Donald Trump JÄLLE president

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Re: Donald Trump tagasi?

Postitus Postitas Madis Reivik »

Aga sa võta oma ritalin sisse ja kasuta seda igameheinternetti
Su iidol on põhimõttelage populist

https://www.nbcnews.com/politics/donald ... rcna146601
Poti soldat
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Poti soldat »

nukkel kirjutas: 24 Juul, 2024 17:10Ja kõigile Harryse kiidu laulu siristajatele.
Kes siin Harrisele kiidulaulu on siristanud?
nukkel
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas nukkel »

Madis Reivik kirjutas: 24 Juul, 2024 17:23 Aga sa võta oma ritalin sisse ja kasuta seda igameheinternetti

Eeldamine et ta mu iidol. Nunuh
Vaatasin su linki, erinavalt sinust kellele iga link ei sobi. Küsimus mida ma järeldama pean? Et Trump on kremmli agent kellel kusagil midagi sahtli vahel? Või müüb Ukraina esimesel võimalusel maha?
Viimati muutis nukkel, 24 Juul, 2024 18:04, muudetud 1 kord kokku.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Kapten Trumm kirjutas: 24 Juul, 2024 15:20Mulle näib, et kurja juur on selles, et immigratsiooniseadus on seal juba viimane 30a ajale jalgu jäänud
Kas sinu arvates siis peakski valimatult kõiki soovijaid vastu võtma? Minu arust pole see eesmärgipärane.

Kuna igasugune korrapidamine või siis entroopiale vastu töötamine kulutab energiat ja ressursse, leidub alati neid, kes väidavad, et see on ebavajalik, ajast maha jäänud vms.
Kasutaja avatar
ruger
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ruger »

Elon Musk ütles, et ei toeta Trumpi taasvalimist igakuiselt. Toetab aga PAC-i ehk erakondliku rahastusallikat.
ELON: I'M NOT DONATING USD 45 MILLION A MONTH TO TRUMP
"At no point did I say that I was donating $45 million a month to Trump.
That was a fiction made up by the Wall Street Journal."
https://x.com/MarioNawfal/status/1816149099688640730
Ainus, mida me ajaloost õpime, on see, et keegi ei õpi ajaloost midagi.
Live for nothing or die for something.
Kui esimene kuul kõrvust mõõda lendab, tuleb vastu lasta.
EA, EU, EH
aksel90
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas aksel90 »

nukkel kirjutas: 24 Juul, 2024 18:00 Eeldamine et ta mu iidol. Nunuh
Ära'nd nunuhita midagi. Sa siin ju selgelt kaitsed Trumpi "kurjade kaasfoorumlaste" eest, seejuures omistades osadele neist - täiesti ebaõiglaselt - Harrisele kiidulaulu siristamist. Seega oled ise piisavalt selgelt oma positsiooni väljendanud.
nukkel
Liige
Kontakt:

Pidasin Trummi silmas oma siristamisega. Olgu kaitsmise võttan omaks.
KategorieC
Liige
Kontakt:

Re: Mida Ukrainast õppida?

Postitus Postitas KategorieC »

teeline35 kirjutas: 24 Juul, 2024 16:56 Trumpi valimisvõidu korral pole üldsegi kindel, et Nato püsima jääb. Kui Usa sealt tagasi tõmbab, siis ega sinna eriti sõjajõudu jää. Euroopa suurte sõjajõud ju üsna naljanumber.
Palun selgita oma loogikat. Et kui USA peaks NATOst lahkuma, siis miks peaks seda tegema teised NATO riigid? Mis siis NATO kokkuvarisemiseni peaks viima? Kui Euroopa riikide sõjaväed on naljanumber, siis nad ju seda enam peaks tahtma koostööd teha.
vanahalb
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vanahalb »

"Trumpi aed" on umbes samasugune projekt nagu Eestis Rail Baltic. Mõne arvates väga vajalik, mõne meelest mõttetu, kui juba valmis on siis kedagi väga ei sega aga ega erilist kasu ka pole. Küll aga on kasu sees neil kes ehitavad. Ei imestaks kui Trump tahab ise peatöövõtja olla. Ka Krimmi silda ei saanud mingi suvaline vähempakkuja-jorss ehitada vaid see oli broneeritud imperaatorile lähedalseisvatele isikutele. Ma olen mingist juba valmis olevast osast fotosid näinud ja väga kapitaalne teraskonstruktsioon on. Ei saa kuskilt otsast võrrelda mingi Austraalia dingo-taraga ja kui seda Eesti piirile peaks ehitatama siis sealsete praeguste tempodega läheks küll 300 aastat enne kui valmis saaks.

Migratsiooni ei sega ta sellepärast et see on eraldi toiduahel mida Usas kontrollivad traditsiooniliselt demokraadid. Ega need põgenikud ei hakka ükspäev lihtsalt minema vaid minnakse organiseeritult ja selle eest tuleb maksta. Ma panen pudeli kallist viskit välja kui sellest rahast parteikassasse midagi ei jõua. Kuskil siin foorumis oli põgenike toitlustamiseks ette nähtud summa, vist New Yorkis (demokraadid). Suurusjärku 30 dollarit päev vist aga ega siis neile sellise raha eest süüa ei anta. Neegrile visatakse sõelatäis nuudleid , see teeb 30 senti ja ülejäänu jagatakse ära.

Euroopas on see tõenäoliselt samamoodi sest puhttehniliselt ei takista mitte miski Vahemerd kinni panemast. Kui ma 2015 Soome tulin oli just Merkeli kodumaa-kutse ja musta massi küüditati üle terve euroliidu laiali. Soome tuli neid ka palju ja niimoodi mittepagulasena, käed taskus tulles, oli päris raske korterit üürida. Kõik üürileandjad lootsid oma pinnad riigile üürida kes need siis pagulastele jagab. See oleks kergelt tulnud raha sest riik maksab ja vastutab. Lõpuks lõingi käega ja võtsin nii kallis hinnaklassis korteri mida riik nagunii ei tahaks. Krt temaga ja vähemalt ei töllerda sellised rajoonis neegrid jalus. Igasuguste muude asjadega oli samamoodi sest kõik lootsid pagulaste pealt teenida niimoodi et arve riigile.
Eestiski olid mingid mehed juba valmis sotsiaalkortereid ehitama ja neid riigile üürima . Eesti kvoodipagulased lasid muidugi enne jalga kui kopp maasse jõuti lüüa :)

Soome nn huulepulgavalitsuse ehk Sannamariini ajal liikus neid samuti kuid nüüd on uus valitsus ja asi pole enam atraktiivne. Soome ja Venemaa vahel pole mingit tara ja ei tule sealt sellegipoolest keegi sest uue korra järgi soome keeles sellist sõna nagu "asüül" enam ei ole. Hoolimata inimõiguslaste kisast. Venelased kogusid talvel neid sinna terve hulga metsa ootama aga ei lähe kaubaks. Mõni tuleb vahel üle ja lükatakse hargiga tagasi. Seal aga on jälle venelane vastas, paber ja pliiats käes. Küsib neegrilt siira imestusega et ah ei lasta üle? Kuradi valgesoome maod, vähe said 44 aastal! Aga sina ära heida meelt, näe kirjuta siia alla et tuled Ukrainasse rindele. Olenevalt inimesest lubatakse ka midagi, et kui ikka võidame siis valget naist või päris oma kartulimaad või muud taolist ahvatlevat. Rindel aga lüüakse selline biomass kolmandal päeval kasti. Ei pea isegi esimest palka välja maksma ja probleemi ei tekigi.
Ma olen mõnda fotot näinud - vabatahtlikud Karjalas või Pihkva oblastis ja külameeste kõrval on neegreid ikka liiga palju et neid Pihkva Pedakoogikakooli tudengideks pidada.

Selline info levib kiiresti ja sealtkaudu rohkem enam ei tulda. Infosajand, igal pagulasel on viimase malli I-föön ja Prada päikeseprillid. Kui kellelgi ei ole siis võib olla tegu mitte paljasjalgne sõjapõgeniku vaid nende hulka imbunud Trumpi käsilasega.
Ja igasugune jutt et nad tulevad odavtööd tegema on jama.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

nukkel kirjutas: 24 Juul, 2024 18:00
Madis Reivik kirjutas: 24 Juul, 2024 17:23 Aga sa võta oma ritalin sisse ja kasuta seda igameheinternetti

Eeldamine et ta mu iidol. Nunuh
Vaatasin su linki, erinavalt sinust kellele iga link ei sobi. Küsimus mida ma järeldama pean? Et Trump on kremmli agent kellel kusagil midagi sahtli vahel? Või müüb Ukraina esimesel võimalusel maha?
Äkki sa ei ajaks suvalist mula suvalisel teemal ?
Ma tõin lingi mis näitab et DT-l seisukohad abordi osas on idiootselt kahepalgelised. Lingi panin selleks, et sina väitsid kuidas DT on "selgelt öelnud..".
No äkki ongi selgelt öelnud, lihtsalt täna on selge ja homme on vastupidi selge.
nukkel
Liige
Kontakt:

Õigus Madis sul on õigus.
Luderi
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Luderi »

Trump on juba pukis olnud. Ei juhtunud midagi. Absoluutselt mitte midagi. Veidike ülbitses hiinlastega ja mõtles, kas ikka peaks tara tegema.
Suuga teeb suure linna, käega "grabs em by the pu..y". Ehk ta on selline tüüpiline eneseimetlejast sõnademees.

Lisaks sellele, ei ole isegi presidentaalne Meerika selline, kus vaid president selliseid asju otsustab.
Seal on piisavalt palju kontrollimehhanisme, et pooletoobine ei saa seal täielikult kontrollimatult märatseda.
OhYeah
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OhYeah »

Ja neli aastat enne presidendiks valimist oli Obama selgesõnaliselt homo-abielude vastu, kui ta senatisse kandideeris. Abort on väga keeruline ning tundlik teema, kus inimeste arvamused ja tõekspidamised erinevad kardinaalselt ja mis veel olulisem: muutuvad ajas.

https://x.com/MidnightMitch/status/1815136459671626121

See oli Biden, keda maailma vajas, aga kunagi ei saanud.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Luderi kirjutas: 24 Juul, 2024 22:56Trump on juba pukis olnud. Ei juhtunud midagi.
Tema ametiaja teine pool oli märgatavalt erinev esimesest (lõpust ma parem üldse ei räägi) ja see tekitab muret.
Jaanus2
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Jaanus2 »

Meie siin USA presidenti valida ei saa (võibolla ainult nukkel saab veidi roostes õigekirja järgi otsustades), aga meie huvi on, et ta ei oleks isolatsionist ja taipaks midagi USA mõjust muule maailmale ja vastupidi. Trumpil on sellega ilmselgelt suuri raskusi. Harrisel võib küll olla vasakpoolseid kiikse, aga las ameeriklased ise elavad nendega, meid ja Ukrainat ei tohiks need eriti mõjutada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist