Majapidamismured
Re: Majapidamismured
Noid Eneloop akusid müüakse ikka väga erinevate brändide alt: https://eneloop101.com/batteries/rewrapped-batteries/
võimalik. tavaline toidupoes müüdav "vaikne" hiir. tegelikult isegi on üsna vaikse kliki häälega küll.
peab siis proovima mõnda muud.
edit: tegelikult on hiirel põhja all mingi pisike toitelüliti. kas äkki tuleb ta alati välja lülitada kui enam ei kasuta?
Osad jäävad pidevalt aktiivseks osad lähevad oote ajal magama.
Lükka välja ootajad ja vaata kaua siis kestavad
Lükka välja ootajad ja vaata kaua siis kestavad
-
- Liige
- Kontakt:
Mul sama , kah kiidan.olevtoom kirjutas: ↑31 Okt, 2024 16:45 Hiir vale? Ma olen endale sobivaks leidnud Logitech M705 (https://www.logitech.com/en-us/products ... YLplH6rSQ3). Jah, sisaldab küll kaht AA-pulka, aga need kestavad ka tubli aasta ning ma kasutan hiirt üsna hoolega. Tootja lehel öeldud kolme aastat küll väga ei usu.
Olev pakutu on hea mugav parema käe all ja patareid kestavad tõesti kaua aga kaasas kanda on vähe suur.
Pebble Mouse 2 M350s on hea väike BT hiir tavakasutuseks, 1 AA patarei kestab 1-2 aastat, valget värvi leiab pimedas hästi üles, ühendub otse arvuti, tableti, teloga ja võib ühendada 3 seadmega ning ei vaja seadme USB pessa adapterit.
https://www.logitech.com/en-us/products ... 07022.html
(Põhjaalusest nupust lülitan välja väga harva, ainult siis kui taskusse või kotti panen.)
Kes küsib, on loll üks kord, aga kes ei küsi on loll surmani.
Mina lükkan hiire toite välja ainult arvutiga rändama minnes. Et ta kotis läpakat omapead käima ei paneks. Muide, sel Logitechil on nupuklõps nii vali nagu ta on, kuid kerimisratta krõbinat saab välja lülitada.
Kremli troll.
Mul Logitech G603, samast klassist, patareid kestavad ka vist aasta vms, ei mäleta millal vahetasin. Töö läpaka küljes on juhuse tahtel miski Corsairi hübriid, saab kasutada nii juhtmega kui ka usb donglega ning juhtmeta reziimil toimib sisseehitatud aku pealt. Laadimiseks tuleb siis juhe külge panna ja aku pealt kestab mõned nädalad. Kunagi ammu kui olid sellised asjad nagu mp3 pleierid siis mul andsid laetavad AAA akud päris hea kokkuhoiu, mingi 6h iga päev töö juues kuulamist kiskus päris kulukaks.
Mul on mõned AA akud ajast kui mul oli nendega toimiv fotokas. Vaat seal oli võit märkimisväärne, sest pmst võis 2x4AA komplekti ühe nädalavahetusega läbi kütta. Nüüd seisavad sahtlipõhjas koos laadijaga ja kasutan vaid juhul kui kuskil AA tühjaks saanud ja selgub, et majapidamises kohe värsket patareid võtta pole. Hiir on tõesti vist enim tarbinud. Igasugu kellad, suitsuandurid, puldid, termomeetrid jms - ei ole lihtsalt mõtet.
Võta pöördeid maha kui liiga kiirelt kulub ( joonkiirus ~150 meetrit minutis). Tabelis kollase M tähistusega lõikeplaadid on küll roostevabale mõeldud. Mul on mingid Kenna ja Iscari plaadid. Roostevaba sööb terasid nagunii rohkem kui must raud. Pronksi ja messingit treides on terakulu olematu.
Vene teradest peaks olema BK/vk8.
mitsul on jah vp15tf
Poolakate Pafana FM30S, FK25W
mitsul on jah vp15tf
Poolakate Pafana FM30S, FK25W
Võtsin prooviks laulatatud kõvasulamplaadiga poolaka
Töötlemisjälg oluliselt parem ja pole märke liigsest kulumisest. Ilmatu palju peab plekki alla panema.
ilmselt peaks minema niilima 12x12mm sabaga teri.
14x9mm teraslatt läheb vabalt supporti, treipingipingi tsenter jääb 2mm lati servast madalamale (tegin tsentripuuriga latile märgi peale).
Töötlemisjälg oluliselt parem ja pole märke liigsest kulumisest. Ilmatu palju peab plekki alla panema.
ilmselt peaks minema niilima 12x12mm sabaga teri.
14x9mm teraslatt läheb vabalt supporti, treipingipingi tsenter jääb 2mm lati servast madalamale (tegin tsentripuuriga latile märgi peale).
Pesu pesemine , peseb muidugi masin mure sellega et, mõned fliisid on peale pesu kuidagi luitunud jumega , soovitate ehk midagi pesuloputuseks pesumasinasse lisada ?
Ma leseks jäänuna selliseid muresi pole enne lahendama pidanud .
Ma leseks jäänuna selliseid muresi pole enne lahendama pidanud .
Mõned pesuained on nii head, et pesevad osa riidevärvist ka välja. Eriti mõned "super" ja "universaalsed" jms.
Metsas on siilid. Iga okas loeb.
Mis temperatuuril sa pesed?
Miks Venemaa Ukrainas sõdib?
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kas Ukraina kaotab?
2015 jaanuari pealetung
Karmi käega valitsus Ukrainale?
Islamiterroristide hord tuleb?
Moskva jaoks ei võimutse separatistid mitte Donetskis ega Luganskis, vaid Kiievis.
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Bing [Bot] ja 3 külalist