Sibul 2024
Sibul 2024
Ma sain täna ehmatuse osaliseks. Korraga oli värava taga kaubik ja sealt väljusid 2 väga määrdunud näoga tegelast, ühel veel pauguraud ka kõhu peal. Luuletasid mulle, et neil mure. Nii raskelt relvastatult ei tohiks küll muresid olla. Tegelikult positiivne elamus, kes see teine paremini teab oma krunti kui see kes kohapeal sündinud ja elanud. Teadsin oma vasikasuuruse koeragi pisemasse aeda panna. 5 minutit vestlust teeb imesid.
Re: Nursipalust, Keskpolügoonist jm KV harjutusväljadest
Jama on see, et Jõgevestest Sangasteni on ainus koht kust minna, läbi minu krundi. Ülejäänu on soo ja tüma maa. Ma ei soeta generaatoreid, kui pahalased tulevad, siis tuleb lihtsalt joosta.
Dedktoriga isenditel olen keelanud tegevuse, omal ka olemas. Aga ei kasuta. Armsam on see, kui laps näitab lillepeenart rohides Rootsi aegset münti.
Kiidan!
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Re: Sibul 2024
Sibula jaoks oma teema puudub ja Rebane11 juba alustas, siis endalt ka väike seik.
N kubermangu x asulas plaanisin astuda tulekontakti headega, ise olin kollane. Jõudes sobiliku kohta, üsna vastase külje alla, et olukord kiirele lahendada -STOPP. Sealsamas kõnniteel liikus vanainimene väga aeglaselt just täpselt seal kohas, kus planeerisin vastase hävitada. Süda hakkas valutama võimaliku negatiivse stsenaariumi tõttu ja otsustasin eemalduda. Järgmise katse ajal oli vanainimene jõudnud läbida u 50m ja jällegi pöörasin otsa ringi. Lõpuks jõudis vanainimene ohutsoonist välja ja sättis pingile jalgu puhkama. Tervitasin, esitlesin ja küsisin hetkel kõige olulisema küsimuse, et ega vanaproua pauku karda? Vastus oli eitav, koos kommentaariga, et tehtagu nii palju, kui parasjagu tarvis on. Küsimusele, kas ma tegelen x asula kaitsmisega, vastasin, et seekord olen nn pahade poole ja proovin teha võimalikult hästi. Seepeale soovitati olla võimalikult hea paha. Soovisin prouale head päeva ja läksin korda saatma seda, mis ennist pooleli jäi. Polnud ainuke positiivne seik, negatiivsed puudusid, tore.
N kubermangu x asulas plaanisin astuda tulekontakti headega, ise olin kollane. Jõudes sobiliku kohta, üsna vastase külje alla, et olukord kiirele lahendada -STOPP. Sealsamas kõnniteel liikus vanainimene väga aeglaselt just täpselt seal kohas, kus planeerisin vastase hävitada. Süda hakkas valutama võimaliku negatiivse stsenaariumi tõttu ja otsustasin eemalduda. Järgmise katse ajal oli vanainimene jõudnud läbida u 50m ja jällegi pöörasin otsa ringi. Lõpuks jõudis vanainimene ohutsoonist välja ja sättis pingile jalgu puhkama. Tervitasin, esitlesin ja küsisin hetkel kõige olulisema küsimuse, et ega vanaproua pauku karda? Vastus oli eitav, koos kommentaariga, et tehtagu nii palju, kui parasjagu tarvis on. Küsimusele, kas ma tegelen x asula kaitsmisega, vastasin, et seekord olen nn pahade poole ja proovin teha võimalikult hästi. Seepeale soovitati olla võimalikult hea paha. Soovisin prouale head päeva ja läksin korda saatma seda, mis ennist pooleli jäi. Polnud ainuke positiivne seik, negatiivsed puudusid, tore.
Kui on probleem, tõmba lõuga
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline