Ramm tiger
Ramm tiger
Tere jälle.
Tere jälle.Ükspäev kapi pealt midagi otsides leitsin kõige kaugemast ja tolmusemast nurgast ühe karbi,kui tolm sai maha pühitud tuli välja Zvezda Ferdinand,mis on seal väga pikalt vedelenud, nii et ta olemasolu oli peaaegu juba ununenud.Mul sihuke loll komme et õhinaga ostad kokku,kodus hakkad karbi sisu uurima,kui midagi ei meeldi siis ta kapi otsa lendab ning võib seal aastaid seista.Ühesõnaga alla sai ta võetud, ei hakanud meenutama mis tal omalajal viga oli,mõte selline teeks tast siis Rammtiigri,pilte on tast suht palju kuppel pole ka keeruline.Aga probleem tekkis kupli aluse osaga. Ometi mäletan ,et kuskil olen näinud jooniseid kuidas see küür talle selga istutatud on.Seekord on palve siis selline.
Tere jälle.Ükspäev kapi pealt midagi otsides leitsin kõige kaugemast ja tolmusemast nurgast ühe karbi,kui tolm sai maha pühitud tuli välja Zvezda Ferdinand,mis on seal väga pikalt vedelenud, nii et ta olemasolu oli peaaegu juba ununenud.Mul sihuke loll komme et õhinaga ostad kokku,kodus hakkad karbi sisu uurima,kui midagi ei meeldi siis ta kapi otsa lendab ning võib seal aastaid seista.Ühesõnaga alla sai ta võetud, ei hakanud meenutama mis tal omalajal viga oli,mõte selline teeks tast siis Rammtiigri,pilte on tast suht palju kuppel pole ka keeruline.Aga probleem tekkis kupli aluse osaga. Ometi mäletan ,et kuskil olen näinud jooniseid kuidas see küür talle selga istutatud on.Seekord on palve siis selline.
Võipolla ma väljendasin end pisut valesti,ma mõtlesinnei joonistusi ja neid nn.jooniseid mis on peaaegu igal tankilehel kus on juttu tiigritest ja nende varjantidest.Aga ma olen näinud päris korralikke jooniseid kus on antud kõik nurgat kraadid nii nagu peab ja ilusti näidatud kuidas see sadul saeale selga pantud on.Seda eelpool toodud fotot olen ka varem näinud ja sealt se mõte sündis.Põhi olemas, pidid ka peas ka olemas,nii et vii ots otsaga kokku ja lahingusse aga näe enam ei leia neid jooniseid .Nii ma austatud seltskonna poole pöördungi järjekortselt oma tüütute abipalvetega.
Ahah, no veidi saab nagu selgemaks - selle Rammtiigri graafikat on pea igas raamatus, kus on juttu isand Porsche soomuselukatest
, aga peale kolmes-neljas vaates projektsioonide olen kohanud vaid üht udusevõitu skemaatilist läbilõiget Spielbergeri raamatus, kui huvi peaks pakkuma, anna teada.
Urmas.

Urmas.
siin on selline visand asjast, ilmselt vähe abi...
http://www.achtungpanzer.com/tigerp.htm
http://www.achtungpanzer.com/tigerp.htm
- Würger 190G
- Liige
- Kontakt:
Oh ei - eesmärk oli hoopis proosalisem - sõita kummuli ja segamini kõik hooned, mis aktiivset lahingutegevust segavad ja võimaldavad vastase elavjõul varjuda. Probleem kui selline kerkis üles Stalingradis, kus tohutul varemeteväljal ägedaid lahinguid peeti.
Aga T-34 järele kimada ja kummuli lükata - päris lahe idee iseenesest..
, ma polegi andmeid kõrvutanud, et kas oleks ka kätte saanud teise
Urmas.
Aga T-34 järele kimada ja kummuli lükata - päris lahe idee iseenesest..

Urmas.
-
- Liige
- Kontakt:
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 8 külalist