Võib-olla ilmub nüüd ka omanik välja

Vist mitte . Teostus on mingi suvalise hauakivi tasemel ja üsna odav...võib maha kanda et vältida tüütuid sekeldusi.Kriku kirjutas: ↑21 Okt, 2024 19:32 https://www.postimees.ee/8119501/laanem ... -ei-leitud
Võib-olla ilmub nüüd ka omanik välja.
Olen aru saanud, et fakt, et tegelikult pole see tänane "lihula sammas" 2004 aasta koopia, vaid mingi veider käkk, ei ole üldteada. Ikka seletatakse midagi koopiast. Ka näiteks Mart Raudsaar läks sellele libedale oma Postimehe artiklis natside otsimisest. Seega ei saa siin automaatselt kehtida ka 2004 aastal tehtud "natsituvastuse" negatiivne tulemus.krijgsvolk kirjutas: ↑21 Okt, 2024 21:53 Huvitav, see on ju üldiselt teadaolev fakt, et peaminister Juhan Partsi aegse Lihula mälestussamba konfiskeerimise järel, 2004., teostas TÜ professor Peeter Torop semiootilise ekspertiisi ja jõudis järeldusele, et nn natsisümbolid sambal puuduvad.
Mida kohus uurima peaks ja miks?parkija kirjutas: ↑22 Okt, 2024 13:19Korraldusi PPA le " suvaline August" võib ju anda , need ei kuulu täitmisele , hea oleks , kui asi jõuaks kohtusse , kus kohtuliku uurimise käigus kõik asjaolud välja selgitatakse : kes kellele millise korralduse andis , samas võib arvata , et inimesed ei mäleta ...
Suvalisest Augustist ei tea ma midagi. Kui aga tuleb teade, et veetakse keelatud sümboolikaga objekti, siis on PPA kohustatud reageerima, olgu siis teatajaks keegi August või Heldur või akf parkija.parkija kirjutas: ↑22 Okt, 2024 13:19 Korraldusi PPA le " suvaline August" võib ju anda , need ei kuulu täitmisele , hea oleks , kui asi jõuaks kohtusse , kus kohtuliku uurimise käigus kõik asjaolud välja selgitatakse : kes kellele millise korralduse andis , samas võib arvata , et inimesed ei mäleta ...
Ei ole kohustatud ja ma ütleks, et isegi ei tohi, sest natsisümboolika ei ole keelatud, ainult selle eksponeerimine viisil, mis natsismi kuritegusid õigustab. Veoauto kastis kivi transportimine nüüd küll sellise eksponeerimise alla ei kuulu. Mul võib olla haakristi ja hitleri pildiga kruus ning võin sõita Tallinnast Tartusse autoga juues sealt kohvi ning ma ei riku Eestis kehtivat õigust. Riigiametid vihjetele muidugi reageerivad, aga nende sisust peab nähtuma siiski õigusvastane tegevus, mida see kivitransport kindlasti polnud.Suvalisest Augustist ei tea ma midagi. Kui aga tuleb teade, et veetakse keelatud sümboolikaga objekti, siis on PPA kohustatud reageerima, olgu siis teatajaks keegi August või Heldur või akf parkija.
Kasutajad foorumit lugemas: Majestic-12 [Bot] ja 1 külaline