Ei, sa ei ole sellele vastanud. Kusjuures teist korda juba.
Heakene küll, aga kui meil näiteks oleks realistlikult suurusjärgus 150 km rindejoont, kus vaenlane pidevalt üritaks, siis kui suur osa KV-st tegutseks tolles alas?
Ei, sa ei ole sellele vastanud. Kusjuures teist korda juba.
Heakene küll, aga kui meil näiteks oleks realistlikult suurusjärgus 150 km rindejoont, kus vaenlane pidevalt üritaks, siis kui suur osa KV-st tegutseks tolles alas?
Vastasin küll. Kui ei taha vastust aktsepteerida siis ei saa ma kuidagi rohekm aidata.
Ei, sõber, ei tule. Sa kas vastad ülal esitatud küsimusele või siia teemasse rohkem ei postita.
Väga nõme on seda siin öelda, aga meil on sellise autojuhi nimeline fond ka olemas.
Oot oot, just siin lehekülg-kaks tagasi oli ju jutt, et ei liigu ükski soomustamata masin? Milleks siis need masinad mis soomustamata nendel teistel armeedel on kui mitte liikumiseks?isonts kirjutas: ↑25 Okt, 2024 11:15 Ma ei peagi silmas seda, et kogu armee oleks soomusel.
Kaua see soomustatud JV ilma toetuse ja logistikata põllu peal hakkama saab? Põristab nii kaua kui paagis kütust jätkub?
Meil ei ole isegi kõige elementaarsem toetus ja tagav element soomuse kaitsega. Isegi brigaadi enda juhtimispunkti konteiner sõidab rohelise veoauto peal. Rääkimata sellest, et ka selle suht mugava konteineri enda kaitsevõime on samuti rohelise värvi taha peidetud. Pataljonide juhtimispunktidega sama asi. Ilus ja mugav konteiner, aga 0 kaitset. Lisaks need GD.
Kordan küsimust: kui rindejoon näiteks on 150 km., millel vaenlane pidevalt üritab - kui suur osa armeest siis sellega seotud oleks ja kui suur osa armeest peaks järelikult olema soomusel?
ei eksi . Väga õige. Kõigel mis on võimalus tina saada peab olema soomusel. Alates sellest masinast, mis veab soomustatud JV kütust lpetades üksuste juhtimspunktidega.TTA kirjutas: ↑25 Okt, 2024 11:30Oot oot, just siin lehekülg-kaks tagasi oli ju jutt, et ei liigu ükski soomustamata masin? Milleks siis need masinad mis soomustamata nendel teistel armeedel on kui mitte liikumiseks?isonts kirjutas: ↑25 Okt, 2024 11:15 Ma ei peagi silmas seda, et kogu armee oleks soomusel.
Kaua see soomustatud JV ilma toetuse ja logistikata põllu peal hakkama saab? Põristab nii kaua kui paagis kütust jätkub?
Meil ei ole isegi kõige elementaarsem toetus ja tagav element soomuse kaitsega. Isegi brigaadi enda juhtimispunkti konteiner sõidab rohelise veoauto peal. Rääkimata sellest, et ka selle suht mugava konteineri enda kaitsevõime on samuti rohelise värvi taha peidetud. Pataljonide juhtimispunktidega sama asi. Ilus ja mugav konteiner, aga 0 kaitset. Lisaks need GD.
Ehk siis tegelikult ikkagi ka teised teevad valikuid, vastavalt oma võimetele, mida soomustada, mida mitte. Kuidagi mulle siiski tundub, et trend on sinna poole, et esmalt soomustatakse need masinad millel on suurem tõenäosus tina saada. Või ma eksin?
Aus vastus vähemalt
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline