Kremli trollidest

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
isonts
Liige
Kontakt:

Re: Kremli trollidest

Postitus Postitas isonts »

Ma ei süveneneud väga sellesse teemasse, kui ma ei ekis siis lisaks liitlassõdurite süüdistamisele väideti ka, et politsei keeldus sündmust menetlemast?
Tauri_J
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tauri_J »

isonts kirjutas: 28 Apr, 2024 12:31 Ma ei süveneneud väga sellesse teemasse, kui ma ei ekis siis lisaks liitlassõdurite süüdistamisele väideti ka, et politsei keeldus sündmust menetlemast?
Jah nii oli. Väideti, et politsei keeldub uurimast ja pannakse kõik kalevi alla.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Ah, see on ka mingi segane semantika, mitte solvang. Kõikide kuriteoteadete peale ei alustatagi kriminaalmenetlust.
mart2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mart2 »

Kriku kirjutas: 28 Apr, 2024 12:42 Ah, see on ka mingi segane semantika, mitte solvang. Kõikide kuriteoteadete peale ei alustatagi kriminaalmenetlust.
Poest tikkude varastamine ilmselt jah, kuid vägistamise uurimist ikka kõrvale ei lükata. Asjaolude uurimise tulemusena võib siiski uurimise lõpetada, kuid see ei ole "mitte alustamine".
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Väidetav kannatanu võib küll teatada vägistamisest, aga samal ajal kirjeldada tegu, mis ei vasta vägistamise koosseisule. Sel puhul puudub kriminaalmenetluse alus.

Ei saa hakata igaüht, kes kurdab, kuidas politsei teda ei aita, tõsiselt ei võta vms., võimuesindaja solvamise pärast vastutusele võtma.
isonts
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas isonts »

Kui on väljamõeldud vägistamine ja laimatakse liitlasi ja kuna vägistamine on väljamõeldud ja seetõttu pole ka politsei poole pöördutud siis süüdistada politseid menetluse summutamises kõlab natukene ametiisikute laimamise moodi küll...
ahto42
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ahto42 »

Kõige hullem on see, et see möla on nagu haigus/viirus/bakter, mis nakatab teisi inimesi ka.
Kui on haige loom/lind, siis me elimineerime selle karjast, ja kui on epideemia oht, siis terve kari läheb mahakandmisele. Inimestega tehakse nii ainult hiinas ja filmis.
Viimati muutis ahto42, 29 Apr, 2024 10:42, muudetud 1 kord kokku.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

Usuäärmusluse - üldse äärmusluse - teke on ka midagi sarnasest ooperist. Mis aga puutub sellesse konkreetsesse teemasse, siis siin on oma suur roll mängida sotsmeedia kajakodadel, kus rumalad inimesed vastastikku üksteist üles puššivad - eelistades kuulata/lugeda ainult seda, mis tema maailmapilti toetab - ja teistsugune arvamus lihtsalt blokitakse. Kollektiivne transs.

See Nursipalu feissarigrupp on ehe näide sellest, kui pööraseks asi võib kätte ära minna. Loed seda ja imestad, et kas tõesti elavad meie kõrval sellised inimesed!
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Tauri_J
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Tauri_J »

Olles ise Võrumaalt pärit, on see tõesti hirmutav.

Hetkel küll tundub, et see kagu Eesti vatnikute konsentratsioon liigub märgatavalt ülespoole. Ma loodaks, et reaalses elus on pilt ikka viisakam. Oskab keegi kohalik täpsemalt kommenteerida?
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Tauri_J kirjutas: 28 Apr, 2024 12:42
isonts kirjutas: 28 Apr, 2024 12:31 Ma ei süveneneud väga sellesse teemasse, kui ma ei ekis siis lisaks liitlassõdurite süüdistamisele väideti ka, et politsei keeldus sündmust menetlemast?
Jah nii oli. Väideti, et politsei keeldub uurimast ja pannakse kõik kalevi alla.
Värske võrulases staartroll on kutsutud politseisse, mida ta oma facebooki kontol kogu ilmaga jagab :shock:
Tegelt võiks politsei nüüd ka laksu ära panna, valetamise eest (liitlaste väidetav vägistamine, mida politsei "ei uuri").
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

Kertu paneb EV ametid paika!
Avalik Vastulause ajakirjanik Tarmo Michelson Maalehe artiklile
Elame ajastul, kus tõde ja õiglus peavad alati jääma esikohale. Minu nimi on Kertu Luisk ja ma seisan kindlalt nende põhimõtete kaitsel, mida on proovile pandud viimaste päevade sündmustega. On esitatud teavet, mis ei pruugi kajastada kogu loo ulatust ega sügavust, ning see on tekitanud vajaduse tulla välja ja seada asjad õigesse konteksti.
Minu poolt edastatud informatsioon ei pärine kuulujuttudest, vaid reaalsetest allikatest – vestlustest ja suhtlustest, mis on andnud mulle põhjuse muretseda. See info on kaalukas ja ma olen selle jagamise eetilist vastutust tõsiselt võtnud.
Ajakirjanik Tarmo Michelsoni artikkel Maalehes viitab, et ma pean politseisse ilmuma, kuid ma tahan rõhutada, et ametlik kutse politsei poolt on seni saamata. See näitab, et artikli sõnastuses on elemente, mis ei vasta tõele ja võivad eksitada lugejaid minu tegelike kohustuste osas. Selline teabe esitamine võib viia avaliku arvamuse manipuleerimiseni ja seada küsimärgi ajakirjanduse objektiivsuse üle.
On tähtis küsida: kes esitab õigeid andmeid? Kui ametlikest kanalitest pärinev informatsioon ei ühti dokumenteeritud tõendite ja tunnistustega, siis on tekkinud selge vastuolu, mis vajab avalikkuse ees lahtiseletamist ja ametlikku uurimist.
On olemas tõendus, et asjakohane avaldus on politseile esitatud ja ohver on otsinud abi õiguskaitseorganitelt. Kui väidetakse, et selline avaldus ei ole jõudnud ametivõimudeni, siis nõuab see viivitamatut ja selget vastust ning võimalik, et ka sisejuurdlust, et välja selgitada tõde.
Sisetööpõhimõtted ja sisekontrolli mehhanismid õiguskaitseorganites on loodud just selleks, et tagada ametnike tegevuse läbipaistvus ja õigsus. Kui politseiametnikud või ajakirjanikud avaldavad teavet, mis on vastuolus dokumenteeritud tõendite ja tunnistustega, siis on see väga tõsine küsimus, mida ei saa eirata.
Ma nõuan, et politsei ja meedia käsitleksid faktide ja sündmuste edastamisel suuremat hoolikust ja täpsust, et vältida valeinformatsiooni levikut ja võimalikku kahju kannatanu õigustele ja heaolule.
Ma kutsun kõiki üles mitte piirduma pealkirjadega, vaid otsima loo tõelist sisu ja mõistma konteksti. Olen valmis võtma vastutuse oma missiooni eest ja olen pühendunud õigluse tagamisele.
Minu siiras soov on, et uurimine toimuks avatult ja ausalt, ilma et keegi peaks tundma hirmu vaikimise või sekkumise ees. Kaitsetud inimesed väärivad meie ühiskonnas häält ja kaitset, mitte hirmu või valede varju.
Ma ootan kannatlikult, kuid nõudlikult, et ametivõimud käsitleksid seda juhtumit läbipaistvalt ja annaksid tõenduspõhiseid selgitusi. Olen valmis jätkuvalt seisama õiguse ja õigluse eest.
Kertu Luisk
Aga kuriteost mitteteatamine? Mis see oleks?
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kapten Trumm »

Ma ootan kannatlikult, kuid nõudlikult, et ametivõimud käsitleksid seda juhtumit läbipaistvalt ja annaksid tõenduspõhiseid selgitusi. Olen valmis jätkuvalt seisama õiguse ja õigluse eest.
Kertu Luisk
Aga kas Kertu Luisk ei peaks ise lähtuma tõenduspõhisusest ja mitte halvendama (Moskvale sobivalt) liitlassuhteid brittidega mingi väljamõeldud looga? Või on tõenduspõhisus ainult riigi mure, tema võib suvalist kelbast eetrisse toota ning ei pea seejuures vastutama millegi eest....?
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
ahto42
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ahto42 »

Kui ohver ise ei teata, siis politsei enam reageerida ei taha, sest on juba vitsad kätte saanud ühe poliitiku teemaga.
AndresTy
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas AndresTy »

alax kirjutas: 29 Apr, 2024 13:28Kertu paneb EV ametid paika!
Hulk sisutühja klišeelikku retoorikat, kuidas kõik teised peaksid tegema, et oleks õige ja mitte ühtegi fakti...
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...
Lemet
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Lemet »

Minu poolt edastatud informatsioon ei pärine kuulujuttudest, vaid reaalsetest allikatest – vestlustest ja suhtlustest, mis on andnud mulle põhjuse muretseda. See info on kaalukas ja ma olen selle jagamise eetilist vastutust tõsiselt võtnud.
Kas ainult mina näen selles kinnituses loogilist vastuolu?

Et kui reaalne juuksur vestluses annab teada, et teab kedagi, kes kuulis kelleltki, kes tunneb kedagi, kelle lehma lelletütrele vaadati pisut pikemalt otsa, siis pole tegu kuulujutuga, vaid reaalsest allikast pärit muretsemisväärse kaaluka infoga...???
Errare humanum est-aga veel inimlikum on selle teise kraesse väänamine...
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist