Gustav

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Kasutaja avatar
calico
Liige
Kontakt:

Re: Gustav

Postitus Postitas calico »

Ilus ja haruldane vaadata seda projekti-kindlasti hea vaheldus KV seeriatele! Edu ja aega sellega tegelemiseks!
https://www.youtube.com/@Rihosk76 Üks vähestest Eesti mudelikanalitest Youtubes 8)
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tänan heade sõnade eest!

Ja ongi käes aeg projekt lõpetatuks kuulutada. Täna sai külge viimane detail – antenn – seda tänu Levari abile. Vahepeal tegelesin tumeda pesuga, veidi nagu mõjus, aga mitte nii palju, et tugevalt märgata oleks. Aga olgu, üle võlli panna ka ei taha, nii et jäägu parem selliseks, nagu hetkel on. Kulutamist kaalusin päris pikalt, aga et veebis nähtud mudelid ja reaalsed masinad ajaloolistel fotodel eriti kokku ei sobinud, siis jäin selles mõttes üsna tagasihoidlikuks.
Mõned sõnad piloodist samuti : Teise maailmasõja projekt lõppes Hermann Graf-i jaoks vangiandmisega ameeriklastele. See oli tegelikult tema Ja Erich Hartmanni soolo, sest vaatamata sellele, et kindral Hans Seidemann oli andnud neile personaalse käsu lennata inglaste okupatsioonitsooni ja end neile vangi anda, jäid nad oma väeossa ning vangistati ameeriklaste poolt. Kindral soovis, et et kaks kõrge auastmega õhuääsa ei langeks sovjettide kätte. Ent mees teab, mis mees teeb – ja mõlemad antigi vastavalt Jaltas sõlmitud kokkulepetele sovjettidele üle. Graf vabanes vangist juba 1949 aastal, ennetähtaegselt, sest nõustus vene propagandamasinaga koostööd tegema. Selle tulemusel pöördusid nii endised kamraadid kui ka Luftwaffe veteranide assotsiatsioon temast ära. Graf-i elutee lõppes kodulinnas Engenis 1988 aastal.
Ja lõpetuseks mõned pildid:

Pilt

Pilt

Pilt

Pilt
Kasutaja avatar
vaoinas
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas vaoinas »

No ikka väga ilus on.
Kõige oma punase ninaga ja puha.

Selline täpselt paras läige on see, mis mulle eriti silma jääb ja äramärkimist väärib.
Enam vähem puhas olemine on siin puhul täiesti kohane.

Minu poolt kestev aplaus.

Kristjan
von manstein
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas von manstein »

Vaoinaga 100 protsenti nõus.
Omalt poolt lisaks, et väga hästi on kujutatud kandepindade mehhaniseerimist.

Kurb küll, et kokpit jäi suletuks. Kogu detailsus läheb kaduma. Ja piloot on ju väga realistlikuks värvitud.
fossiil
Liige
Kontakt:

Tänan heade sõnade eest!

Kokpitist on tegelikult endal ka veidi kahju, aga hetkel jääb nii... Tagantjärele tarkus ütles mulle hiljem, et oleks vist pidanud veidi rohkem pingutama ja kupli avatavaks-suletavaks tegema, aga mine sa tea, ehk millalgi tuleb veel vaim peale..
Joss Metsast
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Joss Metsast »

FW-190 on ootel :)

Messer on tõsiselt ilusast tehtud ja mis mulle eriti imponeerib et kulutamist on vähe, ehk siis parasjagu.
fossiil
Liige
Kontakt:

Tänan!

Aga Fw-190...?? Nomaeitea, krt, Kristjan ju korra ähvardas, et võtab ise ette?
Ma pean siiski mingi vahe sisse jätma, muidu kaldun juba liiga palju lennunduse suunas.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline