Nationaal Militar Museum, Holland
Nationaal Militar Museum, Holland
Käisin Hollandis, leidsin muuseumi mille tehnika valik on vist parim euroopas.
-he not to go to war, she not to go to a dance.
Re: Nationaal Militar Museum, Holland
See ju üsna tänapäevane tehnika, tundub pigem mingi varustusladu olevat.. 

Elu on liiga lühike et raisata seda lollide peale tõestamaks et nad on lollid /道德经 (Dàodéjīng)/
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
Parem olla tark ja rikas kui loll ja vaene...
- ugandiklubi
- Liige
- Kontakt:

Kes mina olen, et rahva soovidele mitte vastu tulla?
Ehtne rõngsassärk, päris huvitav.

Ehtne rõngsassärk, päris huvitav.
-he not to go to war, she not to go to a dance.
Käisin ka seal just see nv (12.10.2024). Seletab päris põhjalikult ära Hollandi militaar-ajaloo ja ikka päris võimas riik on (olnud). Kuna sattusin sinna laupäeval siis oli rahvast palju ja veedeti peredega aega sest kogu ala on suur ja kattub avaliku puhkealaga osaliselt. Uus kogemus oli ka vaadata kuidas purilennukeid miski masinaga õhku veeti iga mõne minuti tagant.
Ja kenaks täienduseks oli pühapäeval külastatud Marinemuseum Den Helderis. Seal sai mereajaloo ka selgeks kohe. Suuresti läksin kohale allveelaeva pärast aga selles oli totaalne liiklusummik sest ports liikumispuudega saksa penskareid otsustas ikkagi sinna sisse ronida ja ma ei näinudki seal suurt midagi. Suurem oli küll meie Lembitust
Ja kenaks täienduseks oli pühapäeval külastatud Marinemuseum Den Helderis. Seal sai mereajaloo ka selgeks kohe. Suuresti läksin kohale allveelaeva pärast aga selles oli totaalne liiklusummik sest ports liikumispuudega saksa penskareid otsustas ikkagi sinna sisse ronida ja ma ei näinudki seal suurt midagi. Suurem oli küll meie Lembitust
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline