Kuhu edasi aidata? Millega edasi aidata?isonts kirjutas: ↑22 Mär, 2024 20:08Mina ei taha midagi võrrelda. Ise panid 2021 aasta Tapa korteri ruutmeetri hinna lingid. Ma püüdsin sind edasi aidata suht reaalajas info edastamiseks.Fucs kirjutas: ↑22 Mär, 2024 19:41Milliseks statistikaks?isonts kirjutas: ↑22 Mär, 2024 19:24 https://www.kv.ee/hinnastatistika?graph ... 77&city2=0
Statsistikaks on parem vbl KV.ee
Mida sa võrdled või võrrelda tahad?
Kui millegile üldse tähelepanu sellel lingil pöörata siis ehk müüki tulnud korterite arvu tõus Võrus .
Ma ei saa enam midagi aru, millest sa jahud.
Isonts: Tapa on pommiauk sest seal on keskpolügoon.
Fucs: Tapa ei ole pommiauk vaid on täiesti tavaline väikelinn. Kaitseväe kohalolek ja keskpolügooni olemasolu on aidanud kaasa, et Tapa poleks täna enam selline pommiauk nagu Vene vägede lahkumise järel. Pommiaugus ei kasvaks kinnisvarahinnad, eluasemeturg ja nõudlus. Pommiaugus ei oleks stabiilne elanike arv ja Eesti keskmisega võrreldes samasugune tavaline rändlus.Annaks jumal, et 10 aastat hiljem poleks Võru linn samasugune pommiauk nagu Tapa
Isonts: Võrdle parem Võru linna ja Tapa linna kinnisvarahindu.
Fucs: Mida sa võrdled või võrrelda tahad?
Kuidas endisest "pommiaugust" tavaline väikelinn arenes, või maakonna keskuste kinnisvaratehinguid?
Isonts: Mina ei taha midagi võrrelda. Ise panid 2021 aasta Tapa korteri ruutmeetri hinna lingid. Ma püüdsin sind edasi aidata...
Vasta parem konkreetsetele küsimustele mis ma esitasin
Mille poolest Tapa väikelinn täna suurem "pommiauk" on, kui teised samasugused?
Kuidas on seotud EKV keskpolügooni olemasolu seal "pommiauguks" olemises?