https://www.ohtuleht.ee/toidutare/73449 ... ehmakommid
või
https://nami-nami.ee/retsept/3449/koorekaramellid
või veel kuskilt retseptiraamatust...
Kommentaarides on ikka rõhutatud et keetmine on pikk ja ei tohi olla kärsitu

Just-just. Vene ajal sai samasugust maiust tehtud kondenspiimast, selle purki kolm tundi keetes.
Omast kogemusest võin öelda, et survepotis saab oluliselt lühema ajaga.
Ma polnud ainus, kes seda silti luges, mõned inimesed said pärast veel naerda, kui purk juba tühi oli (vaevalt, et mitu inimest üht asja valesti loeks). Kommenteerisid, et nüüd hakkad sa pimedas helendama
Meenub juhus, kus tudeerisin hügieenilise huulepulga infosilti. Toodetud Poolas, Auschwitch! Tekitas korraks segaseid tundeid, aga uuesti lugedes oli tegemist siiski hoopis teise, üsna sarnase nimega linnaga.
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 2 külalist