Müüa Punaarmee sinel 1959 a mudel. Pagunid ja kraelõkmed sisevägede omad. Sinel ise rahuldavas konditsioonis, koid pole kallal käinud. Kuulus ühele Eesti mehele, kes teenis 1958-1961.
Hind 300 kr+ saatekulu.
Lisaks samast ooperist ja sama mehe sõduri paraadfrentš villasest riidest(nn püstkrae), kahjuks puudu pagunid. Seisukord hindele 3
Hind 300 kr+ saatekulu.
Ja sama mehe sõduririhm, õnneks pole demblihullus rihma tabanud, seda pole viilitud, lihvitud ja väänatud.
Hind 200 krooni+ saatekulu
Kes võtab kogu komplekti- sinel, frentš ja rihm on soodustus- saab kätte 650 krooniga.
Pildistamisevõimalus praegu puudub, kuid lisan pildi, kuidas välja näeb:
http://wedomstwa-uniforma.narod.ru/form ... /1959.html
Vaadata alalõigus: Форма одежды сержантов и солдат Советской Армии-seal on nii sinel, kui ka paraadfrentš jäädvustatud...
Müüa Punaarmee sinel 1959 mudel ja muud...
Sinel...
Ega nendest vanadest templitest ju aru ei saa. Ise kannan pintsakut nr 56, kasv 187 (ehk praeguses mõõdustikus ülikond või vorm on 188/108) ja selga see sinel mulle läks, kuid haake kinni ei saa. Seega ma usun peaks number olema 50. Pikkus mulle natuke alla põlve, kuigi varrukad jälle minu kasvule parajad. Muidugi, ajasin sineli selga kui olin vaid T-särgi väel...
Upitamine
Upitaks natuke teemat.
Ja paluks PS peale mitte saata 500 krooniseid pakkumisi. Kolme eset 500 krooniga kohe mitte ei müü. Kolme eseme miinimumhind jääb 650 krooni.
Tänan.
Ja paluks PS peale mitte saata 500 krooniseid pakkumisi. Kolme eset 500 krooniga kohe mitte ei müü. Kolme eseme miinimumhind jääb 650 krooni.
Tänan.
...
Sinel ja rihm müüdud! Frentš reedeni bronnitud.
Teema lukku!
Kõik müüdud! Palun teema lukku panna!
Kes on foorumil
Kasutajad foorumit lugemas: Majestic-12 [Bot] ja 2 külalist