Morris Quad

Militaartehnika mudelitest. Tehnoloogiad ning mõõtkavad ei ole piiratud.
Vasta
Kasutaja avatar
Sturmmann
Liige
Kontakt:

Morris Quad

Postitus Postitas Sturmmann »

On äkki kellegil pilte selle masina sisemusest ja välistest detailidest.Ning kasutamisest saksa armees,ise leidsin hetkel ainult,oma fotosid tuhnides,ühe
foto.

Pilt
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Tervist!

Otsisin huvi pärast kohe päris põhjalikult, aga ei osanud midagi asjalikku leida, vaatan et teema tüki aega vastuseta, ju siis pole teisedki minust edukamad olnud. No lihtsalt ei ole selle masina kohta netis infi, või siis ei oska leida. Mul mõned pildid on peale selle, mis sa postitasid, aga ega needki teab mis super ei ole.

Urmas.
Kasutaja avatar
Sturmmann
Liige
Kontakt:

Siis tuleb improviseerida,mul on tegelikult juba mõte olemas kuidas seda masinat valmis ehitada aga fotod oleks igaljuhul kasuks tulnud.Aga tänud sellegi poolest.
fossiil
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas fossiil »

Nojah, eks need mõned pildidki mis on, saadaksin teele, aga kuhu? Võiks ju olla igalühel mingi toimiv meiliaadress profiilis... :roll:

Urmas.
Immelmann
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas Immelmann »

Kasutaja avatar
Sturmmann
Liige
Kontakt:

Väga hea,tänan.Mõtlesingi,et olen kusagil restaureeritud masinast pilte näinud aga ei leidnud seda linki ülesse.
mad mats
Liige
Kontakt:

Postitus Postitas mad mats »

Midagi ehk leiad siit http://www.oldcmp.net Teema hakkas ka ennast huvitama,nii et sai endalegi üks Tamiya cun tractor hangitud.Aga ennast huvitaks mingi modifikatsioon selle atripuudi paasil.Kui keegi on midagi kuulnud või näinud antke teada.
Vasta

Kes on foorumil

Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 11 külalist