REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

...ja kõik muu sisejulgeolekusse puutuv
Vasta
NAFO ep
Liige
Kontakt:

Re: REAALSUS: COVID-19 pandeemia II seeria

Postitus Postitas NAFO ep »

Madis Reivik kirjutas: 14 Mai, 2024 20:38 Krt tundub et juba tsirkuleerib, endal väga imelikud sümptomid (ei ole nagu tavaline külmetus) ja ümberringi palju tuttavaid kah tõbised.
Ole hea, pea vastu ja kirjuta siis paari sõnaga hilisem kokkuvõte.
Fataalseid juhtumeid on õnneks praegu suhteliselt vähe aga koroona läbipõdemine ikka kerge trauma on võimeline tegema. Olgu selleks siis pikaajaline nõrkusetunne, lihaste /liigestega jamad või maitse- ja lõhnataju vähenemine. Ebameeldiv omajagu ikka.
nimetu
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nimetu »

Statistika näitab, et pandeemia mõju surmade arvule oli siiski üsna märgatav.
https://www.err.ee/1609361084/tai-mullu ... asta-varem
Tiba alla kümne protsendi oli surmasid rohkem.
Peeter
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Peeter »

NAFO ep kirjutas: 18 Mai, 2024 12:09
Madis Reivik kirjutas: 14 Mai, 2024 20:38 Krt tundub et juba tsirkuleerib, endal väga imelikud sümptomid (ei ole nagu tavaline külmetus) ja ümberringi palju tuttavaid kah tõbised.
Ole hea, pea vastu ja kirjuta siis paari sõnaga hilisem kokkuvõte.
Fataalseid juhtumeid on õnneks praegu suhteliselt vähe aga koroona läbipõdemine ikka kerge trauma on võimeline tegema. Olgu selleks siis pikaajaline nõrkusetunne, lihaste /liigestega jamad või maitse- ja lõhnataju vähenemine. Ebameeldiv omajagu ikka.
Veebruari lõpus märts alguses tegin ÕT-teemas postitusse augu sisse grippi pärast. Jumal-seda-teab, mis veel võis kõik olla gripiga koos, aga arvutitki ei tahtnud lugeda mitu-mitu päeva. Maitsetaju läks võssa. Kaks kuud oli täiega sassis, lõpus hakkas ehk taanduma lainetena, mõni "ära kadunud maitse asi" hakkas senist maitset tagasi saamagi... Mais hakkas taastuma, nüüd on veel hooti tunda "seda imelikku läilat magusamaitset" veel suus keele küljealadel. Justkui oleks mingit seda suhkruasendajat ports keele all. Lainetena viskab, vahel on veel tunda, aga vb olen lihtsalt ära harjunud juba.... Aga noh, üldjoontes on juba täitsa okei.
P.S.1. Vereproovid tehtud ja igatsugu erinevate organite näidud seoses selliste muredega korras (õnneks). St ainult maitsemeele häired.
P.S.2. Lähedalt suguvõsast mingi ehk 15 aastakest tagasi olnud mingist arstide öeldud "raske gripi" lainest on suguvõsas tüsistustena kaks juhtumit, mis ikka väga halvad. Esimene oli järelmõjuna täiesti tervel mehel diabeet kõige raskemal kujul, siiani ei allu raviplaanidele jne. Teine oli üleöö toimunud pea poole näo lihaste halvatus, pool aastat taastumist koos raviga, enne kui asja enam vähem lõpetatuks sai lugeda...
Mõlemad juhtumid toimusid siis ühe ja sama gripilaine ajal ca 15 aastat tagasi täiesti tervete 30-35 aasta vanuste heas toonuses meestega.
Kui selliseid asju ise isiklikult tead, siis on ikka palju hellem see teema millegi "oh ma terve purikas mees, mis see mulle ikka teeb" läbipõdemine.
nukkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nukkel »

Doktor Fauci andis eile tunnistusi USA kongessi ees. Mees kelle järgi riigid joondusid ja reegleid tegid. Kohutav vaikus maailmaa ajakirjanduses.
an2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas an2 »

nukkel kirjutas: 04 Juun, 2024 13:03 Doktor Fauci andis eile tunnistusi USA kongessi ees. Mees kelle järgi riigid joondusid ja reegleid tegid. Kohutav vaikus maailmaa ajakirjanduses.
https://www.bbc.com/news/videos/c6pp0n849d4o
'You're mister, not doctor': Fauci grilled by Taylor Greene

Doktor Fauci soovitused võisid olla liiga drastilised aga kindlasti mitte valed. Haigus tundmatu, nakatumus kõrge, algul suremus samuti. Arvad, et ta oli Bill Gatesi palgal ja viimane sai vaktsineerimise teel kiibistada enamuse Maa elanikkonnast?
P.S. Majorle Taylor Greene jõuab olla ka iga asja spetsialist.
nukkel
Liige
Kontakt:

Ma ei saa aru kus kohas ma seda kirjutasin. Kui juba nii arvad ära unusta mind sildistamast ka ERKE liige olemast, pesemata pööbel , 6 klassi haridust, usub lamemaalasi. Pane ikka täiega, kuidas teisiti oma raevu välja elada. Kindlasti olen süüdi et su palk on väike.
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Some »

Viskasin pilgu peale sama kanali teistele videodele.... Mnjah, oskad ikka allikaid valida... :dont_know:
nukkel
Liige
Kontakt:

See lihtsalt see väike video kuidas aastatega inimese jutt muutub. Võrdluseks pandud ei promo kanalit või selle tegijat.
nukkel
Liige
Kontakt:

https://www.gov.uk/vaccine-damage-payment UK hakkab osadele inimestele kell tekkis tühistus või puue, vaksiinist hüvitist maksma.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Pesemata pööbel ei ole, see on hea.
Aga mõttetu troll oled küll.
Tõestus:

https://web.archive.org/web/20120722183 ... ge-payment
an2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas an2 »

nukkel kirjutas: 04 Juun, 2024 14:12 Ma ei saa aru kus kohas ma seda kirjutasin. Kui juba nii arvad ära unusta mind sildistamast ka ERKE liige olemast, pesemata pööbel , 6 klassi haridust, usub lamemaalasi. Pane ikka täiega, kuidas teisiti oma raevu välja elada. Kindlasti olen süüdi et su palk on väike.
Ku see oli mulle, siis antud juhul ma ei sildista ega süüdista kedagi. Mulle piisas lausest, tsiteerin: Kohutav vaikus maailmaa ajakirjanduses.
Kasutaja avatar
Kilo Tango
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Kilo Tango »

Madis Reivik kirjutas: 04 Juun, 2024 20:06 ...
Tõestus:

https://web.archive.org/web/20120722183 ... ge-payment
See link tõestab ainult ühte asja - et UK-s (nagu kõikides tsiviliseeritud riikides, sh. ka Eestis) on võimalus saada vaktsiinikahjude eest kompensatsiooni. Ja siinkohal ei ole juttu spetsiifiliselt COVID-st, vaid tervest hunnikust haigustest, mille vaktsiinikahjusid kompenseeritakse.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Jah, see link on aastast 2012 ehk siis pole tegu mingi uudisega, millena troll seda serveerida üritab.
Et listi aegajalt midagi lisatakse, pole kah uudis.
nukkel
Liige
Kontakt:

Tänud Madis ei teadnud ise ka et mingit linki jagades kohe trollik pead. Jätka samas vaimus. :dont_know:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline