Militaarleiud kaevudest, jõgedest, järvedest, merest ...
Teame ikka või?Kuskilt lugesin, et pärast rinde lagunemist oli taanduvatel meestel olnud küll tankirusikaid, kuid kasutuid, sest sütikud olid sattunud kuhugi mujale. Nüüd siis teame, kuhu.
Ja Ville! Ära veiderda! Keegi ei hakka Sind militaarneti kaudu otsima, kontakteeruma, püüdma! Üks katse tehti - ei sobinud, siis pole vaja.
See on muidugi kena, et Sa oma tegemistest kirjutad ja ka pilte saadad - isegi need, kelle elu põhitegevus on olnud oma isikliku perse vormimine tooli kujuliseks, on hakanud nihelema. See ennustab uute aegade saabumist

Kuule Arnold äkki pajatad ilmarahvale ka sellest ühest katsest,mis siin tehti? Kõik ,kes toolidel nihelevad võivad seal edasi niheleda.Eks püüdke tuult väljal.Kui keegi arvab,et mul aiamaal relvalaod on siis on ta lihtsalt loll. Ja,et Sina Arnold ka natuke edasi niheleks siis tea,et pritsi osas kaotad Sa mulle haledalt nagu alati.
X
Jälle hakkab lamedaks kiskuma.

Postitusi lugedes kasuta kôigepealt oma aju (NB!! peaaju) HOMO SAPIENS !!! (e. foorumlane)
Stellung halten und sterben!!
Stellung halten und sterben!!
-
- Liige
- Kontakt:
Oh, kui põnev! Rääkige palun veel sellest kuulipildujast! Sellest, kui osavasti üks teist ja teine esimest ikka ninapidi vedas ja tillikat tegi.
Ja ärge unustage vahel sekka ikka ennast kah kiitmast.
Kuna algus on kõige raskem, siis võin selles osas aidata.
Niisiis:
Kord ennemuistsel aal elasid kolm kuulipildujat. Kaks olid targad, aga kolmas, poolearuline, molutas soomusauto peal. Ja sõi linti.
Ükskord ütles loll kuulipilduja oma vendadele: Lähen maailma avastama. Lähen sohu või lakka ja peidan end ära. Teie lugege sajani ja leidke mind üles. Aga vennad ei viitsinud ja nii jäi soomusauto kuulipilduja Okasroosikesena aastakümneteks kadunuks. Keegi ei teadnud asjast õhkagi, kui poleks olnud plaati ............
Rääkige nüüd ise edasi.
No pliiiiiiiis rääkige!
Te räägite nii huvitavalt.
Ja ärge unustage vahel sekka ikka ennast kah kiitmast.
Kuna algus on kõige raskem, siis võin selles osas aidata.
Niisiis:
Kord ennemuistsel aal elasid kolm kuulipildujat. Kaks olid targad, aga kolmas, poolearuline, molutas soomusauto peal. Ja sõi linti.
Ükskord ütles loll kuulipilduja oma vendadele: Lähen maailma avastama. Lähen sohu või lakka ja peidan end ära. Teie lugege sajani ja leidke mind üles. Aga vennad ei viitsinud ja nii jäi soomusauto kuulipilduja Okasroosikesena aastakümneteks kadunuks. Keegi ei teadnud asjast õhkagi, kui poleks olnud plaati ............
Rääkige nüüd ise edasi.
No pliiiiiiiis rääkige!
Te räägite nii huvitavalt.
Kui august leiti kast FPZ sütikutega, kuid mitte tankirusikaid, mille juurde need kuulusid, siis jah, vähemalt ühte kohta teame. Sinna auku nimelt. Leiukoha pikkus-ja laiuskraadid vähemalt mind ei huvita, kuid leid kinnitab rindemehe mälestustes kirjutatut.Arnold kirjutas:Teame ikka või?Kuskilt lugesin, et pärast rinde lagunemist oli taanduvatel meestel olnud küll tankirusikaid, kuid kasutuid, sest sütikud olid sattunud kuhugi mujale. Nüüd siis teame, kuhu.
Pulkvedis!
Vahemärkuseks niipalju, et sakslased taganesid 1944 aastal...
Sütikuid oli seal tõesti ja mitte ainult üks kast.Rusikaid polnud. Seega siis tõesti rindemeeste jutud ehk õiged? Järgmisel nädalal siis lastakse teised hävitada. Ja veel jutujätkuks: Ma sama" puruvanake",kui Arnold,pole nii noormees midagi,kuigi mul pole midagi selle vastu,kui keegi noormees ütleb.
üüü
VILLE,Sind süüdistati kui MUSTA arheloogi,ÄKKI OLID SA AUS KAEVAJA LOAGA;NAGU ALATI.KUI NII ;SIIS MUL HEA ADVOKAAT OLEMAS.TEEME SOLVAJATELE SELGAKS:KES ON KES.ULATAN OMA RELVASTATUD KÄE.vdreving kirjutas:Kuule Arnold äkki pajatad ilmarahvale ka sellest ühest katsest,mis siin tehti? Kõik ,kes toolidel nihelevad võivad seal edasi niheleda.Eks püüdke tuult väljal.Kui keegi arvab,et mul aiamaal relvalaod on siis on ta lihtsalt loll. Ja,et Sina Arnold ka natuke edasi niheleks siis tea,et pritsi osas kaotad Sa mulle haledalt nagu alati.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline