Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad

Vaba foorum kus võib arutada mujale mittesobivatel teemadel.
Vasta
Kasutaja avatar
Some
Liige
Kontakt:

Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad

Postitus Postitas Some »

Alexy kirjutas: 09 Okt, 2024 11:06 mina tegin kirsikat:kivideta kirsse pudel täis ja 80 kraadine viin peale. Aastapärast oli nagu tava naps, ainult kirsside söömine tegi jala töntsiks.
Töntsiks? Võibolla liialdasid kirssidega ;)
Aga muidu 80% viina leiab igast poest, hind €16 pudel. Ei tea kas kangemat enam ei lubata?
Kasutaja avatar
Sam Beaver
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sam Beaver »

Lemet kirjutas: 09 Okt, 2024 19:42 Eelmine sügis. Laupäeval lähen jälle Poolast läbi, siis kaen järele. Aga et aastaga kordne hinnatõus on toimunud, seda ma siiski väga uskuma ei kipu.
Tegelt pole see ka teab mis kallis (~16 euri), ja ega mina ka ei tea kas seal on hinnatõus olnud või siis selles külapoes oli selline hinnapoliitika.
Anna siis teada.
Putin destroyed the pro-Russian lobby in the world with his own hands. Now acting in Putin's interests would mean admitting that you fucked a goat
retti
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas retti »

Eraisik piiritust ametlikult ei saa ja mitteametlikult ka vist mitte.
OÜ saab küll - teed kirja tootjale põhjendusega milleks vajad,maksad arve, võtad taara ja lähed järgi.
CCCP ajal maksis meditsiiniline piiritus 1,70 rbl/kg.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Miks ei saa, mine Keemiakaubandusse ja osta.

Lachner puhas etanool. Vist oli ca 40 euri liiter. Usun et aktsiis on ka sisse arvatud.

Juua pole proovinud, ehkki usun et on puhas, ikkagi oleks imelik keemiareaktiivide tootja taarast midagi manustada :)
krijgsvolk
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas krijgsvolk »

Alexy kirjutas: 09 Okt, 2024 11:06 mina tegin kirsikat:kivideta kirsse pudel täis ja 80 kraadine viin peale. Aastapärast oli nagu tava naps, ainult kirsside söömine tegi jala töntsiks.
Teadagi! Kogetud omal ajal. Korduvalt. :mrgreen: St napsu põhjaks olnud marjade- puuviljade osas.
ahto42
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ahto42 »

Pilt tehtud sept alguses. Eks järgmine aasta proovin 80 kraadiga
IMG_20240925_212824.jpg
Kasutaja avatar
speedsta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas speedsta »

Korra aastas, jõulude ajal saan kingituseks väikese pudeli ebaküdoonia napsi. Seda pean siis aasta otsa mekutama, kui on haigus veidi kallal või hoopis hea tuju. Tehakse seda suhkur/viin/mari 1/3 vahekorras ja on täpselt paras kraam. Nüüd tegingi viimase lonksu, tänan meelde tuletamast. Sarnase hea toote saab arooniatest, tasub proovida.
Kui on probleem, tõmba lõuga
parkija
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas parkija »

Mul oli "raviotstarbelise" napsu retsept : Liiter "Koeru vett" , sinna pea küüslauku , 3 tsillipipra kauna ja 3, 4 supilusikatäit mett , 10 päeva pimedas kohas laagerdamist ja siis võis tarvitada , ravi otstarbel .
Rebane11
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Rebane11 »

Ma eila üritasin kotlette teha. Hinnang oli hävitav. Ämma ja naise võid ära ublutada, laps alla lati esinemised fikseerib.
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Shnitslit (sisuliselt seesama mis eskalop ja kotlet) teha ongi kunst. Mina olen suur shnitslifänn ja hindan kôiki söögikohti nende shnitslivalmistamise oskuse järgi. Kôige shnitslimaitselisemat shnitslit saab Viljandi Fellinist ning ôrn shnitslimaitse on ka Herr Arturi shnitslitel. Mujal on enamasti lihtsalt maitsetud lihatükid.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
maksipoiss
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas maksipoiss »

Mine proovi Valga Voorimehe Pubi oma. Seal viitsivad selle lihatüki ikka korralikult peeneks taguda ja küpsetada nii et ei olegi kuiv tallanahk. Ja kvaliteet ei ole muutunud oma 4 aastat kindlasti.
parkija
Liige
Kontakt:

Majapidamismured

Postitus Postitas parkija »

Seente kohta : Saaremaal üks tuttav neljapäeval korjas 10 liitrit porgandriisikaid , Tabasalu ja Rannamõisa vahelise tee veeres on "paksult" tindikuid , Tiskres oli hommikul näha värskeid tindikuid , nii nimetissõrme pikkuseid , kärbseseened on väga majesteetlikus mõõdus , kui nüüd prognoositavad öökülmad rannikul asuvaid seenekohti ära ei jääta , siis , miks mitte , murumunade nime kandvad tegelased on paar nädalat end peidus hoidnud , eks nemad tunnetavad neid ilmamuutusi meist ja sünoptikutest teravamalt .
tsivi_list
Liige
Kontakt:

Re: Majapidamismured

Postitus Postitas tsivi_list »

parkija kirjutas: 15 Okt, 2024 19:24 Seente kohta : Saaremaal üks tuttav neljapäeval korjas 10 liitrit porgandriisikaid , Tabasalu ja Rannamõisa vahelise tee veeres on "paksult" tindikuid , Tiskres oli hommikul näha värskeid tindikuid , nii nimetissõrme pikkuseid , kärbseseened on väga majesteetlikus mõõdus , kui nüüd prognoositavad öökülmad rannikul asuvaid seenekohti ära ei jääta , siis , miks mitte , murumunade nime kandvad tegelased on paar nädalat end peidus hoidnud , eks nemad tunnetavad neid ilmamuutusi meist ja sünoptikutest teravamalt .
Kuidas terava paljakuga (Psilocybe semilanceata) lood on?
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Re: Majapidamismured

Postitus Postitas Kriku »

Mina korjan tindikuid oma õuest iga päev nagu peenralt poolest augustist saadik. Lõpuks ometi on niitmisest midagi kasu ka.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Qwerty226 ja 2 külalist