Vickers Vabadussõjast

Kõiksugu militaarsuunitlusega väljakaevamised ja nendega seonduv.
Kasutaja avatar
hillart
Liige
Kontakt:

Arnoldi- ja Villemehed

Postitus Postitas hillart »

Kuidagi tobe on lugeda, kuidas kari pubekaid (sest kelleks muuks saab sellise sônavara ja môtteviisiga foorumlasi nimetada) Arnoldit valitud (sest valimata sônadega kustutataks ära) sônadega mônitab, ilma ise asjast essugi jagamata. Suur juht ja ôpetaja, Ville, on endale siit oma populistlike loosungitega hulganisti jüngreid leidnud ja neid endale ka klaashelmeste eest (pisikingitused) ostnud. :( :( :( :( :(
Môni küsis, et miks ei vasta!! Teate, ega ikka vist mina kah enam ei vastaks, sest - üks loll oskab rohkem küsida, kui 10 tarka vastata. Ehk siis, et kui oled püüdnud inimestele midagi seletada, selgitada, seletada, selgitada ja veel, ja veel, siis ühel heal momendil tunned, et pole lihtsalt enam môtet. Seda enam, et seda vastust tegelikult ei vajatagi sest selle ootajad on endale juba oma seisukoha 100%-liselt kujundanud ja seda vastust oodatakse vaid selleks, et siis taas sellises matslikus vormis kôrri karata ja oma mônitamiskihku rahuldada. :oops:
Kuidagi must-valge suhtumine on tekkinud. Juba jagatakse Ville- ja Arnoldimeesteks, kus siis Arnoldimehed on need tagurlased ja justkui ühiskonna pôlguse ärateeninud värdjad, kelle parimaks saatuseks vôiks olla arvatavasti avalik lintsimine, kui mitte midagi veel "ilusamat". :evil: :evil:
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

kui ta on ametnik , siis ta peabki küsimustele vastama ja kui vaja , siis 10 korda. Ja ära ikka kõiki pubekateks sõima
meesmetsast
Liige
Kontakt:

Re: Arnoldi- ja Villemehed

Postitus Postitas meesmetsast »

hillart kirjutas:Kuidagi tobe on lugeda, kuidas kari pubekaid (sest kelleks muuks saab sellise sônavara ja môtteviisiga foorumlasi nimetada) Arnoldit valitud (sest valimata sônadega kustutataks ära) sônadega mônitab, ilma ise asjast essugi jagamata. Suur juht ja ôpetaja, Ville, on endale siit oma populistlike loosungitega hulganisti jüngreid leidnud ja neid endale ka klaashelmeste eest (pisikingitused) ostnud. :( :( :( :( :(
Môni küsis, et miks ei vasta!! Teate, ega ikka vist mina kah enam ei vastaks, sest - üks loll oskab rohkem küsida, kui 10 tarka vastata. Ehk siis, et kui oled püüdnud inimestele midagi seletada, selgitada, seletada, selgitada ja veel, ja veel, siis ühel heal momendil tunned, et pole lihtsalt enam môtet. Seda enam, et seda vastust tegelikult ei vajatagi sest selle ootajad on endale juba oma seisukoha 100%-liselt kujundanud ja seda vastust oodatakse vaid selleks, et siis taas sellises matslikus vormis kôrri karata ja oma mônitamiskihku rahuldada. :oops:
Kuidagi must-valge suhtumine on tekkinud. Juba jagatakse Ville- ja Arnoldimeesteks, kus siis Arnoldimehed on need tagurlased ja justkui ühiskonna pôlguse ärateeninud värdjad, kelle parimaks saatuseks vôiks olla arvatavasti avalik lintsimine, kui mitte midagi veel "ilusamat". :evil: :evil:
Miks pannakse siis asi suure kella külge kui pole mingit infotki? :lol:
Lubage naerda, tõesti. Siis ei saa n.ö seisukohta võttagi, kuna siit foorumist saab lugeda ainult ühe osapoole juttu, teine justkui ei kirjuta sellest. Või siis ironiseerib. Kas tõesti niipalju siis privaatsõnumite teel talt nende asjade kohta päritud? :lol:
Minu arvates on suure kella külge panemine kõige HALEDAM, lahendagu sellised probleemid siis formaalselt, milleks on vaja hakata ajakirjandusse sellist jama laskma kui on teada, et tehakse asi must-valgeks. Miks? Ning olen enamgi kui kindel, et see Lõhmus ei leidnud seda infot omal algatusel. Ning kui ei tea mis on kellegi tagamõte, siis ei tasu lahmida kes on pubekas või mitte. Äkki lihtsalt otsekohesed? :twisted:
Ja peaks mainima, et Arnoldimehi on seal delfi kommentaariruumis väga palju, kes siis teevad omad järeldused uudise põhjal. Ütle, et isegi rohkem kui "Villemehi", ehk siis mis kuradi suurest õpetajast sa siin räägid? Pealegi, mina olen oma arvamust 100% nõus muutma, kui on sellist infot mis tõesti peaks seda tegema.
Viimati muutis meesmetsast, 17 Mär, 2007 16:18, muudetud 1 kord kokku.
Shiim
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Shiim »

Ma ei taha kellegi poolele asuda ega osa võtta Arnoldi ja Ville vahelisest sõnasõjast (mis asi ja miks neil kitkuda on, seda teavad lõplikult ainult nemad - pelgalt foorumipostituste põhjal ei saa ülejäänud inimesed objektiivset hinnangut anda ega öelda, et Ville hea ja õige ning Arnold paha ja vale või vastupidi).
Küll aga tundub mulle, et kui Ville leidis Eesti ajaloo seisukohalt äärmiselt väärtusliku relva, siis ei ole see relv algusest peale tema oma olnud, mistõttu on Ville kavad seda muuseumis eksponeerida küll üllad, kuid õigusliku aluseta, kuna leiu edasise käekäigu määramine pole tema voli ega ka pädevus.
Mistahes ajaloolise väärtusega asja maapõuest leidja võib küll tunda, et tema on asja omanik ning kuna labidaga vehkis ja tööd tegi ju tema, siis on äärmiselt ülekohtune, kui see temalt (jõuga?) ära võetakse, kuid seadus on seadus.
Võime anda erinevaid hinnanguid ametnike (või riigi, sest seda ju ametnikud esindavad) käitumisele, kuid kindel on ka see, et ükskõik millised sead on ametnikud, on ennekõike ebaseaduslik ja samas ka ebaeetiline sellise relva päritolu kohta valetada ning see võib-olla enda omandusse jätta.
Selles osas, et Ville suure raha õnge ei läinud, talle muidugi kiitus.
[url=http://www.hot.ee/emulaator][img]http://www.hot.ee/emulaator/toetan3.gif[/img][/url]
Summeri pirisemisel on metsavennal aega hüpata laskepessa ja oodata mis sünnib - kas tegemist on inimese, looma või linnuga, või hoopis UFO-ga kirsavoi saabastes, automaat kaelas. Viimasel juhul kohe tuli peale.
meesmetsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas meesmetsast »

Just, Shiim. See oli kõige ebaeetilisem, et ta kirjutas, et leidis selle kuskilt talupööningult. Kuid arvan, et see "restaureerimine" riigi poolt oleks lihtsalt puhtalt paberite taha jäänud ning siis oleks juba asi kätte ära mädanenud selle ajaga. Ning tahate öelda, et see poleks "deaktiveeritud"? Oleks aga laskekõlbulikuks tehtud?
Ning deaktiveerimise kohapealt niipalju, et mina ei näinud, et too oleks seibadeks lõigutud, et ei saaks aktiveerida :roll:

Olen ma üks loll, eks?
Magnum
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Magnum »

Mis sulle meesmetsast nuud ei sobi? Et oeldi pubekas? Vanuse poolest ju oledki. Hillart kirjutas selges eesti keeles, aga ikka lahmid.

meesmetsast
Ning olen enamgi kui kindel, et see Lõhmus ei leidnud seda infot omal algatusel. Ning kui ei tea mis on kellegi tagamõte, siis ei tasu lahmida kes on pubekas või mitte. Äkki lihtsalt otsekohesed?
lizard
arnold sa oled haledalt sitt vend
Voi, et liiga otsekohesed. :lol:
Kasutaja avatar
Rändur
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rändur »

Asi läheb järjest läbumaks ja suisa rõvedamaks, juba arvatakse mõned mingiteks jüngriteks ja ennustatakse vanuseid. Võin öelda, et siin foorumis on omaealised mehed ennegi teisi "tattideks" ja kelleks veel kutsunud. Teeme nii, et päris peldikuks seda kohta ei aja, ok? Las kollane ajakirjandus järab magusat konti ja need, kes otseselt on asjasse puutuvad, tegelevad teemaga omavahel.
Kõiki fakte teadmata, inimesi täpselt tundmata, on puhtalt narrus ja lühinägelik kedagi ühte või teise kategooriasse toppida. Nii et rahuneks ehk kõik maha, mis?
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

Kindlasti ei arene see teema -nii kuumaksköetuna, nagu ta praegu on- kummalegi osapoolele sobival moel edasi.
Tasuks emotsioonid maha võtta ja tunnistada oma vigu.
On selge, et hr. Dreving ei saanud asja leides aru, et tegemist on millegi enama, kui tavapärase roostetanud paugutoruga (milliseid ta kindlasti on leidnud hulgaliselt), kuid peale asja selgumist sellega edasi toimetamine (nn. restaureerimine) polnud ilmselt kõige õigem tegu. See, nagu ma aru saan, oligi esimene asi, mis hr. Unt`i harja punaseks ajas ja millele järgnes ka vastav reaktsioon (emotsionaalne ja sõnakas, nagu tal kombeks).
See omakorda sundis hr. Drevingu kaitsepositsioonile, sest õnnelik leid, millest tõotas tulla nii kuulsust kui raha (mitte halvas mõttes), hakkas muutuma hoopis probleemseks pahandusetekitajaks.
Kahjuks põrkuvad siin omavahel ka kaks tugevat natuuri ja seegi ei tule asjale kasuks. Ja et probleem on juba valuliselt avalikkuse ette tõmmatud, siis ei õnnestu seda enam kulisside taga lahendada (esialgu).
Kõige rumalam oleks, kui sellest kannataks n.ö. ajalugu. See tähendab, kui see nimeplaat jääkski kadunuks.
Ma olen siiski kindel, et asi laheneb vaikselt peale suurt tormi nii, et ajalugu saab oma ja leidja ka ei pea ennast kurjategijana tundma :)
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
golem
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas golem »

ikkagi tunnustused villele,aastate jooksul olen hakanud temasse märksa positiivselt suhtuma,kui kunagi üheksakümmnendate alul ja ei ole meie asi
kohut mõista,palju me ise siis sellest muinsuskaitseseadusest tähttähelt kinni peame.loodan positiivset lahendust nii villele kui relvahuvilistele,riigile on see tegelikult savi,arvan et rohkem on tegemist mõne ametniku haiglase ego rahuldamisega.
OveT.
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OveT. »

golem kirjutas:...riigile on see tegelikult savi...

Vaat see on suhtumine, millest ma ei ole kunagi aru saanud.
Riik oled sina, olen mina ja me kõik kokku. Pole olemast sellist isikut, nagu riik.
Kui meil ei ole savi, siis ei ole riigil savi.

Piinlik on nii lihtsaid asju kirjutada :?
Viimati muutis OveT., 17 Mär, 2007 17:22, muudetud 1 kord kokku.
Palun alati pakkuda märke, medaleid, riste, autasusid tsaari, eesti ja saksa ajast. Samuti dokumente, postkaarte ja fotosid igal teemal, vorme, kiivreid, pandlaid, mõõku jms. 52-23353 ri28le@hot.ee
vdreving
Liige

Postitus Postitas vdreving »

Vaadake härrased ölgu öeldud,et ma ei ole siia foorumisse tulnud omale jüngreid otsima,ega ma Jeesus ei ole.Tulin lihtsalt,kuna foorum on huvipakkuv ja lootsin,et ehk on mul ka midagi kasulikku öelda. Nüüd olen siis nimetatud artikli läbi lugenud. Mida ütlen: Kui arvatakse,et leid on juba nii rikutud,et seda eksponeerida ei saa no millest siis kära? Algselt,kui kogu lugu siin hargnema hakkas oli Arnoldi ainus nõuanne minule selline nagu ise lugeda võisite. Artikli lõpus väidab mees Laidoneri muuseumist,et on minule mingi ettepaneku teinud.MINUNI POLE JÕUDNUD MITTE ÜHTEGI pöördumist mitte üheltki riigiasutuselt,kuni praeguse hetkeni. Seega valetab ka see isik lugejaskonnale ,miks? Kriminaalkurjategijaks võib meie riigis nimetada inimest vaid siis,kui kohus on langetanud kriminaalkaristuse - paraku on sellised seadused. Ja artikli tellijaks oli Arnold.
Kasutaja avatar
kristjan82
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas kristjan82 »

ja nüüd kui asi on kõvasti ülesse kellatud suht ühepoolsete argumentidega rahvale serveeritud ei juge edaspidi paljud oma leidudest iitsatada.
ja nüüd jääpki mulje tavalisele ajalehte lugevale mahlamütsile ,et ville on paha hauaröövel kes hangeldab kõik kena hinnaga välismaale.
kas tõesti ei suutnud eos juba ametiesindajad teha pakkumist/kokkulepet mis oleks villet rahuldanud? ma arvan et ta poleks ju selleeest pronkspüsti ja mitut miljonit vastutasuks nõudnud :roll:
tere
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tere »

Seega, riigipoolsed pakkumised piirduvadki tagantjärgi sõimamisega? Aga küsimus: kas see kalevipoja mõõga jutt on tõsi, või tegid sa lihtsalt iroonilist nalja,mis pöörati hoopis muuks?
Ma ei saa praegu täpselt sellest süsteemist aru- riiks arvab, et temapoolne pakkumine ongi võimalus relv küsimusi esitamata ära tuua, seda siis, kui pole selle kohta mehelt endalt küsitudki.
Süsteemi lohakus nõuab ohvreid- seekord siis Ville aus nimi?
Igatahes, Dreving, pea vastu! aeg näitab, kellel õigus :!:
Viimati muutis tere, 17 Mär, 2007 17:19, muudetud 1 kord kokku.
ictta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ictta »

varsti lähevad läbiotsimist tegema, et kalevipoja mõõka kätte saada :)
tere
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas tere »

See poleks küll ime. Kui siis veel mõni tääk leitaks, tehtaks tast küll üks marodöör meedia kaudu....
Suletud

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline