Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Akf. Rebane11, mis riisiga sa teed?
Mul algas hooaeg isegi veids varem, aga ma liiga rahule ei jäänud. Pererahvas õnneks jäi. Maitse oli timm, aga kole õline jäi, kuigi ma panin õli nagu tavaliselt. Veel võib kahtlustada, et tavapärase veise või lambaliha asemel kasutasin seekord väherasvast sealiha. Mu teooria oli, et liiga vähe riisi sai (0,5 kg riisi ja ca kg liha), aga siit loen et sa paned verel käredamalt liha, et siis ilmselt pole ka see õige. Äkki riis siis? Ma olen kasutanud mõnda aurutatud riisi. Mida sa kasutad?
Mul algas hooaeg isegi veids varem, aga ma liiga rahule ei jäänud. Pererahvas õnneks jäi. Maitse oli timm, aga kole õline jäi, kuigi ma panin õli nagu tavaliselt. Veel võib kahtlustada, et tavapärase veise või lambaliha asemel kasutasin seekord väherasvast sealiha. Mu teooria oli, et liiga vähe riisi sai (0,5 kg riisi ja ca kg liha), aga siit loen et sa paned verel käredamalt liha, et siis ilmselt pole ka see õige. Äkki riis siis? Ma olen kasutanud mõnda aurutatud riisi. Mida sa kasutad?
Armsad inimesed. Kui viimnepäev on käes sööme, mida kätte, suhu saame. Ülimad maitsed on siis juba unustatud, saaks või midagigi hamba alla.
Meenub saade Discovery pealt " Alasti ja hirmul"
Mehel tekkis mingi suurem terive probleem, või loobus ei äleta enam. või Naine oli vegan ja sai enam vähem hakkama, aga viimased päevad ei olnud enam juurikaid mida süüa, oli juba meeleheitel. Juhuslikult vudas kilpkonn mööda. Machete välkus," Sorry little turtle", ja vardasse ta aeti.
- Kilo Tango
- Liige
- Kontakt:
Ja kaameramees näris kõrval Snickersit... Kes on elus kunagi võtteplatsil olnud saab aru, milline etendus see show oli.ahto42 kirjutas: ↑04 Mai, 2024 19:13Meenub saade Discovery pealt " Alasti ja hirmul"
Mehel tekkis mingi suurem terive probleem, või loobus ei äleta enam. või Naine oli vegan ja sai enam vähem hakkama, aga viimased päevad ei olnud enam juurikaid mida süüa, oli juba meeleheitel. Juhuslikult vudas kilpkonn mööda. Machete välkus," Sorry little turtle", ja vardasse ta aeti.
-
- Liige
- Kontakt:
Aga kuni selle hetkeni käib üks suur pidu ja söömaorgia!

Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
Kui, näiteks haavapuidumassi või kunstliha söömine, aitaks kuidagi kaasa viimnepäeva ärajäämisele siis vaataks ma sellisele menüüle ka teistmoodi otsa. Kuna mul on suur kahtlus, et sellest, kuidas ja mida ma söön, tõenäosus vantide poolt mahalöödud saada ei kasva ega kahane, üritan ma elu nautida, kuniks seda on antud. Ja võimaldada ka oma perele nii muretut elu, kui ma suudan. Muuhulgas süüa toitu, mis mulle maitseb, osta lastele maiustusi ja mänguasju jne.. Samamoodi tuleks viimsepäeva ootuses, ilmselt, lõpetada aiatööd, pesemise, mitte vaadata head filmi, plaadikogu ja stereod elektroonika jäätmetesse viima, sauna ära lammutama, maa alla ära kolima jms., kuna kui viimnepäev käes on siis konutame, kus iganes ja sööme tooreid vihmausse. Kusjuures ma ei pea üldse väikeseks tõenäosust, et kõik lendab lähiajal väga perse ja mõtlen sellele päris tihti. Kahjuks pole suutnud häid lahendusi välja mõelda.
- Che Latino
- Liige
- Kontakt:
Inimesed on lühikese ajaga palju sööma hakanud. Alles see oli kui Jeesus Kristus toitis ära mõne leiva ja kalaga viis tuhat meest ja naised, lapsed.
Leivad ja kalad võisid vanasti ka suuremad olla, ei tea.
Leivad ja kalad võisid vanasti ka suuremad olla, ei tea.
Ühtelugu räägin ühte lugu...
Vaevalt küll bioreaktoris kasvatatud liha kuidagi teisiti maitseb. Miks peaks?
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Vanasõna: "Määri pabulale mett peale ja küll laps sööb".
Tänapäeval saab igasugu maitseid kunstlikult järgi teha ja maitsemeele ära petta aga omaette teema on, et kas inimese seedekulglas olev mikrofloora suudab sellest "tehistoiduainest" piisavalt vajalikke aineid omastada.
(Kes on proovinud, et mis maitsega on mustaleiva viil sellele laotatud kihi sigaretituhaga?)
Üks kord võib igasugu jama maitsta aga siin proovitakse tekitada kunstlikku peatoidust, mis peaks rahvaid toitma "õnneliku" lõpuni.
Kes on ilmas rännanud või teemat muidu uurinud, on näinud et erinevad rahvad ei tarbi mõningaid toiduaineid mitte mugavusest vaid nende organism läheb konflikti teatud toitudega.
Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
Need on ju täpselt samasugused lihasrakud nagu looma sees kasvavad

Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kriku, oled sa meie kaubandusvõrgus näinud "bioreaktoris kasvatatud" liha müügil? Mis selle kilohind oli? Seni on kunstlihana turustatud hernest/sojast vms. toodetud vuffelliha. Kusjuures mul pole ei herne ega soja või ühegi muu taime vastu mitte midagi, lihtsalt liha on liha ja taim on taim. Kui tahad liha siis söö liha mitte ära mängi lolli ja teeskle, et hernes on liha.
Jah, muidugi, aga artikkel ongi ju oleksoloogiline ja käib võimalike tulevikuarengute kohta. Kui bioreaktoris kasvatatud liha hinna poolest konkurentsivõimeliseks muutub (ma ei näe põhjust, miks ei peaks), küll siis tuleb see ka "Rimisse" & "Selverisse" müügile. Tavaline tehnoloogiline progress.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
No ma veids kahtlen, et see hinna poolest konkurentsivõimeliseks muutub. Vähemalt ilma mingi järjekordse surnuksmaksustamiseta. Aga oletame, et muutub, Lihal ja lihal on ka vahe. Mõni kõlbab mõni ei kõlba süüa. Mõni maitseb, mõni ei maitse. Mõne eest makstakse 1500 taala kilost, mõni kaevatakse maha. Muidugi tore oleks, kui söödavat liha, ilma kedagi ära kutsumata saab süüa, aga seda ei juhtu(niipea). Kusjures parodoksaalsel kombel oleks see halb uudis ka kariloomadele, kelle hulk planeedil kukub seejärel paar suurusjärku, kuna neid enam ei kasvatata. Mitte, et ma arvaks, et nende elu, hetkel, kadestusväärne oleks, aga siis poleks seda üldse. Mis toob jälle omakorda kaasa suured ökoloogilised muutused jne jne..
-
- Liige
- Kontakt:
Ma arvan seda, et juba praegu on meie poes müüdav toit igasuguse keemiaga ära solgitud ja sellest ei saa inimene kõike vajalikku kätte. Mis siis veel igasugusest laboritoidust rääkida. Ja üldse paneb asja paika see, et inimene ei ole loll!
Tõmban paraleele- saeketiõli- biolagunev saeketiõli(pole näinud). Miks peaks ostma kallist õli selleks, et "päästa"maailm" jäädes ise vaeseks? Tuletan jälle meelde eelmise lõigu nelja viimast sõna....
T.
Tõmban paraleele- saeketiõli- biolagunev saeketiõli(pole näinud). Miks peaks ostma kallist õli selleks, et "päästa"maailm" jäädes ise vaeseks? Tuletan jälle meelde eelmise lõigu nelja viimast sõna....
T.
Küll muutub. Praegu puudub tootjatel ju economy of scale täielikult, tootmine käib eksperimentaalseadmete ja prototüüpidega.
Artikkel oli kala kohta. Loodusest püütud kala võib kallineda ka ilma maksudeta: esiteks jääb vähemaks, teiseks on saastatum.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 1 külaline