Skaudisümboolika

Märgid, medalid, ordenid, embleemid, mis tahes muud märgid, mis Sinu vormile ei teki iseenesest... Nendega seonduvad dokumendid. Muud sõjaväeteenistuse ja lahinguautasud.
Vasta
---SERRES---
Liige
Kontakt:

Skaudisümboolika

Postitus Postitas ---SERRES--- »

Küsiks palju see embleem ja märk rahalises mõttes väärt oleks.

Pilt
Viimati muutis ---SERRES---, 04 Apr, 2007 12:59, muudetud 3 korda kokku.
---SERRES---
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas ---SERRES--- »

Sama jutt raamatu kohta.

Pilt
Pilt
Leid
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Leid »

Huvitav on see,et olen näinud Soomes turgudel selliseid OLE VALMIS pandlaid koos rihmaga mitmel korral.Müüjad ei teadnud oma kaubast nagu midagi.Küsisid 4-5 euri,ei tea kas on a-la väliseestlaste poolt tehtud ja näiteks kusagil Rootsis kasutusel olnud?
Aleks
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Aleks »

Leid kirjutas:Huvitav on see,et olen näinud Soomes turgudel selliseid OLE VALMIS pandlaid koos rihmaga mitmel korral.Müüjad ei teadnud oma kaubast nagu midagi.Küsisid 4-5 euri,ei tea kas on a-la väliseestlaste poolt tehtud ja näiteks kusagil Rootsis kasutusel olnud?
Soomlaste pandlal sama deviis nagu meilgi, vahe ainult selles, et neil ka lõvi peal.
Olen huvitatud Kaitseliidu ja Kaitseväe rinnamärkidest, autasudest, dokumentidest ja sümboolikast 1918 - 1940. Võimalik erinevad variandid - ost, vahetus jne. Telefon 5092935.
Leid
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Leid »

http://www.partioaitta.fi/popup_image.php?pID=4161 mõtlesin neid,nüüd asi selgem :wink:
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline