Kriku kirjutas: ↑07 Apr, 2024 16:36
navigator kirjutas: ↑07 Apr, 2024 15:10Minu teada väitsid.
Ei. See, et mingit liikumist ei esinenud Deep State kaardil, ei tähenda, et seda poleks juhtunud. Kõik liikumised paratamatult ei jõua ühelegi kaardile.
Ümberlüke olnuks viide Ulfhednari postitusest varasemaks, kuid väidetavast sündmusest hilisemaks dateeritavale infole, mis teataks, et Robotõne on venelastest puhas. Sellist allikat ei tsiteeritud.
Deep State kaart pole muidugi veavaba ja liikumised jõuavad sinna hilinemisega aga sinna jõudvad muudatused on tavaliselt kinnitatud. Ühepäevased "ekskursioonid" seal alati ei kajastu ja ei peagi kajastuma.
Pealegi ma läksin ajas tagasi aasta algusesse ja ei leidnud kinnitust Ulf'i väitele, et venelased on Robotyne's püsivalt sees.
Tegelikult pole nad seal isegi praegu - mitu kuud hiljem. Hall ala on veidi suurenenud 17.03 ja 04.04 aga seda Robotynest lõunas. Idapoolses osas muutusi praktiliselt pole ja olukord seal on staatiline. Vene suurim edasiminek on olnud hoopist Verbovest loodes.
https://deepstatemap.live/en/#13/47.4649/35.8721
Tahaks loota, et mitu aastat sõda on kõigile õpetanud mitte võtma esikalgset infot tõe pähe. Ulf ei oodanud ära kinnitust ja postitas, et venelased on Robotyne's sees. Hetke olukord isegi mitu kuud hiljem on see, et nad seal siiski ei ole. Tuleviku teemal ma ei hakka siin spekuleerima.