mart2 kirjutas: ↑05 Apr, 2024 8:26
Need kõige hullemad kaklused ongi nähtud tüdrukute oma vahelistena.
Austet kaasfoorumlane, Sinu jutt tõi mul mitmekümne aasta tagusest mälusahtlist välja vist praktiliselt ainsa tüdrukute omavahelise korraliku kakelungi, mida ma koolipõlves ja üldse vast kuni kolmanda aastatuhande alguseni näinud olen.
Lugu järgmine: läksid omavahel kaklema, senimaani, kaks parimat sõbrannat ja pinginaabrit. Ühel hüüdnimeks Lammas ja teisel Langevari.

Kurat seda teab, mida nemad omavahel ära jagada ei suutnud, ehk poiss mõni? See oli nii suur ja haruldane sündmus meie suht väikese maakooli elus, et pool kooli jooksis seda meelelahutuslikku ettevõtmist maja taha kaema.
Hakatuseks andsid suurtükitule ettevalmistusena teineteisele pisut kolakat, millele järgnes koheselt lähivõitlus: olid käsipidi kõvasti teineteise juustest kinni nii, et karvatutid lendasid!

Kogu madin meenutas väga kasside kaklust: susised, vingusid, sõimlesid, kräunusid.
A.D.1977. Umbes oli see.
Olid ajad olid rajad. Polegi peale seda eepilist kasside kaklust ühtegi naissoost olevust käsitsivõitlust õnneks enam pealt nägema juhtunud. Jah keegi feminatest kellelegi feminale paar korda üle tahi ja enamvähem kõik.
No kohe pidin jutustama, kui meelde tuli. Mitmekordse vanaisa värk vist...
PS Aga jah, tüdrukute löömist ei olnud meil. Nagu mujal oli ka meil koolis kaake, kellega isegi sai poksitud, ning kes peale 8. klassi lõpetamist enamuses oma karjääri vangimaja püsikundedena jätkasid aga plikasid ei puututud.