Kusjuures: mulle on see voodite-tekkide-patjade joondamine ja kantide tagumine tekkidele täiesti tuttav asi. Ja seda väosas. Ilmselt olime siis sellegi asja poolest üli-eeskujulikud
Mehi oli meil vähe ja seepärast kasarmus kahekordseid voodeid polnud. Isegi ühekordsed mahtusid lahedasti ära ja neistki olid paljud tühjad.
Ühel pool "vzljodkat" ehk siis kasarmu keskel kulgevat "lennurada" oli 4-5 rida voodeid, igas reas mäletamist mööda 6-7 voodit. Kõige äärmises magas seersant, kes vastutas ka hommikuse voodite "rivistamise" eest. Nooremad teenistuskaaslased pandi seda zajoppi tegema, kui neid käepärast polnud, tuli ka vanematel olijatel asja kallale asuda. Niiti siiski ei kasutatud, voodite seljatoed ja tekkide triibud aeti sirgeks silma järgi (ja tõele au andes tulid rivid päris sirged).
Mina seersandina magasin reas, kus peale minu oli veel vaid 1-2 tüüpi. Rivi läks aga sassi sellele vaatmata ja kui need 1-2 sõdurit juhtusid narjaadis olema, siis pidin alatasa noori püüdma, et keegi ikka rivi sirgeks ajaks (üksi oli see isegi võimatu).
Tapotskad olid ka täitsa olemas, aga nende suhtes oli kord käest ära

Enamus neist oli katki või ühe kaupa, ega neid eriti ei kasutatud küll.
Mis eeskujulikku korda veel puutub, siis hommikuti oli pea-aegu alati rivi ülevaatus. Kontrolliti, kas krae oli vahetatud, kas rihma pannal läikis ja isegi selline asi pidi olemas olema, nagu kolm nõela koos valge, musta ja rohelise niidiga mütsi vahel. Viimased olid sõjanduslikus mõttes kindlasti väga tähtsad - mis siis saanuks, kui vaenlane rünnanuks ja sul oleks nööp eest ära tulnud? Kuda sa ilma nööbita oleksid sõdinud? Ja hoidku jumal selle eest, kui roheline nööp oleks õmmeldud valge niidiga - vaenlane oleks su sellise jama eest kohe maha nottinud