaju; Henri; Lõimeaia; Tagametsa;
Hirvli küla: Kõvera-Käspri; Ojapesa; Vanahinno; Taganõmme; Villu; Tõrvaaugu; Sopi; Väljaääre; Kingu; Põdra;
Kursi küla: Laane; Laanemetsa; Pajustiku; Pajudesoo; Vennalõpe; Peetrimäe; Peetrioru; Kivipõllu; Meribelli;
Aru küla: Pikaaia; Aruvälja; Aruoja; Arupere; Kuusiku; Joosepi; Aru; Erga; Tõru; Liivakärga; Uuetoa; Aaviku; Kõrveaia; Vana-Kõrveaia; Söödi; Sillanõmme; Uue-Katku;
Kosu küla: Maasika; Rebase; Külaotsa; Toominga;
Härmakosu küla: Tiiroja; Munga; Selva;
Raudoja küla: Uuspitkapõllu; Jõekääru; Allikamäe; Keesiku; Keldrimäe; Uus-Keldrimäe; Raudoja kõrtsitalu; Männi; Üleoja; Piibelehe; Rebase; Purikapõllu;
Vikipalu küla: Puraviku;
KOKKU 92

Pommiauk?

*

Pole aega praegu põhjalikult tuhnida ja uuringuid otsida.
Ainus mis kiirelt leida on, on tänaseks juba 7-8 aastat vana.
2016 rahulolu-uuring keskpolügoon ja Soodla harjutusväli
https://dspace.emu.ee/xmlui/bitstream/h ... sAllowed=y
AndresTy
Liige
Kontakt:

Et siis sinu väide, isonts, on, et see feissarigrupp on igati adekvaatne ja asjakohane ning seda tuleks polügooni rajamise poolt/vastu argumendina arvestada?
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Enamus sealsetest kirjutistest on paraku täielik sõnnik ja teemast mööda, mida sinna kogunenud igasugused uhhuud toodavad ja samasugused uhhuud takka kiidavad
On sul selle teooria tõestuseks mõni uuringu viide anda?
Mina olen konkreetne tõestus. Püüe sealseid otseseid valesid arvude või faktidega kummutada (Euroopa suurim polügoon, ameerika sõjardite nõudel rajatav NATO baas etc) lõppes kiirelt grupist väljaviskamisega
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline