Kõigepealt peab inimesel olema füsioloogiline eeldus, et kuna tema tööpäev algab igal hommikul kell 3, siis et ta on suuteline välja magama. Igaühele see amet ei sobi.
Ärka vara, kui soovid teise mehe elu või maad.
Ärka vara, kui soovid teise mehe elu või maad.
Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
Re: Viimsepäevavarud ja muud toitumisteemad
Lääne-Euroopas näikse selline hommikune kell 6 saiaostmine tavapärane olema. Ahjud on rohkem automatiseeritud kui peale ilmasõda ja kell 3 vist enam ärkama ei pea.
Kindlasti sõltub ka maa tavadest et milline päevareziim on. Üks tuttav rääkis oma karjäärist Itaalia baaripidajana. Värsked saiad peavad tõesti juba hiljemalt kl 6 valmis olema sest mehed tulevad neid ostma. Viivad need koju naistele kes alles magavad. Siis lähevad ise tööle ja peavad pärast korraliku hobusemehe lõuna. Kes magab pärast sööki sealsamas baaris, ajaleht näo peal, kes läheb tunnihotelli. Peale sellist lõunat enam tööst asja ei saagi, minnakse koju ja hakatakse õhtusöögiks valmistuma. Soomes on ka niimoodi et ma olen mõnikord pühapäeva hommikul kell 4 mingisse tanklasse sattunud ja raudpolt on seal mõni vanamees, igavene poolik kannukohv ees ja sööb värskelt küpsetatud saia. Tööpäevadel kogunetakse juba kell 5 , larbitakse kaks tundi kohvi ja aetakse juttu enne kui tööle minnakse. Saiad tehakse samuti selle arvestusega.
Ma olen mitu korda rääkinud et see hommikune uimerdamine tuleb ära lõpetada. Tuleme päeval kl 12 tööle, teeme inimese moodi õhtul kella 9- ni ja siis ongi päev õhtal. Ei ole mingeid tipptunni ummikuid ega kakerdamist. Kohalike vanameeste arvates on see lausa riigivastane jutt sest eluaeg on kell 4 hommikul tõustud ja kogu elu käibki selles rütmis. Töö lõpeb päeval 2-3 ajal ja magama minnakse õhtul 8.
Kindlasti sõltub ka maa tavadest et milline päevareziim on. Üks tuttav rääkis oma karjäärist Itaalia baaripidajana. Värsked saiad peavad tõesti juba hiljemalt kl 6 valmis olema sest mehed tulevad neid ostma. Viivad need koju naistele kes alles magavad. Siis lähevad ise tööle ja peavad pärast korraliku hobusemehe lõuna. Kes magab pärast sööki sealsamas baaris, ajaleht näo peal, kes läheb tunnihotelli. Peale sellist lõunat enam tööst asja ei saagi, minnakse koju ja hakatakse õhtusöögiks valmistuma. Soomes on ka niimoodi et ma olen mõnikord pühapäeva hommikul kell 4 mingisse tanklasse sattunud ja raudpolt on seal mõni vanamees, igavene poolik kannukohv ees ja sööb värskelt küpsetatud saia. Tööpäevadel kogunetakse juba kell 5 , larbitakse kaks tundi kohvi ja aetakse juttu enne kui tööle minnakse. Saiad tehakse samuti selle arvestusega.
Ma olen mitu korda rääkinud et see hommikune uimerdamine tuleb ära lõpetada. Tuleme päeval kl 12 tööle, teeme inimese moodi õhtul kella 9- ni ja siis ongi päev õhtal. Ei ole mingeid tipptunni ummikuid ega kakerdamist. Kohalike vanameeste arvates on see lausa riigivastane jutt sest eluaeg on kell 4 hommikul tõustud ja kogu elu käibki selles rütmis. Töö lõpeb päeval 2-3 ajal ja magama minnakse õhtul 8.
Juba Napoleoni ajal ärkasid sôjakäigul olevad armeed kell 3-4 hommikul, kella 6-ks oli laager kokku pakitud ja armee läks liikvele. Marsiti kuni keskpäevani. Siis hakati uut laagrit ehitama ning ôhtusöögiks valmistuma.
Võtke teed ja tulge homme jälle..
https://www.genes.mit.edu/viking-quotesHavamal kirjutas:Kui soovid teise mehe elu või maad, ärka vara. Laisk hunt lammast ei saa. Voodis lahingut ei võida.
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Re: Ärka vara, kui soovid teise mehe elu või maad.
Viimane väide on kahe otsaga.
Kronotüübid:
https://et.wikipedia.org/wiki/Kronot%C3%BC%C3%BCp
https://et.wikipedia.org/wiki/Kronot%C3%BC%C3%BCp
Kuni targem järele annab, annab kavalam talle kerepeale.
Olenemata kronotüübist on hommikukl 4-5 ajal kõige segasem aeg. Mõni pole veel korralikult ärganud ja mõni on juba väsinud. Kunagi tegime 12 tunniste vahetustega tööpäevi ja siis oli vahetus kl 4 hommikul. Vahetusi sai ise valida - nn lõokesed võtsid päevased ja öökullid öised. Ning vastavalt olid kell neli hommikul juba enamvähem teovõimelised või kella neljaks hommikul rampväsinud.
Söjad hakkavad samuti pahatihti sellisel kellaajal. 1941 a Isamaasõda algas ca 4 ja 2024 a Vene sissetung Ukrainasse kl 5. Gulagi-aegsete meenutustes on alatihti kirjutatud et kui kedagi arreteerima tuldi siis ikka 4-5 ajal varahommikul. Millegipärast olid ka NSV Liidu armees igasugused õppehäiresd alati öösel enne kella 6 äratust ehk kuskil 4-5 ajal.
Nii et kui see kellaaeg on üle elatud on vist päev päästetud?
Söjad hakkavad samuti pahatihti sellisel kellaajal. 1941 a Isamaasõda algas ca 4 ja 2024 a Vene sissetung Ukrainasse kl 5. Gulagi-aegsete meenutustes on alatihti kirjutatud et kui kedagi arreteerima tuldi siis ikka 4-5 ajal varahommikul. Millegipärast olid ka NSV Liidu armees igasugused õppehäiresd alati öösel enne kella 6 äratust ehk kuskil 4-5 ajal.
Nii et kui see kellaaeg on üle elatud on vist päev päästetud?
Milline Isamaasõda? Pead silmas Soome ründamist vankade poolt a oli see 41a?
voina k voinu, a obeb-po rasparjadku!
Lasin oma sekretäril kellele maksan mõned närused $$$ kuus tabeli koostada:
IRW
Võid oma kremlitrollist sekretäri lahti lasta
Kui sinna sellesse "esimeste" rünnakute tabelisse on eraldi "esimese rünnakuna" pandud juba nt. Pearl Harbor ja Barbarossa algus, siis...
17. septembril 1939 kell 6:00 Moskva aja järgi (kell 4:00 Kesk-Euroopa aja järgi) ületasid Vene väed Vene-Poola piiri.
30. novembril 1939 kell 8:30 ründas Nõukogude Liit sõda kuulutamata Soome Vabariiki.
..noja mis nende teiste asjadega saab ma ei tea... nt
22.12.1994 kell 05:00 (Moskva aeg) algas Groznõi pommitamine.
jne
Võid oma kremlitrollist sekretäri lahti lasta

Kui sinna sellesse "esimeste" rünnakute tabelisse on eraldi "esimese rünnakuna" pandud juba nt. Pearl Harbor ja Barbarossa algus, siis...
17. septembril 1939 kell 6:00 Moskva aja järgi (kell 4:00 Kesk-Euroopa aja järgi) ületasid Vene väed Vene-Poola piiri.
30. novembril 1939 kell 8:30 ründas Nõukogude Liit sõda kuulutamata Soome Vabariiki.
jne
22.juunil 1941 alanud sõja venepärane nimetus. 1941 sellepärast et mitte ajada segi 1812 a Isamaasõjaga ja võib olla on selles kultuuriruumis samanimelisi veel.
Saksamaal peaks see olema Ostfeldzug ja kuidas Eestis seda ei teagi.
Eestikeelne Vikipeedia kasutab "Idarinne (Teine maailmasõda)", millele on lingitud ka "Nõukogude-Saksa sõda".
https://et.wikipedia.org/wiki/Idarinne_ ... s%C3%B5da)
"Nõukogude-Saksa sõda" on minu arust enam-vähem õige ja hea lühike. Mõlema poole liitlastest hoolimata olid peategelased ju NL ja Saksa.
Selle Nõukogude-Soome sõja kohta kasutamegi kena soomepärast nimetust Jätkusõda. Muidu soome vikis ka "Itärintama (toinen maailmansota)".
Rumeenia keeles ka sama "Frontul de Răsărit (Al Doilea Război Mondial)". Ei hakanud silma, et nad 1940. aasta lugu kuidagi eraldi nimetaksid ega ka oma sõjakäiku 1941. Rumeenlased märgivad kenasti NL-i liitlasena alates 1944. a-st ka Soome...
Teistel mõlema poole liitlastel vist polnudki mingit oma tükki sõjateatrist? Rinnete üksikuid lõike, kus mingid muud üksused sakslaste või sovettide vahel seisid, ei hakka selles kontekstis käsitlema...
Kindlusarhitektuur on osa meie elukeskkonnast
No mida ikka tahta sekretärist kellel on blondide juuste ja suurte .... asemel hoopis transistorid ja takistid ja suur loomingulise tõlgendamise võime... ma oleks muidugi võinud tema (või selle) käest saada palju asjalikuma listi aga selline lühikokkuvõte saigi esmase näidisena välja käidud.Fucs kirjutas: ↑20 Nov, 2024 20:11 IRW
Võid oma kremlitrollist sekretäri lahti lasta![]()
jne
Ei, ma sain aru küll, see oli lihtsalt väike huumor...
...sest sellel sekretäril tundusid olema hoopis
märgiga türistorid, kenotronid ja pentoodid... 
...sest sellel sekretäril tundusid olema hoopis

Nuh, selliste vidinate ajastul pandi skeemidesse ka seksikamaid detaile...

https://et.wikipedia.org/wiki/T%C3%BCratron
Kui Teile paistab, et see on nii, siis see ongi nii - Teile paistab.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline