Ega mul mingeid argumente polegi, lihtsalt selline sisetunne ütleb. Eestil mingiks NATO tiigriks siin end positsioneerida pole rentaabel.
Kuidas see picatinny puudumine takistab bipodi kasutamist? M-lok kinnitusega bipodid on ju olemas ja kui need ei peaks mingil põhjusel sobima, saab m-loki külge keerata jupi picatinny relssi ja probleem lahendatud.Kapten Trumm kirjutas: ↑25 Juul, 2024 9:15 Kõige parema tabavuse ja euro suhtega asi, mida teha saab tänaste relvadega, on osta kõikidele relvadele kokkupandavad tugijalad. Paraku aga, ostetud relvadega pole see niisama lihtne, sest keegi taipas need tellida ilma picatinny liistuta vintraua all (AG3-l näites oli see kenasti olemas).
See kõik on mu isiklik arvamus/kogemus ega pretendeeri mingisugusele tõele.
Aga mida selline üleminek tähendaks suuremas pildis? Kõrvalt vaadates tundub minimaalselt ülikalli üelminekuga.Veiko Palm kirjutas: ↑24 Juul, 2024 10:34 Mul pole kahtlustki, et peaksime järgmiste aastate jooksul võimalikult kiiresti sellele kaliibrile üle minema. Eeliseid on märgatavalt rohkem kui ükskõik milliseid puuduseid. Ja neid muidugi on - suurimaks pean võimalikku lasketiirude ümberehitamise vajadust.
Esiteks ei ole meil Vortexit, st osadel veel on, aga nood sihikud surevad ka kähku ära. Meil on vähe paremad asjad, aga jah, Aimpointist ja Trijiconist võime siiski unistada. Kel veel Vortex on, siis kahju, aga varsti saate paremad, lükake vaid nupud kähku korpusesse ära.
Need pilud su Rahe laesääres on m-lok kinnitused, sinna saad toppida niipalju vigureid ja harkjalgu kui rahakott kannatab.Paraku aga, ostetud relvadega pole see niisama lihtne, sest keegi taipas need tellida ilma picatinny liistuta vintraua all
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline