Donald Trump JÄLLE president

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Re: Donald Trump tagasi?

Postitus Postitas Kapten Trumm »

vanahalb kirjutas: 31 Juul, 2024 21:02 See on jah huvitav et siis kui valimised toimuvad on pärisdemokraadid kes teavad kuidas valida ning hulk populiste, madalapalgalisi, natse, paremäärmuslasi, ekremeelseid , väheharituid jne sest ma ei viitsinud kõike tiitleid meelde jätta.
Aga kui valimised läbi siis ajavad võitjad lõuad laiali ja tahavad kõigilt makse korjata. Niimoodi see ei käi.
No kui liberaalid võitsid las nad siis mängivad oma riiki ja ekremeelsetel olgu vorst ilma käibemaksuta ja viin aktsiisivaba.
Siis on kirik keset küla. Või tuleb ikka Põhiseadusesse vaadata ja hambad ristis endale tunnistada et iga hääl on võrdse kaaluga.
Demokraadid pole õnneks (veel) lubanud NATOt lammutama asuda ning Ukrainas Kremli ees kapituleerida (koos vastavate tagajärgedega nt Eestile).
Sellest järelduvalt peaks iga Eesti tulevikust huvituv inimene pidama Trumpi kampa vaenulikus ja mitte neid avalikus netimeedias haipima.
Vastasel juhul on tegemist ju mingite ekre/kremli propagandistidega, kes jutustavad Kremlile sobivat narratiivi.

Ei maksa nende "lihtsate lahenduste" lummusesse sattuda, need on mõeldud USA lumpenile, kes ei suuda Eestit ja Etioopiat gloobusel eristada.
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

OhYeah kirjutas: 31 Juul, 2024 16:34 Just nimelt! Kui poleks neid harimatuid tööinimesi, küll siis harrastaksime seda *päris* demokraatiat. Võib-olla tasuks mõelda nn valmispassi väljastamisele? Näiteks võiksid Eestis valimisloa saada ainult Reformierakonna ja SDE parteipiletiga inimesed. Ei ole vaja pööblit siia jaurama ja meie järgmist viisaastaku plaani rikkuma.
USA-s ei ole keskmine "tööinimene" Texase praekana nõudepesija. Ta elab suburbis, saab normaalset palka ja pole Trumpi tulihingeline fänn, sest saab aru, et Trumpi "lahendused" on ehe jama.

Mingit omistamise demagoogiat pole vaja siin tekitada, ma pole mingist RE ja SDE valimisõigusest sõnagi rääkinud. Probleem on vaid ja ainult populist Trump, kelle "plaanide" tõeks ostutumine Eesti SRÜ rüppe viib. Selle Trumpi-kamba propaganda levitamisega on nii, et selleks peab tõesti olema väga loll või olema see parteiline ülesanne/palgatöö. :rip:
/Veelgi hullem on see, et koos kohustusliku patriootliku riigioptimismi kehtestamisega nõrgeneks paratamatult ka meie ohutaju, mis on enesealalhoiuks vältimatult vajalik instinkt/ S. Mikser 2014.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Kapten Trumm kirjutas: 01 Aug, 2024 8:32Mingit omistamise demagoogiat pole vaja siin tekitada, ma pole mingist RE ja SDE valimisõigusest sõnagi rääkinud.
Tõepoolest, palun teema juurde jääda.
teeline35
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas teeline35 »

https://www.err.ee/1609412680/valimised ... -aadressil
Trump oma "headuses" pole midagi mõistlikku öelda ja lihtsalt sõimleb;
Trumpilt uuriti, kas ta toetab mõnede vabariiklaste väiteid, et Harris on DEI ( mitmekesisus, võrdsus ja kaasatus) programmide kandidaat. Trump rääkis seejärel, et Harris hakkas end mustanahalise naisena kujutama alles mõni aastat tagasi.
"Ma tunnen teda pikka aega, kaudselt, mitte otseselt. Ta oli alati India päritolu ja propageeris ainult India päritolu. Ma ei teadnud, et ta on mustanahaline, kuni mitu aastat tagasi selgus, et ta on mustanahaline ning nüüd tahab ta olla mustanahaline. Nii, et ma ei tea. Kas ta on indialane või mustanahaline," rääkis Trump.
Ma ei viitsi ise uurida kas Harris pidas ennast varem valgeks, hinduks või neegriks, aga Trumpi vanaisa oli immigrant, kas ka illegiaalne ei tea. https://en.wikipedia.org/wiki/Frederick_Trump
(Üli)koolitamata,aga lugeda kirjutada mõistan.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Sõimu ei tähelda. Kui kellegi kohta väidetakse, et ta on mustahanaliste esindaja, siis võib ju ometi ka selle kohta küsida, kui kahtlusi tekib. Mis konkreetselt Harrisesse puutub, siis ta Jamaikalt pärit isa, professor Harris, ülima tõenäosusega ikka mingil määral neeger on:
Pilt https://people.com/all-about-kamala-har ... an-7974352
teeline35
Liige
Kontakt:

Minu viidatud artiklist
Harris on varem korduvalt öelnud, et on mustanahaline ning on oma juurte üle uhke. Harris kasvas üles mustanahalistes linnaosas Berkeleys, Californias. Ta on ka mustanahaliste tudengikorporatsiooni Alpha Kappa Alpha liige.
Kui vastata sõimuga saaks alati Trumpilt küsida kuidas tema vanaisa Frederik Trump Ameerikasse sattus, ega ometi illegaalselt!
Born and raised in Kallstadt in what was then the Kingdom of Bavaria, Trump immigrated to the United States in 1885.
jõukaks sai
During the Klondike Gold Rush, he moved to the Yukon and made his fortune by operating a restaurant and a brothel for miners in Whitehorse.[2][3]
põhjus Ameerikasse emeigreerumiseks
As he had purportedly immigrated to the United States in order to evade conscription, the Bavarian Government stripped him of his citizenship in 1905. Consequently, he returned to the United States with his family.
Tema poeg ja Donaldi isa https://en.wikipedia.org/wiki/Fred_Trump
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Milles ikkagi seisnes antud juhul sõim? Palun tsiteerida fraasi, mida peetakse sõimuks.

Minu arust ajas ta lihtsalt jama nagu ikka, aga nagu öeldud, sõimu ei tähelda.
ekacariya
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ekacariya »

Kas Trump on väitnud et ta on mustanahaline ja sa püüad väita vastupidist või mis on nende tekstijuppide mõte? Ameerikas on suurem osa sisserännanud, nii et mingit näited üle-eelmisest sajandist suht mõttetud
Trump ajas lihtsalt jama jah. Kuigi ei imestaks kui mõnel tulevasel lähetusel Indiasse Harris rõhutaks enda india päritolu või peaks ennast lausa hinduks...kui poliitiliselt hetkel sobiv on. Inimeste ema liin on üldiselt oluline, naiste puhul enamasti olulisem kui isa liin
Viimati muutis ekacariya, 01 Aug, 2024 10:39, muudetud 1 kord kokku.
teeline35
Liige
Kontakt:

Kriku kirjutas: 01 Aug, 2024 10:20 Milles ikkagi seisnes antud juhul sõim? Palun tsiteerida fraasi, mida peetakse sõimuks.

See rohkem filoloogiline probleem, küll tuleb õige sõim ka, mis Akf Kriku maitsele vastab :D
ekacariya kirjutas: 01 Aug, 2024 10:25 Kas Trump on väitnud et ta on mustanahaline ja sa püüad väita vastupidist või mis on nende tekstijuppide mõte? Ameerikas on suurem osa sisserännanud, nii et mingit näited üle-eelmisest sajandist suht mõttetud
Kustkohast selline asi välja loeti. Wikis ju selgesti kirjutab vanaisa Trump saksa-ameerika tegelane. Ka valged on läbi aegade immigrandid olnud. Selle taustal on natuke kummaline Donaldi immigratsiooni vaenulikkus kuigi samas polnud tal midagi selle vastu, et needsamad lõuna-ameerika immigrandid tema kinnisvaraobjektidel tööjõud oli. Oli mingi aeg tagasi selline nupuke kusagil meedias.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

teeline35 kirjutas: 01 Aug, 2024 10:35
Kriku kirjutas: 01 Aug, 2024 10:20 Milles ikkagi seisnes antud juhul sõim? Palun tsiteerida fraasi, mida peetakse sõimuks.

See rohkem filoloogiline probleem, küll tuleb õige sõim ka, mis Akf Kriku maitsele vastab :D
Akf Kriku maitsele vastaks kõige rohkem, kui siin teemas lahmimist vähem oleks.
ekacariya
Liige
Kontakt:

teeline35 kirjutas: 01 Aug, 2024 10:35 Kustkohast selline asi välja loeti. Wikis ju selgesti kirjutab vanaisa Trump saksa-ameerika tegelane. Ka valged on läbi aegade immigrandid olnud. Selle taustal on natuke kummaline Donaldi immigratsiooni vaenulikkus kuigi samas polnud tal midagi selle vastu, et needsamad lõuna-ameerika immigrandid tema kinnisvaraobjektidel tööjõud oli. Oli mingi aeg tagasi selline nupuke kusagil meedias.
Kus pärineb väide Trumpi immigratsiooni vaenulikusest(võibolla olen tõesti midagi maha maganud)? Ebaseadusliku immigratsiooni kohta ta arvamust tean, aga see on veidi teine asi. Jällegi pole mõtet tuua mingeid võrdlusi üle-eelmise sajandiga...tookord oli maailm hoopis teine.
Kasutaja avatar
Kapten Trumm
Liige
Kontakt:

Kus pärineb väide Trumpi immigratsiooni vaenulikusest(võibolla olen tõesti midagi maha maganud)?
Homeeriline naer publiku hulgas. :D
ekacariya
Liige
Kontakt:

Kapten Trumm kirjutas: 01 Aug, 2024 11:10
Kus pärineb väide Trumpi immigratsiooni vaenulikusest(võibolla olen tõesti midagi maha maganud)?
Homeeriline naer publiku hulgas. :D
Ega naerust nutuni võib olla ainult lühike samm.
Tasub omadelt eeskuju võtta https://www.youtube.com/watch?v=A1IrRxoRkbQ
OhYeah
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas OhYeah »

Kapten Trumm kirjutas: 01 Aug, 2024 8:28 Demokraadid pole õnneks (veel) lubanud NATOt lammutama asuda ning Ukrainas Kremli ees kapituleerida (koos vastavate tagajärgedega nt Eestile).
Midagi sellist pole teinud ka republikaanid. Igasuguseid sisetarbimiseks mõeldud sõnakõlkse pole mõtet võtta kullana ja sellest nii pöördesse minna. Trump oli 4a president ja maailm ei hävinenud, midagi hullu ei juhtunud. Pigem juhtis Trump tähelepanu, et Euroopa minimaalne panustamine enda kontinendi kaitsesse ei ole jätkusuutlik. USA maksumaksjad on aastakümneid maksnud kinni Euroopa kõrgeid sotsiaalkulutusi (kaudselt, aga siiski). Sellest on siin korduvalt räägitud.
teeline35 kirjutas: 01 Aug, 2024 9:51 https://www.err.ee/1609412680/valimised ... -aadressil
Trump oma "headuses" pole midagi mõistlikku öelda ja lihtsalt sõimleb;
Trumpilt uuriti, kas ta toetab mõnede vabariiklaste väiteid, et Harris on DEI ( mitmekesisus, võrdsus ja kaasatus) programmide kandidaat. Trump rääkis seejärel, et Harris hakkas end mustanahalise naisena kujutama alles mõni aastat tagasi.
Trump naeruvääristab vasakpoolsete kinnisideed igasuguse "identity politicsi" üle. Mõned aastad tagasi liikus ringi selline termin, nagu "oppression olympics". Ainus, mis luges, oli see, et kui marginaliseeritud tegelane sa oled ja loomulikult ainult väliste tunnuste põhjal. Kedagi ei tundunud huvitavat, mida sa teed vaid see, milline sa välja nägid. Osavad avaliku elu tegelased kasutavad seda enda heaks ära.

PS. Siin on Joe Bideni enda tsitaat enne VP kandidaati valimist, kinnitades et tuleb DEI kandidaat:
Whomever I pick, preferably it will be someone who was of color and/or a different gender
ekacariya kirjutas: 01 Aug, 2024 10:44 Kus pärineb väide Trumpi immigratsiooni vaenulikusest(võibolla olen tõesti midagi maha maganud)? Ebaseadusliku immigratsiooni kohta ta arvamust tean, aga see on veidi teine asi. Jällegi pole mõtet tuua mingeid võrdlusi üle-eelmise sajandiga...tookord oli maailm hoopis teine.
Ütles vist mingi sellise lause, et ta eelistaks immigrante Norrast näiteks Haiti asemel (äkki oli mingi teine koht, aga mõte sama). Kui ma oleks ühe riigi president, siis ma eelistaks ka norrakaid näha sisse rändamas. Kasvõi eestlaste asemel.
a11
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas a11 »

OhYeah kirjutas: 01 Aug, 2024 12:16
Kapten Trumm kirjutas: 01 Aug, 2024 8:28 Demokraadid pole õnneks (veel) lubanud NATOt lammutama asuda ning Ukrainas Kremli ees kapituleerida (koos vastavate tagajärgedega nt Eestile).
Ütles vist mingi sellise lause, et ta eelistaks immigrante Norrast näiteks Haiti asemel (äkki oli mingi teine koht, aga mõte sama). Kui ma oleks ühe riigi president, siis ma eelistaks ka norrakaid näha sisse rändamas. Kasvõi eestlaste asemel.
Haiti on ju nii "edukas" riik, et suurt hulka haitilasi vastu võttes võib mingi piirkond vastuvõtvast riigist ka piltlikult öeldes Haitiks muutuda. On positiivne, et keegi selle tõe ka välja ütleb.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline