Austatud foorumi kolleegid;
Kui saksa väed 1941 a. augustis/septembris Eestisse tungisid, olid ühed esimestest üksusest mida nad Eestis ülesseehitasid nn. "Estnische Sicherheitsabteilungen/Sicherungsabteilungen" ja "Estnische Schuma Abteilungen".
Minu soov oleks saada mõneded nendest saksa-eesti 1941 a. sõdurite mundritest, et nendest värvitahvlid valmistada - aga mul puuduvad head fotod mida ma allikmaterjaliks kasutada saaksin.
Kas keegi saaks, mulle palun, mõned fotod nendest mundritet, siin foorumis jagada? Oleksin selle abi eest väga tänulik.
Terv.;
A
Estnische Sicherheitsabteilungen/Sicherungsabteilungen 1941 a.
Re: Estnische Sicherheitsabteilungen/Sicherungsabteilungen 1941 a.
Austatu foorumi liikmed;
Sooviksin saada teada, kas mõningaid raamatuid saksa "Sicherheitsabteilung" on olemas? Eriti huvitatud oleksin raamatutest 181.-186. Sicherheitsabteilung. Kui neid raamatuid ei ekisteeri, kas võib olemas olla mõni ajakirja artikkel?
Tänan ette Teie abi eest.
Terv.;
A
Sooviksin saada teada, kas mõningaid raamatuid saksa "Sicherheitsabteilung" on olemas? Eriti huvitatud oleksin raamatutest 181.-186. Sicherheitsabteilung. Kui neid raamatuid ei ekisteeri, kas võib olemas olla mõni ajakirja artikkel?
Tänan ette Teie abi eest.
Terv.;
A
Re: Estnische Sicherheitsabteilungen/Sicherungsabteilungen 1941 a.
... munder saksa-eesti 181. S icherheitsabteilung'ist, ep/okt 1941, Teie hindamiseks ....
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Registreeritud kasutajaid pole ja 1 külaline