krijgsvolk kirjutas: ↑29 Apr, 2024 22:41Politsei peab nüüd kiiresti jalad kõhu alt välja ajama ning asja selgeks tegema, Pole vaja pugeda selle taha, et... "andmeid kontrollitakse", "on algatatud kriminaalmenetlus, mis selgitab välja," jnejnejne PR kahju on juba tekitatud ja see nn juhtum ju ei toimunud eile! Kurat võtaks, endised kolleegid, mille jaoks teil pressitibid, sry pressiesindajad on??? Tavaliselt iga prefektuuri peale mitu paari kõpskingi.

Kas tänapäeva politseis töötavad kanapead või poolearulised? Endise politseiametnikuna, teeninud alates EV taastamisest, kõige sitematest aegadest peale, on mul õigus seda küsida küll!! See keiss tuleb klaarida nii ehk nii, mida pikemalt kummi venitatakse seda suurem mainekahju nii riigile, kaitsejõududele ja liitlastele on. PS Olen ka vägistamise ja "vägistamise" juhtumeid piisavalt omal ajal uurinud ja ei välista midagi. Ka valeavaldust "kannatanu" poolt. Ka seda tuli omal ajal piisavalt ette. Erinevatel motiividel. Antud juhul ilmselt tegemist infoopiga. Isiklik arvamus.
Väga vilets soovitus politseile. Sellega olekski too Luisk saavutanud initsiatiivi. Politsei ei pea vasikaga võidu joostes nahast välja pugema, tõestamaks, et ta pole kaamel!
Pigem on minu hinnangul õige see kiretu taktika, missuguse on politsei täna kasutusele võtnud (vähemalt sedasi on Maalehe artiklist aru saada). Otsib kontakti selle Luisuga, et kutsuda välja ta selgituste andmiseks. Luisk aga ruttab juba sündmustest ette ja pasandab hoolega sotsmeediat täis.
Selles Luisu poolt Nursipalu kaitseks feissarigrupis tehtud postitusele reageeris ka Varro Vooglaid, kes soovitas Luisul, kui on tõendina olemas konkreetne avaldus, mis politseile tehtud, avaldada see kuvatõmmisena (nimed, kohad jne hägustatuna) Facebookis. Mille peale Luisult tuli vastuseks mingi soga, miks seda ikka teha ei saa.
Imekaunis! Raha eest teen kõike, mida härrad soovivad...