W124 ja vanemate diiselmersude puhul oli see 1M+ km üsna rutiinne, mitte taoline erand. Sellest ei kirjutata lehes juba ammu, sest taolisi autosid on tuhandetes olnud. Nende autode puhul räägitakse erandlikust läbisõidust juba 2+ miljoni km raamistikus ja taolis autosid on tükati Mercedes omanikelt enda muuseumi ostnud (pakkudes vahetuskaubaks muide uue E-klassi). Ehk siis inimestele näidata, milline näeb välja vastupidav auto.davidsoniharald kirjutas: ↑28 Aug, 2024 20:57 Siin on Kapten Trummile miljonise läbisõiduga Prius: https://www.carscoops.com/2013/12/toyot ... -clocks-1/
Googeldades leiab neid suure läbisõiduga hulgim, eriti Ameerikast. Odav ülalpidamiskulu ja väga väike kütusekulu teevad sellest taksojuhtide suure lemmiku. 22 euro eest gaasi kulub 600 kilomeetri läbimiseks.
Ja kõige suurem rekordimees on ju lausa 5+ korda suurema läbisõiduga Volvo P1800, seejuures bensiinimootoriga (läbisõit 5,3 miljonit).
Koroona perioodil sai Tallinnas rohkem taksot kasutatud, kui ei tahtnud seal täistatistatud bussides sõita. Kuna olen ammusest ajast Tulika kasutaja, siis vahelduva eduga saadeti mulle universaal-Avensis, sedaan-Octavia ja sedaan E-klass. Kuna ma olen selline suurem mees, siis peale Avensise "kogemist" (vääna või selg ära tagaistmele pugemiseks) palusin dispetseril sellist mitte saata. Mispeale hakati mulle saatma uut E-klassi mersut. Vot see oli normaalne pill 193 cm mehel tagaistmel sõitmiseks. Väga kerge sisseistumine, piisavalt jalaruumi ja ergonoomiline iste. Väga hea mulje jättis. Ei mõista inimesi, kes on taksos valmis end pakkima mingi Priuse tagaistmele. Veel hullem kui Avensis. Kuigi selle uue E-klassi "nuffel" armaatuur mulle ei meeldinud, siis üldine mugavus ja sic! tõsiselt vaikne sõitjateruum ning rafineeritud sõiduomadused torkasid odavamate autode taustal lausa silma-kõrva.