Kremli troll vooglaid

Ideoloogiline sõda, ajupesu...
Heal lapsel mitu nime!
Vasta
mart2
Liige
Kontakt:

Re: Kremli troll vooglaid

Postitus Postitas mart2 »

alax kirjutas: 04 Nov, 2024 14:15 Riigikogu liikme ametivanne ei kohusta ka millekski.
Eesti riigi truudusevanne ei nõua kellegi konkreetse poliitiku kaitset, vaid ikkagi oma riigi kaitsemist!
https://www.riigiteataja.ee/akt/31175
Paljude raamatute lugemine teeb inimese palju lugenud isikuks, kuid ei pruugi teha teda targaks...
alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

Trumpi administratsiooni mehitamisel on minu jaoks olnud siiani vaid kaks positiivset nominatsiooni – Tulsi Gabbard luurestrukutuuride juhiks ja Robert Kennedy Jr terviseministriks. Ülejäänud nominatsioonid pakuvad rahuldust pigem neile, kes on sionistliku projekti toetajad ning keda ei häiri ei Gaza genotsiid ega ka mõte USA ja Iisraeli sõjast Iraaniga.
Ma ei tea, millised on Gabbardi ja Kennedy moraalsed vaated inimelu ja abielu pühadusega seonduvates küsimustes – vaevalt seal midagi eriti sümpaatset on. Aga vähemalt rahu ja kodanikuvabaduste ideaalide vaatepunktist on mõlemad näidanud siiani õiget orientatsiooni. Gabbard on olnud väga kriitiline USA sõjalise uuskolonialismi suhtes (mh NATO Ukrainasse laiendamise püüdluse ja läbi selle Venemaaga sõja provotseerimise suhtes), samuti süvariigi üha kasvava võimu ning sellega ühes kodanike vabaduste mahasurumise suhtes.
Muidugi ei ole üllatav, et Karmen Joller tembeldab Kennedy avalikult "USA esiuhhuuks". Reaalsus on muidugi vastupidine – kui Kennedy seisab teaduslikele argumentidele tuginedes inimeste põhiõiguste (sh vaktsineerimisvabaduse), mitte farmaatsiakorporatsioonide ärihuvide eest (nõudes viimastelt vastutamist inimestele põhjustatud kahjude eest), siis Joller on näidanud risti vastupidist palet. Kui üks neist on uhhuu, siis pole see mitte Kennedy...
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
Madis Reivik
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Madis Reivik »

Kunagi oli üks rahvamuusik kes suutis raadios vastata küsimusele "ja kuidas teil pereeluga lood" niiviisi et juba teises lauses olid sõnad "krdi homod ja väljalangenud p......"

Selle tolvani lauseehitus on täpselt sama, mingi värdjaliku putini agenda ajamine käib söögi alla ja peale.
Roamless
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Roamless »

Kennedy tervishoiuministriks :mrgreen: , ehk siis MSM ja muud imeasjad saavad lõpuks mainstreamiks. Tõsiselt rääkides, süvvariigi lammutamisega laseb see tegelane tõenäoliselt allavett üleriiklikud vaktsineerimisprogrammid, tere tulemast lastehalvatus, rõuged ja muud tänastele inimestele "tundmatud tõbid". Sellest "tervishoiuministrist" võib sündida selline kahju, et ühe inipõlvega seda ei paranda. Covidi tippajal üks antivaxxerist sõbranna jagas ta lugusid, sai huvi pärast loetud, uskumatult debiilset pläusti levitas.
Samamoodi saab peast kinni hoida ka luurejuhi Tulsi Gabbardi kohta. Laseb asjad korralikult alla vett, üks biolaboritest bläkutaja, ainus lootus on, et lasevad ennast nii ruttu täis, et Trump peab kiirelt suurema rahva viha vältimiseks neile kinga andma.
https://www.msn.com/en-xl/news/other/gl ... 57c0&ei=13
Unforeseen consequences
Erureamees
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Erureamees »

Tänasel päeval ma ei oleks enam nii kindel selles, mida keegi on öelnud või mida keegi on väidetavalt öelnud. See ongi selle pressi ülima politiseerituse ning uudiste ja kommentaaride vahe hägustumise tagajärg, et sa ei saa ühtegi asja faktiks pidada ilma põhjaliku kontrollita. Vabandust aga kellel meil peale professionaalide on aega, et iga fakti kontrollida?! Ja selline kontroll ei ole lihtne. Peab arvestama öeldu konteksti, irooniat jne.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Kui ei ole aega, pole vaja postitada.
alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

Varro Vooglaid

Ikka ja jälle taban end mõttelt, et nõukogude aeg on tagasi. Poliitikute jutul, mida meedia rutiinselt vahendab, puudub reaalsusega elementaarnegi kokkupuude.
Osalenud Eesti piirivalve ülesehitamisel. Raadioside. NLiidu sõjaväes 40. tankidiviisi 75.motolaskurpolgus Gussevis 1970-1972. Lasketiiru elektrik. 50a. metsas ja soodes jooksnud.
davidsoniharald
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas davidsoniharald »

Mitte, et ta nüüd ise poliitik ei oleks :lol:

Edit: Varru sünniaasta on 1980, nii et nõukogude liidu kokku kukkumise ajaks oli ta 11 aastane. Vaat kus ikka poisil mälu! :lol:
Viimati muutis davidsoniharald, 17 Nov, 2024 20:58, muudetud 1 kord kokku.
Vanasti kui facebooki ei olnud veel, teati ainult oma pere sees, kes loll on.
NAFO ep
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas NAFO ep »

Varro vs NATO
vurr.jpg
vurr.jpg (54.16 KiB) Vaadatud 2032 korda
Kasutaja avatar
Greta
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Greta »

NAFO ep kirjutas: 18 Nov, 2024 15:51 Varro vs NATOvurr.jpg
Moonika Helme nuttis ka, et äki me enam j6ule ei saa pidada. Mida lähemale venelane meile tuleb, seda varem koorub välja see inimsaast, kes meile iga päev näkku valetavad ja riiki m6nitavad.
Kasutaja avatar
Kriku
Moderaator
Kontakt:

Postitus Postitas Kriku »

Greta kirjutas: 18 Nov, 2024 20:54
NAFO ep kirjutas: 18 Nov, 2024 15:51 Varro vs NATOvurr.jpg
Moonika Helme nuttis ka, et äki me enam j6ule ei saa pidada. Mida lähemale venelane meile tuleb, seda varem koorub välja see inimsaast, kes meile iga päev näkku valetavad ja riiki m6nitavad.
Läks Kremli trollide teemasse.
NAFO ep
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas NAFO ep »

Varro siin üritab oma videosaates tuumasõja üle sarkastiline olla.
#tunneomavaenlast

https://x.com/evateemad/status/1858979171894259823?s=46
Kasutaja avatar
Sho
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Sho »

Ma jupi vaatasin, rohkem ei suutnud.
Varro selgesônaliselt Ukraina näitel sedastab, et miks ometi ei vôiks Narva ja Tallinna venelased elada Narvas ja Tallinnas venemaa koosseisus, ega me ei hakka ometi tuumasôda selle pärast pidama ning eestlased on valmis eluks ajaks Siberi surmalaagritesse kolima, et vôimaldada venelastel Eesti anastada.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

Varro Vooglaid

Mina võin küll öelda ilma igasuguste reservatsioonideta – nagu ma seda tegin ka eile Riigikogu saalis –, et ma EI USU teadust. Ühtlasi tundub mulle ilmselge, et pärast koroonaajal teaduse nimel esitatuna näntud manipulatsioone, valesid ja pettust ei tohiks enam ükski vähegi mõtlev ja aus inimene teadust (või teadusena esitletut) USKUDA. Kui nn teadus tahab, et teda võetaks tõsiselt, siis veengu inimesi faktide ja argumentidega, samuti vastuargumentide ümberlükkamisega, mitte USU ja kuuletumise nõudmisega. Vastasel juhul rakendub teadus diktatuuri teenistusse.
Usub oma piiblilugu. Kus on faktid ja argumendid?
alax
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas alax »

Varro Vooglaid

Mina võin küll öelda ilma igasuguste reservatsioonideta – nagu ma seda tegin ka eile Riigikogu saalis –, et ma EI USU teadust. Ühtlasi tundub mulle ilmselge, et pärast koroonaajal teaduse nimel esitatuna näntud manipulatsioone, valesid ja pettust ei tohiks enam ükski vähegi mõtlev ja aus inimene teadust (või teadusena esitletut) USKUDA. Kui nn teadus tahab, et teda võetaks tõsiselt, siis veengu inimesi faktide ja argumentidega, samuti vastuargumentide ümberlükkamisega, mitte USU ja kuuletumise nõudmisega. Vastasel juhul rakendub teadus diktatuuri teenistusse.
Usub oma piiblilugu. Kus on faktid ja argumendid? Elab mõtetega ilmselt keskajas ja unistab inkvisiitori ametist!
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline