Olukord Robotõnes 20.02.2024

Kõik käimasolevast sõjast
navigator
Liige
Kontakt:

Re: Vene-Ukraina sõda: Venemaa kaotused

Postitus Postitas navigator »

Kriku kirjutas: 07 Apr, 2024 9:58
navigator kirjutas: 07 Apr, 2024 9:34Kuidas saab olla faktiliselt õigus, kui postitamise hetkel oli see juba faktiliselt väär ?
Minu teada ei väitnud ka tema oponendid mingitele hilisematele allikatele tuginedes, et info on väär.
Minu teada väitsid.
Tomorrow kirjutas: 20 Veebr, 2024 14:56
Ulfhednar kirjutas: 20 Veebr, 2024 13:44
Turist 47 kirjutas: 20 Veebr, 2024 13:20 Briti luure. https://twitter.com/DefenceHQ/status/17 ... 2648752558
Ork vajab nädalat, paari, et Avdiivka lahingute "viimastest päevadest" korralikult taastuda.

Kaitsejõud teatavad, et "Lõunas on olukord endiselt üsna pingeline ja ork ei lõpeta Ukraina sõjaväe positsioonide ründamist".
Ork ründavat iga päev, suht pidevalt, kuid ei kasuta veel soomusmasinaid.
Aga, pärast ebaõnnestunud rünnakut naaseb ork oma positsioonile ja koostab järgmise ründeüksuse...
Orkil edu netu.
Not Yet

Seda edu netu juttu loeme igapäev.
Fakt on, et ork on robotyne küla lõuna kõige kindlustatud/kõrgendiku kaevikutes tagasi.
Sealt ja küljelt sooritatakse senikaua ebaõnnestunud liharünnakuid, kuni kaitsjad on nõrgestatud ja siis surutakse soomusega sisse-samal ajal õhuvägi jätkab fab.ide loopimist.
Sama stsenaariumi nägime avdiivkas.
See on uue kindrali taktika, kes õppis ära, kuidas seda ebakvaliteetset massi rakendada.
Allikat sellele väitele?

Vaatan DeepStateMAP-ist, et Robotyne ümbruses on toimunud ainult järgnevad muutused see aasta:
07.01 - Hall tsoon suurenes vähesel määral Robotyne'st läänes aga lõunas Ukrainlased hoopis suurendasid enda kontrolli.
26.01 - Halli tsooni laienemine Robotyne'st läänes ühe metsaviiru võrra. Venelased kaotasid.
08.02 - Ukrainlaste edenemine eelmainitud tsooni. Venelased kaotasid.
09.02 - Ukrainlased lõikasid ära väikese venelaste teraviku Robotyne-st lõunas. Venelased kaotasid.
10.02 - Hall tsoon laienes veidi Robotynest lõunas. Ukrainlased kaotasid.
18.02 - Hall tsoon laienes veidi Robotynest lõunas. Ukrainlased kaotasid.

Ma ei arvestanud siinkohal muutusi kagu suunalt Verbove'st lähtudes kus oli venelastel tõesti veidi suurem edasiminek 18.02 aga see jääb Robotyne-st ligi viis kilomeetrit itta ja kui venelased sealt põhja poole liiguvad ei ohusta see Robotyne't kuidagi.

Hetkel pole venelased suutnud Robotyne't isegi ümber piirata, rääkimata mingist sisse surumisest.
Kirs kirjutas: 20 Veebr, 2024 19:10
Ulfhednar kirjutas: 20 Veebr, 2024 18:59
Edu ida foobiatega.
"Fakt on, et ork on robotyne küla lõuna kõige kindlustatud/kõrgendiku kaevikutes tagasi".

https://twitter.com/JulianRoepcke/statu ... 4968504375
Kas on siis seal kaevikutes tagasi fakt või üritasid seda teha fakt?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

navigator kirjutas: 07 Apr, 2024 15:10Minu teada väitsid.
Ei. See, et mingit liikumist ei esinenud Deep State kaardil, ei tähenda, et seda poleks juhtunud. Kõik liikumised paratamatult ei jõua ühelegi kaardile.

Ümberlüke olnuks viide Ulfhednari postitusest varasemaks, kuid väidetavast sündmusest hilisemaks dateeritavale infole, mis teataks, et Robotõne on venelastest puhas. Sellist allikat ei tsiteeritud.
rain128
Liige
Kontakt:

Re: Olukord Robotõnes 20.02.2024

Postitus Postitas rain128 »

Ühinen Ulfi materdamisega teise nurga alt. Tema kõnestiil ukraina aadressil ajab korralikult harja punaseks aga .... olen proovinud ja mina ei suuda seda vene propa pas** nende inforuumist lugeda. Ehk ma olen leppinud Ulfi postitustega kui ... saan kätte venkude suuremad jutupunktid tema kaudu. Vahet ei ole kas need on tõesed või mitte.
Mitte alati ei õnnestu tema jutu lahterdada, mis teha ... siis tulevad pikemad jauramised.
Tomorrow
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tomorrow »

Kriku kirjutas: 07 Apr, 2024 16:36
navigator kirjutas: 07 Apr, 2024 15:10Minu teada väitsid.
Ei. See, et mingit liikumist ei esinenud Deep State kaardil, ei tähenda, et seda poleks juhtunud. Kõik liikumised paratamatult ei jõua ühelegi kaardile.

Ümberlüke olnuks viide Ulfhednari postitusest varasemaks, kuid väidetavast sündmusest hilisemaks dateeritavale infole, mis teataks, et Robotõne on venelastest puhas. Sellist allikat ei tsiteeritud.
Deep State kaart pole muidugi veavaba ja liikumised jõuavad sinna hilinemisega aga sinna jõudvad muudatused on tavaliselt kinnitatud. Ühepäevased "ekskursioonid" seal alati ei kajastu ja ei peagi kajastuma.

Pealegi ma läksin ajas tagasi aasta algusesse ja ei leidnud kinnitust Ulf'i väitele, et venelased on Robotyne's püsivalt sees.
Tegelikult pole nad seal isegi praegu - mitu kuud hiljem. Hall ala on veidi suurenenud 17.03 ja 04.04 aga seda Robotynest lõunas. Idapoolses osas muutusi praktiliselt pole ja olukord seal on staatiline. Vene suurim edasiminek on olnud hoopist Verbovest loodes.

https://deepstatemap.live/en/#13/47.4649/35.8721

Tahaks loota, et mitu aastat sõda on kõigile õpetanud mitte võtma esikalgset infot tõe pähe. Ulf ei oodanud ära kinnitust ja postitas, et venelased on Robotyne's sees. Hetke olukord isegi mitu kuud hiljem on see, et nad seal siiski ei ole. Tuleviku teemal ma ei hakka siin spekuleerima.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Tomorrow kirjutas: 08 Apr, 2024 6:05Pealegi ma läksin ajas tagasi aasta algusesse ja ei leidnud kinnitust Ulf'i väitele, et venelased on Robotyne's püsivalt sees.
Läheb juba väga semantikaks. Sõna "püsivalt" ta ei kasutanud.

Üldiselt pole olukord foorumis sugugi kiita. Kui akf ei ole vene troll, siis teete te talle liiga. Kui akf on vene troll, siis ta itsitab ja hõõrub käsi nähes, kuidas me siin omavahel üksteise kallal võtame tema ühe lause pärast. Ja konstrueerib järgmine kord veel hägusema ja kahetitõlgendatavama.

Niisiis teen ettepaneku lõpetada, see teema siin sulgeda ja pisiasjade kallal edaspidi mitte norida. Mina igatahes ei kavatse kellegi vastu mingeid sanktsioone rakendada lihtsalt selle eest, et ta sõjaudust läbi ei näe. Isemodereerimist ka palun edaspidi vältida.
Peeter
Liige
Kontakt:

Re: Olukord Robotõnes 20.02.2024

Postitus Postitas Peeter »

Loomulikult. Ma olen korduvalt soovitanud teadmiseks tema seisukohad võtta ja ignoreerida. Lihtsalt kõrvataha panekuks. On ju küllalt olnud, et see tema jutu ümbertõlgendamine on siinseid tegelasi iseendid rumalasse valgusesse seadnud, ja mitte üks kord. Meeldib selle mehe jutulaad või ei meeldi, aga tema jutu ümber lõugu lõksutama hakates tavaliselt midagi head ei sünni.
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist