Sa ei saa asjast ikka aru.Jällegi julge järeldus. Autotootjad ei remondigi genekaid ja hirmkallis tehasevaruosa esindusest on alati saadaval olnud. Genekaid remondivad ikka erinevad remonditöökojad. Olen täiesti kindel, et saavad ka kaasaaegse geneka remontimisega hakkama. Vaatasin, et viis aastat vanale pereautole on erinevaid generaatoreid saada ja kui vana neile annad, siis saad ka osa raha tagasi. Tundub, et ikka remonditakse neid generaatoreid kuskil.
70 tuhande km peal ei vaja sul vahetamist ükski laager ega kontaktrõngas. Vahetamist vajavad harjad, mis vanasti olid koos tabletiga ja selle vahetamisega oli probleem kiiresti ja odavalt lahendatud. Täna tahetakse, et sa ostaks terve uue geneka. Ja vanasti ei vajanud need tabletid ka vahetamist 70 tkm takka, olen oma elus päris paljude autode kohta neid ainult 2 korda vahetanud (mul on läbisõitu eri autodega miljon km ringis). Ja selle miljoni jooksul pole ma pidanud ainsatki genekat remontima (ei Valeot ega Boschi). Niiet ära fantaseeri.
Mõni mees on nagu autotootjate marketingiosakonna rikkis grammofon ja sõltumata asjaolust kuulutab jätkuvalt progressist.